Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jaguaareille tärkeä jatkosopimus ja ensimmäinen ulkomaalaiskiinnitys

 

Jaguaareille tärkeä jatkosopimus ja ensimmäinen ulkomaalaiskiinnitys


Jaguaarien omalle kasvatille ja maajoukkueen aloittavalle laitahyökkääjälle Perttu Ahilalle olisi varmasti löytynyt muitakin ottajia, mutta mies valitsi ensi kesän seurakseen Jaguaarit. Rikkonaisen viime kauden pelannut Ahila on pelannut kahden viime vuoden aikana 15 ottelua, joissa on juoksuin ja kiinniotoin syntynyt mm. 20 touchdownia ja 1660 jaardia.

Benjamin Jensenin ensimmäinen ulkomaalaiskiinnitys vuoden 2013 joukkueeseen on puolestaan Walter Pam. Pienikokoinen Pam aloitti yliopistouransa 1-AA tason Prairie View A&M yliopistossa, ja siirtyi 2008 division 3. tason Howard Payne yliopistoon. Monipuolinen vahvistus pystyy pelaamaan keskushyökkääjänä, laitahyökkääjänä ja puolustuksen takakentällä. Yliopistouransa jälkeiset kaksi kautta Pam on pelannut Ranskan ykkös- ja Saksan kakkosdivisioonassa, joten sopeutumista eurooppalaisiin ympyröihin ei tarvitse hänen kohdallaan arvuutella.

Valmentaja Jensen on tyytyväinen hyökkäyksensä tämän hetkiseen tilanteeseen.

- Juoksupelimme saa Pamin myötä lisää nopeutta ja heitoille riittää kohteita. Maajoukkuelaitahyökkääjien Perttu Ahilan ja William Lahden takaa löytyy vielä veteraani Aki Ollenberg ja nuorten maajoukkueen kapteeni Pasi Raatikainen. Joonas Raatikaisen jatko joukkueessa on myös huikea asia. Hän on meille "Mr. Everything", jota käytämme todennäköisesti eniten keskushyökkääjänä ja sisempänä laitahyökkääjänä. Valinnanvaraa riitää, sillä hän on pelannut maajoukkueessa lisäksi hyökkäyksen ja puolustuksen linjassa.

Jensen raottaa lisäksi, ettei paletti hyökkäyksessä ole kuitenkaan vielä valmis.

- Tilanteemme pelinrakentajan sekä hyökkäyksen koordinaattorin suhteen varmistuu lähiaikoina.

Jaguaarien tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Jyväskylän Seudun Jaguaarit ry - logo

Jaguaarit - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Jaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Lauantaina Hyvinkää Falconsia vastaan pelattavassa ottelussa riittää panosta, sillä molemmat joukkueet mielivät taistelemaan lohkon kakkostilasta ja kotiedusta pudotuspeleihin.

Lue lisää
Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Keski-Suomen ja Pirkanmaan jenkkifutiksessa otetaan miesten puolella tänä vuonna yksi yhteinen askel kohti tavoitteellisempaa harrastustoimintaa, kun kakkosdivisioonassa pelaava Jaguars ja Vaahteraliigaan valmistautuva Saints solmivat farmisopimuksen, joka mahdollistaa pelaajavaihdon seurojen välillä.

Lue lisää
Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Vaikka amerikkalainen jalkapallo on Suomessa pieni laji, on Jyväskylässä pyöritetty harrastustoimintaa useassa eri seurassa. Toiminnan kasvattamiseksi ja kehittämiseksi naisten seura Jyväskylä Jaguars sekä miesten ja nuorten seura Jyväskylän seudun Jaguaarit yhdistävät rivinsä.

Lue lisää
Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarien juoksuhyökkäys on oli ollut ennen ottelua sarjan tehokkokkain. Kuopio Steelers onnistui kuitenkin pysäyttämään Jyväskylän juoksun erinomaisesti, varsinkin ottelun alussa.

Lue lisää
Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Ensi kesänä historian kahdennenkymmenennen kautensa pelaava Jyväskylän Jaguaarit vahvistuu tukimies Sami Mäkisellä ja brittilaituri Jarrad Gabbidonilla.

Lue lisää
Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst on 20-vuotisjuhlakauteensa valmistautuvan Jyväskylän Jaguaarien tuorein vahvistus.

Lue lisää