Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

 

Ensi kesänä historian kahdennenkymmenennen kautensa pelaava Jyväskylän Jaguaarit vahvistuu tukimies Sami Mäkisellä ja brittilaituri Jarrad Gabbidonilla.

Sami Mäkinen tekee comebackin

Vaahteraliigassa 2003 debytoinut Jaguaarien tukimies Sami Mäkinen tekee paluun kentille muutaman välivuoden jälkeen. Syksyn alusta lähtien Jaguaarien mukana harjoitellut Mäkinen on viimeksi pelannut kausina 2009 ja 2011, jolloin hän kuului keskisuomalaisten ja koko Vaahteraliigan parhaimpiin taklaajiin.

- Sami on todella kovassa kunnossa oleva kokenut kettu. Hienoa saada hänet mukaan juhlakaudelle, Jaguaarien päävalmentaja Mikko Sammal kehuu.

Mäkisen sopimuksen myötä Jaguaarien tukimiestilanne näyttää herkulliselta, sillä kolmikkoon kuuluvat myös kahtena viime vuotena divisioonan top-5 taklaajiin kuulunut Ville Rajalainen sekä vuoden 2014 divisioonan tilastokolmonen Juuso Kivimurto. Heidän takanaan nuoret Heikki Lukkarinen ja Iiro Piippo ovat myös harjoitelleet ja kehittyneet paljon talven aikana.

Jarrad Gabbidon jatkaa Jyväskylässä

Jyväskylän riveissä viime kesänä 21 koppia napannut kookas brittilaituri Jarrad Gabbidon on sopinut jatkosta Petopaidassa. Gabbidon kuului pelinrakentaja Craig Maynardin toivelistalle.

- Meillä on laitahyökkääjäosastolla kova kilpailu, eikä "Jakkelle" ole tarjolla aloittavan pelaajan paikkaa hopeatarjottimella. Uskomme, kuitenkin, että hänellä on paljon potentiaalia parantaa viime kaudesta. Saamme leveyttä laituriosastolle ja tulivoimaa potkupeleihimme, Sammal kertoo.

- Olen kiitollinen, että saan mahdollisuuden palata mahtavaan joukkueeseen ja olla osana isoja asioita, joita seuralle tapahtuu ensi kaudella, Gabbidon kommentoi.

Jaguaarien tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Jaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Jaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Lauantaina Hyvinkää Falconsia vastaan pelattavassa ottelussa riittää panosta, sillä molemmat joukkueet mielivät taistelemaan lohkon kakkostilasta ja kotiedusta pudotuspeleihin.

Lue lisää
Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Keski-Suomen ja Pirkanmaan jenkkifutiksessa otetaan miesten puolella tänä vuonna yksi yhteinen askel kohti tavoitteellisempaa harrastustoimintaa, kun kakkosdivisioonassa pelaava Jaguars ja Vaahteraliigaan valmistautuva Saints solmivat farmisopimuksen, joka mahdollistaa pelaajavaihdon seurojen välillä.

Lue lisää
Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Vaikka amerikkalainen jalkapallo on Suomessa pieni laji, on Jyväskylässä pyöritetty harrastustoimintaa useassa eri seurassa. Toiminnan kasvattamiseksi ja kehittämiseksi naisten seura Jyväskylä Jaguars sekä miesten ja nuorten seura Jyväskylän seudun Jaguaarit yhdistävät rivinsä.

Lue lisää
Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarien juoksuhyökkäys on oli ollut ennen ottelua sarjan tehokkokkain. Kuopio Steelers onnistui kuitenkin pysäyttämään Jyväskylän juoksun erinomaisesti, varsinkin ottelun alussa.

Lue lisää
Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst on 20-vuotisjuhlakauteensa valmistautuvan Jyväskylän Jaguaarien tuorein vahvistus.

Lue lisää
Jaguaarit ja Royals iskevät yhteen Laukaassa

Jaguaarit ja Royals iskevät yhteen Laukaassa

Jyväskylän seudun Jaguaarit pelaa tulevan lauantaian kotiottelunsa poikkeuksellisesti Laukaassa. Vastaansa Jaguaarit saa vaasalaisen Royalsin, joka on sarjan hallitseva mestari.

Lue lisää