Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

JPS voittoon tiukan väännön jälkeen

 

JPS voittoon tiukan väännön jälkeen


JPS:n vastustaja Porin Narukerä on vienyt parina viime kautena pisteet Viitaniemestä tiukan väännön jälkeen. Tällä kertaa tuo vääntö kääntyi kotijoukkueelle!

Avausjakso oli ehkä hieman hermostuneista peliä. JPS saa kulman, kun Kerä-vahti torjuu Mikko Böhmin avopaikan. Matti Oksanen pamauttaa kulman sisään 6min. kohdalla.  Pari minuuttia myöhemminTomi Mustonen tasoittaa, Narukerä-palkitun Timo Niemen esityöstä. Mustonen siirtää Kerän johtoon 1-2 32. min. kohdalla. Viisi minuuttia myöhemmin JPS tasoittaa. Mikko Böhm riistää  pallon Narukerältä ja siirtää pallon Oksaselle, joka ei erehdy. Näin tauolle lähdettiin tilanteessa JPS/Oksanen  2 ja Narukerä /Mustonen 2.

Toinen jakson alku oli tarkkaa karvausta molemmilta. Molempien joukkueiden maalivahdit esittelivät paraatitorjuntojaan. Narukerän Joni Rintalalla oli ehkä rahtusen enemmän töitä. Pelin 78min. kohdalla sattuu Narukerän puolustukselle karmaiseva virhe! Pallo Kerän pelaajalla, joka kaartaa maalin edestä. Sampsa Purhonen karvaa agressiivisesti ja pääsee tökkäämään pallon suoraan Narukerän maaliin. Heti perään JPS saa jäähyn ja Narukerä vyöryy vaarallisesti. "Jipsi" pääsee muutamaan hyvään "kontrahyökkäykseen", niissä kuitenkaan onnistumatta! 88min. kohdalla JPS-puolustus joutuu rikkomaan vauhtiin pääseen Kerä-hyökkääjän. Tomi Mustonen asettuu ampumaan, mutta palkittu JPS-vahti Aatu Valtonen torjuu loistavasti!!! Lisäajalla Tuomas Rintala hassuttaa Kerän pelaajia ja syöttää älykkäästi takatolpalle, josta Mikko Böhmin oli helppo sinetöidä "punaisten" voittonumerot 4-2. Koko JPS:n joukkue ansaitsee täyden tunnustuksen peräänantamattomasta asenteesta ja raivokkaasta taistelutahdosta.

Oulun erotuomarikolmikko selvisi kunniakkaasti kolmannesta perättäisenä päivänä Jyväskylässä viheltämästään ottelusta, porilaisten kovasta suunsoitosta huolimatta!

JPS pisteet: Matti Oksanen 2+0, Mikko Böhm 1+1, Tuomas Rintala 0+2, Sampsa Purhonen 0+1. MV. Aatu Valtonen

JPS:n tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Jyväskylän Seudun Palloseura ry - logo

JPS - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRiku Hämäläinen solmi jatkosopimuksen JPS:n kanssa

Riku Hämäläinen solmi jatkosopimuksen JPS:n kanssa

Bandyliigakauteen valmistautuva JPS on kiinnittnyt tärkeän palasen joukkueeseen, kun seuran oma kasvatti ja viime kaudella kapteenin nauhaa kantanut Riku Hämäläinen on solminut jatkosopimuksen.

Lue lisää
JPS:n riveihin nuorta voimaa pohjoisesta

JPS:n riveihin nuorta voimaa pohjoisesta

JPS:n joukkue Bandyliigan kaudelle 2020-2021 jatkaa vahvistumistaan, kun punapaitaan saapuu torniolaisesta LRK:sta Joonas Hiltunen ja Juho Kaaretkoski.

Lue lisää
Jarno Eronen ja Jasu Koljonen jatkavat JPS:n riveissä

Jarno Eronen ja Jasu Koljonen jatkavat JPS:n riveissä

Bandyliigakauteen 2020-2021 valmistautuva JPS:n edustusjoukkue on jatkanut joukkueen rakentamista. Tällä kertaa jatkosopimukset on solmittu kahden maalinälkäisen luottomiehen kanssa, kun Jarno Eronen ja Jasu Koljonen jatkavat Jipsissä myös ensi kaudella.

Lue lisää
Jatkosopimuksia JPS:n alakertaan

Jatkosopimuksia JPS:n alakertaan

Bandyliigakauteen 2020-2021 valmistautuva JPS:n edustusjoukkue on tehnyt jatkosopimukset kahden alakerran luottopelaajan kanssa. Aku Palsola ja Aleksi Niemi edustavat punapaitoja myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Paluumuuttajia Jipsin riveihin

Paluumuuttajia Jipsin riveihin

Bandyliigakauteen 2020-2021 valmistautuva JPS on tehnyt sopimuksen kahden uusvanhan pelaajan kanssa. Joukkueeseen palaavat Joni Vuopio ja Tuukka Ässämäki.

Lue lisää
Saku Hämäläinen Bandyliigan pudotuspelien paras pelaaja

Saku Hämäläinen Bandyliigan pudotuspelien paras pelaaja

JPS:n Saku Hämäläinen on valittu Bandyliigan pudotuspelien parhaaksi pelaajaksi. Hämäläinen teki kahdeksaan pudotuspeliotteluun 10 maalia ja 12 tehopistettä.

Lue lisää