Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

JPS:n riveihin nuorta voimaa pohjoisesta

JPS:n riveihin nuorta voimaa pohjoisesta

JPS:n joukkue Bandyliigan kaudelle 2020-2021 jatkaa vahvistumistaan, kun punapaitaan saapuu torniolaisesta LRK:sta Joonas Hiltunen ja Juho Kaaretkoski.

Vuonna 2000 syntynyt Hiltunen kuuluu ikäluokkansa lahjakkaimpiin pelaajiin Suomessa, ja onkin tuttu näky nuorisomaajoukkueissa. Viime talvena hän edusti Suomea alle 21-vuotaiden MM-kisoissa kaksi vuotta alaikäisenä. Nyt uutta askelta uralla haetaan Jyväskylästä.

- Hienoilla ja odottavaisilla fiiliksillä uuteen seuraan ja kaupunkiin! 

Nuoresta iästä huolimatta kokemsta Bandyliigassa on kertynyt LRK:n riveissä jo kolmen kauden ajan. Hiltunen on ToPV:n kasvatti, ja jääpalloillut nuorempana myös haaparantalaisen HSKT:n riveissä.

- Henkilökohtaisella tasolla peli on parantunut vuosi vuodelta. Varsinkin viime kausi oli kehityksen kannalta tärkeä, kun sain paljon vastuuta.

Tavoitteet JPS-paidassa ovat selkeät: kehitys ja menestys, niin edustusjoukkueessa kuin myös P21-joukkueessa, johon Hiltunen ikänsä puolesta vielä mahtuu.

- Odotan itseltäni kehitystä henkilökohtaisella tasolla ja tavoitteena on auttaa joukkuetta mahdollisimman hyvin yhteiseen menestykseen.

Vuonna 1999 syntynyt Kaaretkoski on myös lahjakas pelaaja sekä tuttu nimi nuorisomaajoukkueista aiemmilta vuosilta, ja saapuu innoissaan Keski-Suomeen.

- Mukava tulla Jyväskylään, hyvä vastaanotto ja joukkueessa ennestään tuttuja pelaajia!

Myös Kaaretkoski on on ToPV:n kasvatti, ja tie on vienyt HSKT:n kautta LRK:n Bandyliigamiehistöön kolmen viime kauden ajaksi.

- Loukkaantumiset ovat hieman häirinneet paria viime kautta. LRK:ssa on tullut viime vuosina hyvin Bandyliigakokemusta.

Jääpalloilijana kehittyminen ja joukkueena menestyminen ovat Kaaretkosken tavoitteet tulevalle kaudelle.

- Haluan vakiinnuttaa pelipaikan joukkueessa ja kehittyä pelaajana. Joukkueena tavoitteena on mitalisijat.

Lähde: jps.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Jyväskylän Seudun Palloseura ry - logo

JPS - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRiku Hämäläinen solmi jatkosopimuksen JPS:n kanssa

Riku Hämäläinen solmi jatkosopimuksen JPS:n kanssa

Bandyliigakauteen valmistautuva JPS on kiinnittnyt tärkeän palasen joukkueeseen, kun seuran oma kasvatti ja viime kaudella kapteenin nauhaa kantanut Riku Hämäläinen on solminut jatkosopimuksen.

Lue lisää
Jarno Eronen ja Jasu Koljonen jatkavat JPS:n riveissä

Jarno Eronen ja Jasu Koljonen jatkavat JPS:n riveissä

Bandyliigakauteen 2020-2021 valmistautuva JPS:n edustusjoukkue on jatkanut joukkueen rakentamista. Tällä kertaa jatkosopimukset on solmittu kahden maalinälkäisen luottomiehen kanssa, kun Jarno Eronen ja Jasu Koljonen jatkavat Jipsissä myös ensi kaudella.

Lue lisää
Jatkosopimuksia JPS:n alakertaan

Jatkosopimuksia JPS:n alakertaan

Bandyliigakauteen 2020-2021 valmistautuva JPS:n edustusjoukkue on tehnyt jatkosopimukset kahden alakerran luottopelaajan kanssa. Aku Palsola ja Aleksi Niemi edustavat punapaitoja myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Paluumuuttajia Jipsin riveihin

Paluumuuttajia Jipsin riveihin

Bandyliigakauteen 2020-2021 valmistautuva JPS on tehnyt sopimuksen kahden uusvanhan pelaajan kanssa. Joukkueeseen palaavat Joni Vuopio ja Tuukka Ässämäki.

Lue lisää
Saku Hämäläinen Bandyliigan pudotuspelien paras pelaaja

Saku Hämäläinen Bandyliigan pudotuspelien paras pelaaja

JPS:n Saku Hämäläinen on valittu Bandyliigan pudotuspelien parhaaksi pelaajaksi. Hämäläinen teki kahdeksaan pudotuspeliotteluun 10 maalia ja 12 tehopistettä.

Lue lisää
JPS:n Anssi Hänninen Bandyliigan joulukuun pelaaja

JPS:n Anssi Hänninen Bandyliigan joulukuun pelaaja

JPS:n kovan ja hyvän puolustuslinjan Anssi Hänninen on valittu bandyliigan joulukuun pelaajaksi.

Lue lisää