Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

JPS taisteli - Kampparit maalasi

 

JPS taisteli - Kampparit maalasi


JPS lähti Mikkeliin ilman kahta nuorta pelimiestään! Joni Vuopio ja Miikka Putkonen jäivät kotiin parantelemaan kuumetautejaan! Näin pikahälytyksellä mukaan saatiin bandyliigan tulikasteeseen 16-vuotias Nico Nevalainen!

 Molemmat joukkueet lähtivät puolustuksen kautta tavoittelemaan sarjapisteitä! Avausmaalia saatiin odottaa aina ensimmäisen jakson puolenväliin! Kimmo Huotelin vei kotijoukkueen 1-0 johtoon! Tämän jälkeen JPS saa rangaistuslyönnin. Visa Knuuttilan hyvän lyönnin aavistaa Kimmo Kyllönen hienosti. Sitten kaksi JPS jäähyä lähes peräjälkeen. Toisesta jäähystä tuli "mustille" myös rangaistuslyönti. Tero Kumelan kudin torjuu JPS-palkittu Aatu Valtonen!. "Jipsi" taisteli uhrautuvasti kahden vajaalla. Ei aivan kuitenkaan jakson loppuun asti. Tomi Hauska pamauttaa kulmalyönnistä taukonumeroiksi 2-0.

 Toiselle jaksolle JPS lähti ennakkoluulottomasti pakottaen Kampparit sivuttaisliikkeeseen sekä luoden omiakin hyökkäyksiä. Maalintekopaikkoja syntyi myös vierasjoukkueelle, mm. Nico Nevalainen ei aivan onnistunut bandyliigan avausmaalissaan! JPS lähti rohkeasti taistelemaan ottelun voitosta ja tämä aukaisi tilanteita Kamppareille! Kotijoukkueen 3-0 syntyi hiukan harmittavasti, kun maalivahti Valtonen katkaisee hienosti syötön maalille. Pallo lurahti jostain Valtosen suojuksista maalin eteen Joonas Kakriaiselle, joka siirsi pallon maaliviivan yli. Lopussa Kumela lyö kulmalyönnin verkkoon 4-0 ja lisäajalla Tomi Hauska tekee loppunumeroiksi 5-0. JPS:n ei tarvitse hävetä esitystään, vaikka maaleja ei hyvistä yrityksistä tällä kertaa saatu aikaiseksi. Matti Viitasen johtama puolustus taisteli ja katkoi mallikkaasti. Kampparit varmisti runkosarjan voiton ja heidän illan parhaana palkittiin Jani Kokko!

Jäähyt:  Kampparit   10 min.  JPS 30 min.

UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Jyväskylän Seudun Palloseura ry - logo

JPS - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRiku Hämäläinen solmi jatkosopimuksen JPS:n kanssa

Riku Hämäläinen solmi jatkosopimuksen JPS:n kanssa

Bandyliigakauteen valmistautuva JPS on kiinnittnyt tärkeän palasen joukkueeseen, kun seuran oma kasvatti ja viime kaudella kapteenin nauhaa kantanut Riku Hämäläinen on solminut jatkosopimuksen.

Lue lisää
JPS:n riveihin nuorta voimaa pohjoisesta

JPS:n riveihin nuorta voimaa pohjoisesta

JPS:n joukkue Bandyliigan kaudelle 2020-2021 jatkaa vahvistumistaan, kun punapaitaan saapuu torniolaisesta LRK:sta Joonas Hiltunen ja Juho Kaaretkoski.

Lue lisää
Jarno Eronen ja Jasu Koljonen jatkavat JPS:n riveissä

Jarno Eronen ja Jasu Koljonen jatkavat JPS:n riveissä

Bandyliigakauteen 2020-2021 valmistautuva JPS:n edustusjoukkue on jatkanut joukkueen rakentamista. Tällä kertaa jatkosopimukset on solmittu kahden maalinälkäisen luottomiehen kanssa, kun Jarno Eronen ja Jasu Koljonen jatkavat Jipsissä myös ensi kaudella.

Lue lisää
Jatkosopimuksia JPS:n alakertaan

Jatkosopimuksia JPS:n alakertaan

Bandyliigakauteen 2020-2021 valmistautuva JPS:n edustusjoukkue on tehnyt jatkosopimukset kahden alakerran luottopelaajan kanssa. Aku Palsola ja Aleksi Niemi edustavat punapaitoja myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Paluumuuttajia Jipsin riveihin

Paluumuuttajia Jipsin riveihin

Bandyliigakauteen 2020-2021 valmistautuva JPS on tehnyt sopimuksen kahden uusvanhan pelaajan kanssa. Joukkueeseen palaavat Joni Vuopio ja Tuukka Ässämäki.

Lue lisää
Saku Hämäläinen Bandyliigan pudotuspelien paras pelaaja

Saku Hämäläinen Bandyliigan pudotuspelien paras pelaaja

JPS:n Saku Hämäläinen on valittu Bandyliigan pudotuspelien parhaaksi pelaajaksi. Hämäläinen teki kahdeksaan pudotuspeliotteluun 10 maalia ja 12 tehopistettä.

Lue lisää