Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jaguaarit taistelee lauantaina sarjapaikasta Butchersia vastaan

 

Jaguaarit taistelee lauantaina sarjapaikasta Butchersia vastaan


Sarjapaikka varmistuu vain voitolla

Jaguaarit välttää viimeiselle sijalle jäämisen vain voittamalla Porvoon Butchersin viimeisessä kotiottelussaan. Butchersilla ei ole enää mahdollisuutta pudotuspelipaikkaan, mutta joukkue haluaa varmasti päättää kautensa voittoon. Sarjan toiseksi viimeisen Helsinki 69ersin voittoa tuskin tarvitsee pelätä, sillä sen päätöskierroksen vastustaja Wolverines taistelee kotiedusta, eikä varmasti anna yllättää itseään.

Porvoon Kurvinen ja Kyei saatava kuriin

Clinton Grahamin Porvoon keskushyökkääjänä korvannut 34-vuotias Josh Schleusner on ollut perusvarma keskushyökkääjä, mutta ei mikään supertähti. Butchersin vaarallisimmat aseet hyökkäyksessä ovatkin olleet Micky Kyei ja Ville Kurvinen, jotka kiusasivat Jaguaareja pelinrakentaja Bill Ashburnin kanssa todenteolla joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa. Mikäli Kurvinen ja Kyei pystyvät isoihin peleihin viime ottelun tavoin, ovat jyväskyläläiset vaikeuksissa. Kaksikko on siis ehdottomasti saatava kuriin.

Santeri Supi joutuu kovaan paikkaan

Jyväskylän hyökkäys on loppukaudesta saanut parennettua juoksupeliään ja karsittua turhia syötönkatkoja pois. Butchersin puolustus on kuitenkin liigan paras juoksua vastaan puolustamisessa, joten Josef Saker, Walter Pam ja linjamiehet joutuvat todelliseen testiin Rafael Pinedaa, Santtu Äyräväistä, Sebastian Karbinia ja Tero Kontiaista vastaan. Jotta juoksu ei pysähdy seinään tarvittaisiin onnistumisia jonkin verran myös heittopelillä. Kentille pitkän tauon jälkeen, lyhyellä varoitusajalla palaava Santeri Supi joutuu siis kovaan paikkaan. Perttu Ahilan, Pasi Raatikaisen ja Aki Ollenbergin on pelattava hyvin ja tehtävä Supin urakka mahdollisimman helpoksi. Toisaalta Supilla ei ole ottelussa mitään hävittävää tai pelättävää. Kaikki ymmärtävät varmasti hänen lähtökohtansa otteluun. Lisäksi Jaguaarit hävisivät ensimmäisen ottelun Porvoolle 0-40 Mozzochinkin kanssa. Supi voi keskittyä omaan tekemiseensä ja nauttia paluusta kentille, sillä hänellä on ottelussa pelkästään voitettavaa.

Ilmainen sisäänpääsy!

Huikea, kauden päättävä taistelu sarjapaikasta käynnistyy Palokassa lauantaina 17.8. klo 17.00. Käteistä kannattaa ottaa mukaan kioskin herkkuja varten. Pääsylipusta ei sen sijaan tarvitse huolehtia, sillä Starkki tarjoaa otteluun vapaanpääsyn. Tervetuloa siis seuraamaan Jaguaarien kauden päätöstä, Supin comebackia ja Perheen taistelua sarjapaikasta!

Jaguaarien tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Jyväskylän Seudun Jaguaarit ry - logo

Jaguaarit - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Jaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Jaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Lauantaina Hyvinkää Falconsia vastaan pelattavassa ottelussa riittää panosta, sillä molemmat joukkueet mielivät taistelemaan lohkon kakkostilasta ja kotiedusta pudotuspeleihin.

Lue lisää
Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Keski-Suomen ja Pirkanmaan jenkkifutiksessa otetaan miesten puolella tänä vuonna yksi yhteinen askel kohti tavoitteellisempaa harrastustoimintaa, kun kakkosdivisioonassa pelaava Jaguars ja Vaahteraliigaan valmistautuva Saints solmivat farmisopimuksen, joka mahdollistaa pelaajavaihdon seurojen välillä.

Lue lisää
Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Vaikka amerikkalainen jalkapallo on Suomessa pieni laji, on Jyväskylässä pyöritetty harrastustoimintaa useassa eri seurassa. Toiminnan kasvattamiseksi ja kehittämiseksi naisten seura Jyväskylä Jaguars sekä miesten ja nuorten seura Jyväskylän seudun Jaguaarit yhdistävät rivinsä.

Lue lisää
Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarien juoksuhyökkäys on oli ollut ennen ottelua sarjan tehokkokkain. Kuopio Steelers onnistui kuitenkin pysäyttämään Jyväskylän juoksun erinomaisesti, varsinkin ottelun alussa.

Lue lisää
Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Ensi kesänä historian kahdennenkymmenennen kautensa pelaava Jyväskylän Jaguaarit vahvistuu tukimies Sami Mäkisellä ja brittilaituri Jarrad Gabbidonilla.

Lue lisää
Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst on 20-vuotisjuhlakauteensa valmistautuvan Jyväskylän Jaguaarien tuorein vahvistus.

Lue lisää