Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sekavan ottelun jälkeen pisteet tasattiin

 

Sekavan ottelun jälkeen pisteet tasattiin


JPS oli varmistanut pudotuspelipaikan lauantain tulosten jälkeen! Näin peliin asennoituminen oli jätetty "puolelle teholle". Flunssien jatkuminen ja P17 joukkueen tärkeän ottelun vuoksi kotijoukkueella ei ollut kuin kaksi vaihtomiestä. Botnia pani vielä paremmaksi. Pelikiellot ja samainen P17 peli oli tiputtanut vierailijoiden vaihtomiehet tasan yhteen!

JPS aloitti pienessä lumisateessa ottelun pirteästi. JPS-palkittu Niko Herranen syöttää älykkäästi Mikko Böhmille, joka vie kotijoukkueen 1-0 johtoon pelin kuudennella minuutilla. 12 min. kohdalla vuorostaan Mikko Böhm ylivoimahyökkäykseen päätteeksi näkee hyvin takaviistossa Tuomas Rintalan, jolla oli helppo työ viedä kotijoukkue jo 2-0 johtoon. JPS painoi päälle, mutta Botnian maalissa palkittu Niko Laakso venyi pariin aivan huikeaan pelastukseen! Sitten kuin varkain pitkä pallo JPS-puolustukseen, jossa kaikki katsoivat toisiaan! Teemu Määttä ohjaa pallon maaliin, tosin kädellään tuomareilta salaa! Sitten alkoi kotijoukkueen lievähkö seisoskelu, jonka tuloksena jouduttiin rikkomaan parinkin jäähyn arvoisesti. Jakson lopun lähestyessä Pavel Maksimenko saa kaaren tuntumassa viritellä tykkiään kaikessa rauhassa. Maalivahti Valtonen saa hanskan väliin, mutta pallo meni silti verkkoon! Botnia oli tullut tasoihin. Jakson lopussa Botnia saa vielä rangaistuslyönnin. Teemu Määtän sivalluksen nappaa kuitenkin maalivahti Valtonen! Näin tauolle lähdettiin tasanumeroissa 2-2.

Toisella jaksolla JPS hallitsi pallollista peliä. Botnia sumputti hyvin keskialueen. JPS levitti peliä laitoihin, mutta ratkaisevat syötöt olivat täyttä tervanjuontia. Syötöt viipyivät tai olivat epätarkkoja ja joskus vain puskettiin katsomatta laitoihin! Botnia joutui kuitenkin rikkomaan, mutta miesylivoimallakin peli vain puuroutui. Ne kerrat kun paikka saatiin aikaiseksi, hoiti maalivahti Laakso varmuudellaan! Kesken pallonhallinnan unohtuu JPS-karvaus paikalleen ja Botnia hankkii helposti kulmalyönnin. Teemu Määttä lyö pallon keskeltä verkkoon ja vierailijat siirtyvät 66 min kohdalla riemukkaasti 2-3 johtoon pelatessaan vajaalla. JPS jauhoi omaa, tänään hiukan tuskaista hyökkäyspeliään. Kymmenen minuuttia myöhemmin lyödään JPS-pelajaa mailaan rangaistusalueella. Pilkulta Visa Knuuttila tasoittaa tilanteeksi 3-3. Lopussa JPS painoi päälle, mutta Botnian sumppu kesti hyvin. Botnia sai myös muutaman hyvän vastahyökkäyksen. Maalivahti Laakson lisäksi Botniasta erottui hyvin puolustusta johtanut Eemi Dolk. Lisämaaleja ei ottelussa enää syntynyt ja pisteet jaettiin suhteellisen sekavan iltapäivän päätteeksi "veljellisesti". Molemmat joukkueet kärsivät myös hieman ailahtelevasta tuomarilinjasta, joka ikäänkuin kruunasi sekaisen bandytapahtuman!

JPS pisteet: Mikko Böhm 1+1, Tuomas Rintala 1+0, Visa Knuuttila 1+0, Niko Herranen 0+1. mv. Valtonen

JPS:n tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Jyväskylän Seudun Palloseura ry - logo

JPS - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRiku Hämäläinen solmi jatkosopimuksen JPS:n kanssa

Riku Hämäläinen solmi jatkosopimuksen JPS:n kanssa

Bandyliigakauteen valmistautuva JPS on kiinnittnyt tärkeän palasen joukkueeseen, kun seuran oma kasvatti ja viime kaudella kapteenin nauhaa kantanut Riku Hämäläinen on solminut jatkosopimuksen.

Lue lisää
JPS:n riveihin nuorta voimaa pohjoisesta

JPS:n riveihin nuorta voimaa pohjoisesta

JPS:n joukkue Bandyliigan kaudelle 2020-2021 jatkaa vahvistumistaan, kun punapaitaan saapuu torniolaisesta LRK:sta Joonas Hiltunen ja Juho Kaaretkoski.

Lue lisää
Jarno Eronen ja Jasu Koljonen jatkavat JPS:n riveissä

Jarno Eronen ja Jasu Koljonen jatkavat JPS:n riveissä

Bandyliigakauteen 2020-2021 valmistautuva JPS:n edustusjoukkue on jatkanut joukkueen rakentamista. Tällä kertaa jatkosopimukset on solmittu kahden maalinälkäisen luottomiehen kanssa, kun Jarno Eronen ja Jasu Koljonen jatkavat Jipsissä myös ensi kaudella.

Lue lisää
Jatkosopimuksia JPS:n alakertaan

Jatkosopimuksia JPS:n alakertaan

Bandyliigakauteen 2020-2021 valmistautuva JPS:n edustusjoukkue on tehnyt jatkosopimukset kahden alakerran luottopelaajan kanssa. Aku Palsola ja Aleksi Niemi edustavat punapaitoja myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Paluumuuttajia Jipsin riveihin

Paluumuuttajia Jipsin riveihin

Bandyliigakauteen 2020-2021 valmistautuva JPS on tehnyt sopimuksen kahden uusvanhan pelaajan kanssa. Joukkueeseen palaavat Joni Vuopio ja Tuukka Ässämäki.

Lue lisää
Saku Hämäläinen Bandyliigan pudotuspelien paras pelaaja

Saku Hämäläinen Bandyliigan pudotuspelien paras pelaaja

JPS:n Saku Hämäläinen on valittu Bandyliigan pudotuspelien parhaaksi pelaajaksi. Hämäläinen teki kahdeksaan pudotuspeliotteluun 10 maalia ja 12 tehopistettä.

Lue lisää