Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

JPS taipui helposti Torniolle

Nukutun yön jälkeen oli JPS jättänyt tiiviin puolustus pelaamiseen Ouluun. Vierailijat aloitti ottelun räväkästi luoden 2-3 maalipaikkaa, niissä kuitenkaan onnistumatta! Sitten alkoi kulmien lahjoittaminen Torniolle. Jari Vaattovaara täräytti heti kaksi ensimmäistä sisään. Tämän jälkeen JPS-vahti Baranov ehti  torjua rangaistuslyönnin. Kolmas kulamlyönti tuotti jälleen ToPV:lle tuloksen, kun Tommi Nurkkala littasi 11 min. kohdalla tilanteeksi jo 3-0. JPS:n avonainen puolustus jatkui Vierelä ja Liedes vie Tornion 5-0 karkumatkalle. 39 min. kohdalla avaa JPS maalitilinsä. Joonas Janhunen tekee Mikko Böhmin syötöstä 5-1. Pelin kuningas Jari Vaattovaara (5+1) tekee vielä pari maalia jakson loppuun. Taukonumerot 7-1 kertoo lähes kaiken!!??

Toiselle jaksolle JPS tuli hieman ryhdikkäämpänä ja peli tasaantui oitis. 54min. kohdalla Tuomas Rintala luikertelee ToPV:n puolustuksen läpi, tehden JPS:n toisen osuman. Tornio kuittaa pari minuuttia myöhemmin. ToPV:n jäähyn aikana JPS sai myllytyksiä kotijoukkueen maalille, mutta pallo saatiin vain kerran sisään Niko Herrasen toimesta. 75 min. kohdalla Joonas Janhunen tekee illan toisensa Purhosen syötöstä. Loppuun ToPV kaunisteli lähinnä Vaattovaaran toimesta numeroita. Pisteenä vielä lopuksi JPS:n oma maali ja surulliset loppunumerot 11-4 kertoo karua kieltään.

Kotijoukkueen murhaavat kulmalyönnit ja JPS:n lepsuilu varsinkin avausjaksolla oli pisteiden tae Torniolle. Numerot eivät anna ihan oikeata kuvaa joukkueiden voimasuhteista, mutta pelin on parannuttuva mikäli seuraavista kotiotteluista "Jipsi" mielii pistepussiin lisäyksiä!

JPS pisteet: Joonas Janhunen 2+0, Tuomas Rintala 1+0, Niko Herranen 1+0, Mikko Böhm 0+1 ja Sampsa Purhonen 0+1.MV. Alex Baranov.

Riku Hämäläinen solmi jatkosopimuksen JPS:n kanssa

Bandyliigakauteen valmistautuva JPS on kiinnittnyt tärkeän palasen joukkueeseen, kun seuran oma kasvatti ja viime kaudella kapteenin nauhaa kantanut Riku Hämäläinen on solminut jatkosopimuksen.

Lue lisää
JPS:n riveihin nuorta voimaa pohjoisesta

JPS:n joukkue Bandyliigan kaudelle 2020-2021 jatkaa vahvistumistaan, kun punapaitaan saapuu torniolaisesta LRK:sta Joonas Hiltunen ja Juho Kaaretkoski.

Lue lisää
Jarno Eronen ja Jasu Koljonen jatkavat JPS:n riveissä

Bandyliigakauteen 2020-2021 valmistautuva JPS:n edustusjoukkue on jatkanut joukkueen rakentamista. Tällä kertaa jatkosopimukset on solmittu kahden maalinälkäisen luottomiehen kanssa, kun Jarno Eronen ja Jasu Koljonen jatkavat Jipsissä myös ensi kaudella.

Lue lisää
Jatkosopimuksia JPS:n alakertaan

Bandyliigakauteen 2020-2021 valmistautuva JPS:n edustusjoukkue on tehnyt jatkosopimukset kahden alakerran luottopelaajan kanssa. Aku Palsola ja Aleksi Niemi edustavat punapaitoja myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Paluumuuttajia Jipsin riveihin

Bandyliigakauteen 2020-2021 valmistautuva JPS on tehnyt sopimuksen kahden uusvanhan pelaajan kanssa. Joukkueeseen palaavat Joni Vuopio ja Tuukka Ässämäki.

Lue lisää
Saku Hämäläinen Bandyliigan pudotuspelien paras pelaaja

JPS:n Saku Hämäläinen on valittu Bandyliigan pudotuspelien parhaaksi pelaajaksi. Hämäläinen teki kahdeksaan pudotuspeliotteluun 10 maalia ja 12 tehopistettä.