Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jaguaareille maajoukkuekutsuja

 

Jaguaareille maajoukkuekutsuja


Jaguaarien Perttu Ahila, Joonas Raatikainen ja Kimmo Pasanen ovat saaneet kutsun syyskuun viimeisenä viikonlopulla pidettävälle maajoukkueleirille. Tuomas Heikkisen valmentama maajoukkue kohtaa Ruotsin perinteisessä maaottelussa kuudes lokakuuta.

Joonas Raatikainen edusti Suomea jo Saksan EM-kisoissa 2010 pelaten tuolloin blokkaavana keskushyökkääjänä. Viime syksyn maaottelussa hän pelasi puolustuksen linjassa ja kirjautti mm. kaksi pelinrakentajasäkitystä. Perttu Ahila debytoi maajoukkueessa saimaisessa Ruotsi-ottelussa, jossa hän palautti potkuja 137 jaardin edestä. Ahila juoksi myös pallon kanssa muutaman pitkän juoksun, mutta ne mitätöitiin suomalaisten kiinnipitorangaistusten vuoksi. Otteet osoittivat kuitenkin, että Ahilan nopeus riittää myös kansainvälisillä kentillä.

Kimmo Pasaselta aikuisten maajoukkuepelit puuttuvat vielä toistaiseksi. Kuopio Steelersistä talvella Jaguaareihin siirtynyt Pasanen oli runkosarjassa Jaguaarien kolmanneksi paras taklaaja 41:llä niitillään. Näiden lisäksi hän kirjautti seitsemän maahanlyöntiä ja kaksi pallonriistoa. Kesän aikana hänen otteissaan pisti katsojien silmiin erityisesti taklausten kovuus ja varmuus.

Lopullinen leirikokoonpano selviää syyskuun alussa, kun Vaahteramaljassa pelanneiden pelaajien mukana olo varmistuu.

Jaguaarien tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Jyväskylän Seudun Jaguaarit ry - logo

Jaguaarit - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Jaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Lauantaina Hyvinkää Falconsia vastaan pelattavassa ottelussa riittää panosta, sillä molemmat joukkueet mielivät taistelemaan lohkon kakkostilasta ja kotiedusta pudotuspeleihin.

Lue lisää
Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Keski-Suomen ja Pirkanmaan jenkkifutiksessa otetaan miesten puolella tänä vuonna yksi yhteinen askel kohti tavoitteellisempaa harrastustoimintaa, kun kakkosdivisioonassa pelaava Jaguars ja Vaahteraliigaan valmistautuva Saints solmivat farmisopimuksen, joka mahdollistaa pelaajavaihdon seurojen välillä.

Lue lisää
Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Vaikka amerikkalainen jalkapallo on Suomessa pieni laji, on Jyväskylässä pyöritetty harrastustoimintaa useassa eri seurassa. Toiminnan kasvattamiseksi ja kehittämiseksi naisten seura Jyväskylä Jaguars sekä miesten ja nuorten seura Jyväskylän seudun Jaguaarit yhdistävät rivinsä.

Lue lisää
Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarien juoksuhyökkäys on oli ollut ennen ottelua sarjan tehokkokkain. Kuopio Steelers onnistui kuitenkin pysäyttämään Jyväskylän juoksun erinomaisesti, varsinkin ottelun alussa.

Lue lisää
Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Ensi kesänä historian kahdennenkymmenennen kautensa pelaava Jyväskylän Jaguaarit vahvistuu tukimies Sami Mäkisellä ja brittilaituri Jarrad Gabbidonilla.

Lue lisää
Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst on 20-vuotisjuhlakauteensa valmistautuvan Jyväskylän Jaguaarien tuorein vahvistus.

Lue lisää