Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Raatikainen pelaa kesän 2013 Tanskassa

 

Raatikainen pelaa kesän 2013 Tanskassa


Jaguaarien Joonas Raatikainen viettää ensi kesänsä Tanskan maalla ja pelaa Triangle Raziorbacksissa. Joukkue on voittanut Tanskan mestaruuden 2006-2012 vuosien aikana peräti viisi kertaa ja hävinnyt viimeisen kuuden kauden aikana ainoastaan neljä ottelua.

Olen valmentanut Joonasta siitä asti, kun hän aloitti jenkkifutiksen 9 vuotta sitten ja on ollut upeata katsoa hänen kehitystään pelaajana. Paitsi, että olen valmentanut häntä Jaguaarien junioreissa, edustuksessa ja nuorten maajoukkueissa, olen pelannut hänen kanssaan Jaguaarien edustusjoukkeessa. Meillä on siis pitkä yhteinen historia, kertoo Jaguaarien päävalmentaja BJ Jensen suojatistaan.

Jaguaareilla on ollut viime vuosina käytäntönä, että emme rajoita pelaajiemme mahdollisuuksia tiukoilla sopimuspykälillä, vaan kannustamme ja autamme heitä etsimään mahdollisuuksia pelata Suomen rajojen ulkopuolella. Joonas on ollut kiinnostunut ulkomailla pelaamisesta jo parin vuoden ajan, ja saa nyt siihen mahdollisuuden hyvin menestyneessä joukkueessa, Jensen valoittaa tilannetta.

Joukkueemme kaipaa varmasti Joonaksen tasoista pelaajaa pelikentällä, mutta yhtälailla olemme innoissamme hänen puolestaan. Palkinto hänen kovasta harjoittelumotivaatiosta ja omistautumisesta lajille toimii varmasti myös hyvänä esimerkkinä seuramme nuoremmille urheilijoille.

Jaguaarien tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Jyväskylän Seudun Jaguaarit ry - logo

Jaguaarit - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Jaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Lauantaina Hyvinkää Falconsia vastaan pelattavassa ottelussa riittää panosta, sillä molemmat joukkueet mielivät taistelemaan lohkon kakkostilasta ja kotiedusta pudotuspeleihin.

Lue lisää
Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Keski-Suomen ja Pirkanmaan jenkkifutiksessa otetaan miesten puolella tänä vuonna yksi yhteinen askel kohti tavoitteellisempaa harrastustoimintaa, kun kakkosdivisioonassa pelaava Jaguars ja Vaahteraliigaan valmistautuva Saints solmivat farmisopimuksen, joka mahdollistaa pelaajavaihdon seurojen välillä.

Lue lisää
Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Vaikka amerikkalainen jalkapallo on Suomessa pieni laji, on Jyväskylässä pyöritetty harrastustoimintaa useassa eri seurassa. Toiminnan kasvattamiseksi ja kehittämiseksi naisten seura Jyväskylä Jaguars sekä miesten ja nuorten seura Jyväskylän seudun Jaguaarit yhdistävät rivinsä.

Lue lisää
Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarien juoksuhyökkäys on oli ollut ennen ottelua sarjan tehokkokkain. Kuopio Steelers onnistui kuitenkin pysäyttämään Jyväskylän juoksun erinomaisesti, varsinkin ottelun alussa.

Lue lisää
Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Ensi kesänä historian kahdennenkymmenennen kautensa pelaava Jyväskylän Jaguaarit vahvistuu tukimies Sami Mäkisellä ja brittilaituri Jarrad Gabbidonilla.

Lue lisää
Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst on 20-vuotisjuhlakauteensa valmistautuvan Jyväskylän Jaguaarien tuorein vahvistus.

Lue lisää