Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Riku Hämäläinen solmi jatkosopimuksen JPS:n kanssa

Riku Hämäläinen solmi jatkosopimuksen JPS:n kanssa

Bandyliigakauteen valmistautuva JPS on kiinnittnyt tärkeän palasen joukkueeseen, kun seuran oma kasvatti ja viime kaudella kapteenin nauhaa kantanut Riku Hämäläinen on solminut jatkosopimuksen.

22-vuotias Hämäläinen teki viime kaudella lopullisen murtautumisensa Bandyliigan parhaiden pelaajien joukkoon. Ottajia kovemmilla kentillä olisi jo voinut olla, mutta Hämäläinen halusi vielä kehittää itseään tututssa ympäristössä.

- Päätös jatkaa Jipsissä ei vielä ollut vaikea ajatellen omaa kehitystä. Seura on tehnyt hienoa työtä ensi kautta ajatellen, ja joukkue alkaa näyttämään todella iskukykyiseltä. 

Viime kaudella Riku iski runkosarjassa hurjat 31 maalia, syöttöpisteitä kertyi 9. Talvella mies edusti myös maajoukkuetta alle 21-vuotiaiden MM-kisoissa. Miehen nimi oli myös A-maajoukkueen tarkkailulistalla. Kausi päättyi kuitenkin ikävästi loukkaantumiseen juuri ennen pudotuspelejä.

- Viime kausi sujui itseltäni loistavasti siihen asti kun joutui jäämään loukkaantumisen jälkeen sivuun. Joukkueena saimme kuitenkin revittyä maksimin irti ajatellen rosteria ja loppukauden pieniä takapakkeja.

Tavoitteet tulevalle talvelle ovat omassa kehittymisessä ja joukkueena menestymisessä.

- Harmittava loukkaantuminen sotki viime kauden sinettiä ja maajoukkuehaaveita, mutta siihen malliin on nyt treenattu että lupa on odottaa vielä astetta parempaa. Ensi kauden tavoitteet tulee olemaan korkealla ja sen eteen on jokainen myös sitoutunut tekemään töitä.

Lähde: jps.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Jyväskylän Seudun Palloseura ry - logo

JPS - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJPS:n riveihin nuorta voimaa pohjoisesta

JPS:n riveihin nuorta voimaa pohjoisesta

JPS:n joukkue Bandyliigan kaudelle 2020-2021 jatkaa vahvistumistaan, kun punapaitaan saapuu torniolaisesta LRK:sta Joonas Hiltunen ja Juho Kaaretkoski.

Lue lisää
Jarno Eronen ja Jasu Koljonen jatkavat JPS:n riveissä

Jarno Eronen ja Jasu Koljonen jatkavat JPS:n riveissä

Bandyliigakauteen 2020-2021 valmistautuva JPS:n edustusjoukkue on jatkanut joukkueen rakentamista. Tällä kertaa jatkosopimukset on solmittu kahden maalinälkäisen luottomiehen kanssa, kun Jarno Eronen ja Jasu Koljonen jatkavat Jipsissä myös ensi kaudella.

Lue lisää
Jatkosopimuksia JPS:n alakertaan

Jatkosopimuksia JPS:n alakertaan

Bandyliigakauteen 2020-2021 valmistautuva JPS:n edustusjoukkue on tehnyt jatkosopimukset kahden alakerran luottopelaajan kanssa. Aku Palsola ja Aleksi Niemi edustavat punapaitoja myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Paluumuuttajia Jipsin riveihin

Paluumuuttajia Jipsin riveihin

Bandyliigakauteen 2020-2021 valmistautuva JPS on tehnyt sopimuksen kahden uusvanhan pelaajan kanssa. Joukkueeseen palaavat Joni Vuopio ja Tuukka Ässämäki.

Lue lisää
Saku Hämäläinen Bandyliigan pudotuspelien paras pelaaja

Saku Hämäläinen Bandyliigan pudotuspelien paras pelaaja

JPS:n Saku Hämäläinen on valittu Bandyliigan pudotuspelien parhaaksi pelaajaksi. Hämäläinen teki kahdeksaan pudotuspeliotteluun 10 maalia ja 12 tehopistettä.

Lue lisää
JPS:n Anssi Hänninen Bandyliigan joulukuun pelaaja

JPS:n Anssi Hänninen Bandyliigan joulukuun pelaaja

JPS:n kovan ja hyvän puolustuslinjan Anssi Hänninen on valittu bandyliigan joulukuun pelaajaksi.

Lue lisää