Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jaguaarien virheet siivittivät Wolverinesin helppoon voittoon

 

Jaguaarien virheet siivittivät Wolverinesin helppoon voittoon


Molempien joukkueiden ensimmäiset hyökkäysvuorot päättyivät lentopotkuun. Tämän jälkeen palloa alettiin antamaan Stephen Stokesin kainaloon. Jaguaarit haukkasivat aloituslinjassa taklauksissaan ohi ja Stokes tarvitsi kentän ylittämiseen neljä juoksua ja vei Wolverinesin 0-7 johtoon.

Blokattu lentopotku ja 0-14

Jaguaarien suurimmat ongelmat ottelussa olivat kuitenkin potkupeleissä. Ne alkoivat Robert Schaper-Kotterin blokatessa Mika Kulmalan lentopotkun. Ahmat saivat loistavat kenttäasematm eikä Cedric Johnson ei jättänyt hyödyntämättä niitä, vaan viskasi pallon maalialueelle Brescacinille.

Toisella neljänneksellä Jaguaarit ahdistivat helsinkiläiset kauas uusista yrityksistä kolmannella yrityksellä. Johnson vältti kuitenkin säkityksen ja muutaman muunkin taklauksen ja eteni näppärästi sivurajaa pitkin. Hyvät kenttäasemat hankittuaan Johnson löysi seuraavalla yrityksellä Brescacin, joka teki päivän toisen touchdowninsa.

Rähmäys ja 0-28

Jyväskylän Walter Pam ei päässyt eroon 69ers-ottelussa kiusanneista pallonmenetyksistä. Jaguaarien kasvatti Tuukka Hämäläinen repi pallon Pamilta irti ja Aarno Sjöblom peitti sen. Näin Helsinki pääsi jälleen lyhyistä kenttäasemasta liikenteeseen. Stokesin juoksun jälkeen Johnsnon vaihtoi heittonsa kohdetta Teemu Rantaseen, joka vei pääkaupunkilaiset 28-0 johtoon. Puoliajan lopussa Wolverines pääsi vielä yrittämään potkumaalia, mutta Janne Kalpion yritys ei onnistunut.

Toinen puoliaika

Toinen puoliaika alkoi pirteämmin Jaguaareilta. Perttu Ahilan pitkä kiinniotto ja Wolverinesin rangaistus siivittivät Jyväskylän Wolverines-maalin tuntumaan. Ahmalauma puolusti kuitenkin tiukasti kotipesäänsä, eikä Jaguaarit onnistuneet avausmaalin teossa. Avauspuoliajallakin Jaguaarit onnistui kyllä hyökkäyksissään ajoittain, mutta Wolverinesin puolustus ei sallinut jatkuvaa etenemistä.

Jaguaarien puolustus pysäytti Wolverinesin hyökkäyksen kolmannen kerran ottelussa.

Murheet lentopotkujen kanssa jatkuivat

Jaguaarien kolme seuraavaa hyökkäysvuoroa päättyivät lentopotkuun. Mika Kulmalan loukattua polveaan, hyppäsi Aki Ollenberg potkaisijan tehtäviin. Ollenbergin neljästä lentopotkusta kaksi onnistui hyvin, yksi huonosti. Neljännellä kertaa aloitussyöttö lensi Ollenbergin pään yli ja tämä sai pallon kiinni juostuaan aikaiseksi vain lyhyen potkun.

Wolverinesin Stokses, Sebastian Sagne ja Sami Kujansuu kiittivät kaikki hyvistä kenttäasemista ja Wolverines johti ottelua päätösneljänneksellä jo 0-48.

Jyväskylä sai rikottua ottelussa kuparisen viimeisellä vuorollaan. Ketjut liikkuivat Pamin juoksupeleillä Ahmojen pelatessa ehkä jo hieman varman päälle. Pam viimeisteli touchdownin kun peliaikaa oli noin 40 sekuntia. Akumatti Leskinen kirjautti vielä lisäpistekopilla kaksi pistettä ja ottelu päättyi näin 8-42 numeroihin.

Suurinumeroisesta tappiosta huolimatta päävalmentaja BJ Jensen löysi ottelusta myös jotakin hyvää.

- Maali ottelun loppuhetkillä osoittaa, että pelasimme täydet neljä neljännestä. Uskon, että kun vältämme virheet ja painamme harttarit alas, olemme hyvä jenkkifutisjoukkue.

Jaguaarien ottelut jatkuvat ensi viikonlopun lauantaina Seinäjoella.

- Hekin ovat pelanneet ailahdellen. Jos pelaamme oikealla asenteella emmekä sorru pallonmenetyksiin, luvassa on mielenkiintoinen ottelu.

Jaguaarien tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Jyväskylän Seudun Jaguaarit ry - logo

Jaguaarit - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Jaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Lauantaina Hyvinkää Falconsia vastaan pelattavassa ottelussa riittää panosta, sillä molemmat joukkueet mielivät taistelemaan lohkon kakkostilasta ja kotiedusta pudotuspeleihin.

Lue lisää
Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Keski-Suomen ja Pirkanmaan jenkkifutiksessa otetaan miesten puolella tänä vuonna yksi yhteinen askel kohti tavoitteellisempaa harrastustoimintaa, kun kakkosdivisioonassa pelaava Jaguars ja Vaahteraliigaan valmistautuva Saints solmivat farmisopimuksen, joka mahdollistaa pelaajavaihdon seurojen välillä.

Lue lisää
Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Vaikka amerikkalainen jalkapallo on Suomessa pieni laji, on Jyväskylässä pyöritetty harrastustoimintaa useassa eri seurassa. Toiminnan kasvattamiseksi ja kehittämiseksi naisten seura Jyväskylä Jaguars sekä miesten ja nuorten seura Jyväskylän seudun Jaguaarit yhdistävät rivinsä.

Lue lisää
Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarien juoksuhyökkäys on oli ollut ennen ottelua sarjan tehokkokkain. Kuopio Steelers onnistui kuitenkin pysäyttämään Jyväskylän juoksun erinomaisesti, varsinkin ottelun alussa.

Lue lisää
Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Ensi kesänä historian kahdennenkymmenennen kautensa pelaava Jyväskylän Jaguaarit vahvistuu tukimies Sami Mäkisellä ja brittilaituri Jarrad Gabbidonilla.

Lue lisää
Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst on 20-vuotisjuhlakauteensa valmistautuvan Jyväskylän Jaguaarien tuorein vahvistus.

Lue lisää