Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

JPS kaivoi pakkasesta pisteet

 

JPS kaivoi pakkasesta pisteet


Reipas pakkaskeli säesti JPS:n ja Lappeenrannan Veiterän kohtaamista Viitaniemessä. Böhmin Mikon ollessa vielä flunssatoipilaana lähti JPS kuittamaan vierastappiotaan. Veiterä oli saanut koko parhaimmistonsa jäälle Miikka Tujulan johdolla.

Veiterä aloitti maalinteon ensimmäisestä kulmastaan jo pelin kolmannella minuutilla. Veiterän avausmaalin tekijänä Toni Taalikka. JPS hallitsi palloa ja Veiterän karvaus valui, kytäten vastaiskuja. Muutaman kerran kotijoukkue pääsi kokeilemaan Veiterän maalivahdin Oskari Kohon näppien pitävyyttä ja hyvinhän ne pitivät. JPS vyörytti hyökkäyksiä ja jakson puolivälissä tuli palkintoja. Kahden minuutin välein kolme maalia. Matti Oksanen 1-1, Visa Knuuttila rangaistuslyönnistä 2-1 ja Knuuttila kulman jälkitilanteesta 3-1. Veiterän puolustus joutui useasti rikkomaan ja jakson päätteeksi Knuuttila kuittaa puhtaan "kypärätempun" rangaistuslyönnistä. Näin päästiin vihdoin tauolle lämmittelemään kotijohdossa 4-1.

Toiselle jaksolle tuli ärhäkkä Veiterä ja "Jipsin" asenne oli varmaan jäänyt pukukopin lämpöön! Veiterä kaventaa hetkessä tilanteeksi 4-2 Miikka Tujulan toimesta. Veiterä painoi päälle ja JPS joutui rikkomaaan. Molemmat kotijoukkueen puolustajat istuivat vierekkäin jäähypenkillä ja päävalmentaja Sillgren herättelee joukkuettaan aikalisällä. JPS heräsi taistelemaan! Tujula oli laittamassa palloa avoimeen JPS-maaliin, kun täysin tyhjästä heilahtaa JPS-vahti Valtosen hanska, torjuen pallon kulmaksi. Pari muutakin loistotorjuntaa mahtui tähän "jäähyjentappo" jaksolle. Pari minuuttia ennen ensimmäisen jäähyn loppumista luikertelee JPS-palkittu Tuomas Rintala! "Tume" vie koko Veiterä-puolustuksen "lörtsykioskille" ja pistää pallon varmasti häkkiin! Veiterä jatkaa sinnikkäästi saaden tukun kulmalyöntejä, niissä kuitenkaan onnistumatta. Pelin 77min. kohdalla Joni Vuopion pitkä ja tarkka avaus löytää Oksasen, joka siirtää pallon varmasti ohi maalivahdin tilanteeksi 6-2. Vierailijoiden palkitun Miikka Tujulan ohella hyvin pelannut Eetu Peuhkuri kaventaa 6-3. Pari minuuttiia myöhemmin lahjoittaa vierailijat JPS:lle kulmalyönnin. "Kippari" Sampsa Purhonen kiittää ja kuittaa pallon "pömpeliin",tilanne 7-3! 90min. ja Oksasta rikotaan aluella. "Masi" asettuu itse ampumaan, mutta Koho torjuu. Paluupalloon kiitää "haukanlailla" Joonas Janhunen ja tilanne 8-3. Pari minuuttia myöhemmin Tujula-Peuhkuri akseli toimii ja päätösnumerot 8-4 olivat valmiit, Tujulan toimiessa maaliseppona!

JPS otti tuiki tärkeät pisteet hyvällä asenteella, toisen jakson alun "hyvän olon tunnetta" lukuunottamatta. Pelin loputtua, mittarin näyttäessä 26 pakkasastetta, marssi koppiin myös tyytyväinen päävalmentaja, jonka naama oli jäätynyt "yllätys, yllätys" HYMYYN!

Neljä runkosarjan ottelua jäljellä, josta vain yksi on kotona. Kovalla taistelutahdolla lähtee JPS hakemaan lopullista sijoitustaan mahdollisimman korkealta!

JPS pisteet: Visa Knuuttila 3+0, Matti Oksanen 2+0, Tuomas Rintala 1+1, Joni Vuopio 0+2, Sampsa Purhonen 1+0 ja Joonas Janhunen 1+0 mv. Valtonen

JPS:n tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Jyväskylän Seudun Palloseura ry - logo

JPS - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRiku Hämäläinen solmi jatkosopimuksen JPS:n kanssa

Riku Hämäläinen solmi jatkosopimuksen JPS:n kanssa

Bandyliigakauteen valmistautuva JPS on kiinnittnyt tärkeän palasen joukkueeseen, kun seuran oma kasvatti ja viime kaudella kapteenin nauhaa kantanut Riku Hämäläinen on solminut jatkosopimuksen.

Lue lisää
JPS:n riveihin nuorta voimaa pohjoisesta

JPS:n riveihin nuorta voimaa pohjoisesta

JPS:n joukkue Bandyliigan kaudelle 2020-2021 jatkaa vahvistumistaan, kun punapaitaan saapuu torniolaisesta LRK:sta Joonas Hiltunen ja Juho Kaaretkoski.

Lue lisää
Jarno Eronen ja Jasu Koljonen jatkavat JPS:n riveissä

Jarno Eronen ja Jasu Koljonen jatkavat JPS:n riveissä

Bandyliigakauteen 2020-2021 valmistautuva JPS:n edustusjoukkue on jatkanut joukkueen rakentamista. Tällä kertaa jatkosopimukset on solmittu kahden maalinälkäisen luottomiehen kanssa, kun Jarno Eronen ja Jasu Koljonen jatkavat Jipsissä myös ensi kaudella.

Lue lisää
Jatkosopimuksia JPS:n alakertaan

Jatkosopimuksia JPS:n alakertaan

Bandyliigakauteen 2020-2021 valmistautuva JPS:n edustusjoukkue on tehnyt jatkosopimukset kahden alakerran luottopelaajan kanssa. Aku Palsola ja Aleksi Niemi edustavat punapaitoja myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Paluumuuttajia Jipsin riveihin

Paluumuuttajia Jipsin riveihin

Bandyliigakauteen 2020-2021 valmistautuva JPS on tehnyt sopimuksen kahden uusvanhan pelaajan kanssa. Joukkueeseen palaavat Joni Vuopio ja Tuukka Ässämäki.

Lue lisää
Saku Hämäläinen Bandyliigan pudotuspelien paras pelaaja

Saku Hämäläinen Bandyliigan pudotuspelien paras pelaaja

JPS:n Saku Hämäläinen on valittu Bandyliigan pudotuspelien parhaaksi pelaajaksi. Hämäläinen teki kahdeksaan pudotuspeliotteluun 10 maalia ja 12 tehopistettä.

Lue lisää