Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jaguaarit pettyneitä Jyväskylän kaupungin toimintaan

 

Jaguaarit pettyneitä Jyväskylän kaupungin toimintaan


Jyväskylän Jaguaarien juniorit jäivät kesän aikana monesti paitsioon kaupungin liikuntapalveluiden varauskeskuksen toiminnan vuoksi. Jaguaarien hallituksen jäsen ja nuorisopäällikkö Toni Bärlund kirjoitti Jaguaarien facebook-sivulle 9.9.2012 nopeasti sosiaalisessa mediassa levinneen kuvauksen siitä, miten hankalaa yhteistyö kaupungin kanssa toisinaan on. Bärlund korostaa, että kanssakäyminen liikuntapalveluiden varausyksikön Ari Lehtosen kanssa on sujunut hyvin, mutta muilta osin kaupungin toiminta on yllättänyt todella negatiivisesti useamman kerran, hankaloittanut vapaa-ajallaan yhdistystoimintaa tekevien ihmisten työtä ja aiheuttanut junioreille monta pettymystä.

Bärlundin koko kirjoitus on luettavissa Jaguaarien verkkosivuilta, osoitteesta:
http://jaguaarit.com/index.php?option=com_content&view=article&id=210:jaguaarit-pettyneitae-kaupungin-toimintaan

Alkukesästä Bärlund ja Jaguaarit olivat pettyneitä siihen, että varauskeskuksen työntekijä Juha-Matti Kotapakka jakoi kenttävuorot omin päin kaikkia seuroja ja muita varauskeskuksen työntekijöitä kuulematta ja vei Jaguaarien junioreilta harjoitusvuoron ja siirsi 9-14 vuotiaiden juniorien harjoitusajan iltamyöhään. Varauskeskus ei myöskään vastannut Bärlundin tiedusteluihin vuorojaon perusteista.

Lauantaina 8.9. Jaguaarien C-juniorit joutuivat pelaamaan kotiottelunsa Oulussa panoksena SM-pronssi, koska varauskeskuksen Kotapakka ilmoitti, ettei Jaguaareille ole kenttää tarjolla. Kaupungin varauskalenterin mukaan vapaana oli kuitenkin tyhjiä kenttiä. Jaguaarit oli lisäksi ilmoittanut todennäköisestä kentän tarpeestaan jo alkuvuodesta, kuukautta ennen kaupungin asettamaa määräaikaa. Seuran junioreille kertyi näin kaupungin toilailujen vuoksi varsin muhkeat matkakulut Oulun reissusta.

Jaguaarien tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Jyväskylän Seudun Jaguaarit ry - logo

Jaguaarit - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Jaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Lauantaina Hyvinkää Falconsia vastaan pelattavassa ottelussa riittää panosta, sillä molemmat joukkueet mielivät taistelemaan lohkon kakkostilasta ja kotiedusta pudotuspeleihin.

Lue lisää
Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Keski-Suomen ja Pirkanmaan jenkkifutiksessa otetaan miesten puolella tänä vuonna yksi yhteinen askel kohti tavoitteellisempaa harrastustoimintaa, kun kakkosdivisioonassa pelaava Jaguars ja Vaahteraliigaan valmistautuva Saints solmivat farmisopimuksen, joka mahdollistaa pelaajavaihdon seurojen välillä.

Lue lisää
Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Vaikka amerikkalainen jalkapallo on Suomessa pieni laji, on Jyväskylässä pyöritetty harrastustoimintaa useassa eri seurassa. Toiminnan kasvattamiseksi ja kehittämiseksi naisten seura Jyväskylä Jaguars sekä miesten ja nuorten seura Jyväskylän seudun Jaguaarit yhdistävät rivinsä.

Lue lisää
Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarien juoksuhyökkäys on oli ollut ennen ottelua sarjan tehokkokkain. Kuopio Steelers onnistui kuitenkin pysäyttämään Jyväskylän juoksun erinomaisesti, varsinkin ottelun alussa.

Lue lisää
Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Ensi kesänä historian kahdennenkymmenennen kautensa pelaava Jyväskylän Jaguaarit vahvistuu tukimies Sami Mäkisellä ja brittilaituri Jarrad Gabbidonilla.

Lue lisää
Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst on 20-vuotisjuhlakauteensa valmistautuvan Jyväskylän Jaguaarien tuorein vahvistus.

Lue lisää