Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jarno Eronen ja Jasu Koljonen jatkavat JPS:n riveissä

Jarno Eronen ja Jasu Koljonen jatkavat JPS:n riveissä

Bandyliigakauteen 2020-2021 valmistautuva JPS:n edustusjoukkue on jatkanut joukkueen rakentamista. Tällä kertaa jatkosopimukset on solmittu kahden maalinälkäisen luottomiehen kanssa, kun Jarno Eronen ja Jasu Koljonen jatkavat Jipsissä myös ensi kaudella.

Eronen, 24, on seuran oma kasvatti ja omaa jo pitkän kokemuksen Bandyliiga-kentiltä. Viime kaudella Eronen viiletti takatukka hulmuten tehokkaasti hyökkäyspäässä, ja naputteli kauden aikana mukavat 19 maalia ollen joukkueen toiseksi kovin maalitykki. Tuo oli Erosen uran paras kausi tilastojen valossa, ja vuosi vuodelta tapahtunutta kehitystä on tarkoitus jatkaa myös tulevaisuudessa.

- Kausi oli henkilökohtaisesti hyvä, ja ylipäätään oli mukava vetää taas mitaliin päättynyt kausi läpi joukkueen kanssa. Toivottavasti kesä sujuu treenailun merkeissä hyvin ja voin omalta osaltani auttaa joukkuetta jälleen menestymään.

Koljonen, 21, murtautui edustusjoukkueeseen mestaruuskaudella 18-19. Viime kaudella vahva työmyyrä otti vielä yhden askeleen ylöspäin ja nousi kunnolla kokoonpanon vakionimiin. Samalla yläkerrassa ja keskikentällä viihtyvä Koljonen nakutteli mukavat tehot 7+3. Erosen tapaan myös Koljonen haluaa tulevalla kaudella viedä joukkuetta eteenpäin henkilökohtaisella kehittymisellä.

- Viime kausi meni joukkueena hyvin, ja peli meni itsellä paljon eteenpäin. Kauden mittaan tuli hyviä onnistumisia. Innolla odotan uutta kautta, haluan taas mennä pelaajana eteenpäin. Odotan joukkueelta menestystä, siitä aivan kirkkaimmasta lähdetään taas taistelemaan.

Lähde: jps.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Jyväskylän Seudun Palloseura ry - logo

JPS - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRiku Hämäläinen solmi jatkosopimuksen JPS:n kanssa

Riku Hämäläinen solmi jatkosopimuksen JPS:n kanssa

Bandyliigakauteen valmistautuva JPS on kiinnittnyt tärkeän palasen joukkueeseen, kun seuran oma kasvatti ja viime kaudella kapteenin nauhaa kantanut Riku Hämäläinen on solminut jatkosopimuksen.

Lue lisää
JPS:n riveihin nuorta voimaa pohjoisesta

JPS:n riveihin nuorta voimaa pohjoisesta

JPS:n joukkue Bandyliigan kaudelle 2020-2021 jatkaa vahvistumistaan, kun punapaitaan saapuu torniolaisesta LRK:sta Joonas Hiltunen ja Juho Kaaretkoski.

Lue lisää
Jatkosopimuksia JPS:n alakertaan

Jatkosopimuksia JPS:n alakertaan

Bandyliigakauteen 2020-2021 valmistautuva JPS:n edustusjoukkue on tehnyt jatkosopimukset kahden alakerran luottopelaajan kanssa. Aku Palsola ja Aleksi Niemi edustavat punapaitoja myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Paluumuuttajia Jipsin riveihin

Paluumuuttajia Jipsin riveihin

Bandyliigakauteen 2020-2021 valmistautuva JPS on tehnyt sopimuksen kahden uusvanhan pelaajan kanssa. Joukkueeseen palaavat Joni Vuopio ja Tuukka Ässämäki.

Lue lisää
Saku Hämäläinen Bandyliigan pudotuspelien paras pelaaja

Saku Hämäläinen Bandyliigan pudotuspelien paras pelaaja

JPS:n Saku Hämäläinen on valittu Bandyliigan pudotuspelien parhaaksi pelaajaksi. Hämäläinen teki kahdeksaan pudotuspeliotteluun 10 maalia ja 12 tehopistettä.

Lue lisää
JPS:n Anssi Hänninen Bandyliigan joulukuun pelaaja

JPS:n Anssi Hänninen Bandyliigan joulukuun pelaaja

JPS:n kovan ja hyvän puolustuslinjan Anssi Hänninen on valittu bandyliigan joulukuun pelaajaksi.

Lue lisää