Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kampparit haki pisteet Jyväskylästä

 

Kampparit haki pisteet Jyväskylästä


Peli päästiin aloittamaan olosuhteisiin nähden kohtuullisen hyvällä jäällä, joka oli tosin raskas! Kampparit hyödynsi heti ensimmäisen kulmalyöntinsä pelin viidennellä minuutilla. Maaliseppona toimi Joonas Kakriainen. 11min. kohdalla Matti Oksanen ohjaa Mikko Tammilehdon vapaalyönnin Kamppariverkkoon! Neljä minuuttia myöhemmin Sampsa Purhonen täräyttää JPS-johdoksi 2-1. Avausjakson puolessa välissä Mikko Böhm lyö lujaa ja paluupallon toimittaa Oksanen maaliin. 27 min. pelikellossa kun Lasse Kyllönen saa avopaikan, eikä erehdy. Kimmo Huotelin tasoittaa 31 min. kohdalla pelin 3-3. JPS-vahti Valtonen torjuu jakson lopussa hienosti läpiajon ja näin tauolle lähdettiin tilanteessa 3-3.

Toisella jaksolla vihmova vesisade yltyi ja Kampparit sai myötätuulen taakseen. 49 min. kun Kampparit saa vaparin laidasta ja JPS:n pelaajien kautta pallo putoaa Janne Hauskan lapaan, joka littaa Kamppari-johdoksi 3-4. Tunti pelattu ja Janne Hauska lyö kulman JPS-muurin jalkojen välistä sisään. Vain kaksi minuuttia myöhemmin pallo pysähtyy onnekkaasti lammikkoon. Jari Purovirta tökkää Huoteliinille ja maalihan se siitä tietenkin. "Musta hetki" vie Kampparit jo 3-6 karkumatkalle. Sen jälkeen peli sekä pitkät pallot aaltoilivat puolelta toiselle kentällä olevan veden mukana. JPS sai kerran pallon tolppaan ja Kamppareiden kulma osui ylärimaan! JPS taisteli kunniakkaasti loppuun, mutta maaliin asti pallo saatiin vain kerran. Joni Vuopio porhalsi laidasta ja nosti hallitusti ohi Kimmo Kyllösen loppunumeroiksi 4-6. Molemmilta joukkueilta palkittiin varmaotteiset alakerran luudat JPS:ltä Matti Viitanen ja Kamppareilta Marko Laitinen.

JPS pisteet: Matti Oksanen 2+0, Sampsa Purhonen 1+0, Joni Vuopio 1+0, Mikko Tammilehto 0+1, Tuomas Rintala 0+1 ja Mikko Böhm 0+1. MV. Aatu Valtonen.

JPS:n tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Jyväskylän Seudun Palloseura ry - logo

JPS - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRiku Hämäläinen solmi jatkosopimuksen JPS:n kanssa

Riku Hämäläinen solmi jatkosopimuksen JPS:n kanssa

Bandyliigakauteen valmistautuva JPS on kiinnittnyt tärkeän palasen joukkueeseen, kun seuran oma kasvatti ja viime kaudella kapteenin nauhaa kantanut Riku Hämäläinen on solminut jatkosopimuksen.

Lue lisää
JPS:n riveihin nuorta voimaa pohjoisesta

JPS:n riveihin nuorta voimaa pohjoisesta

JPS:n joukkue Bandyliigan kaudelle 2020-2021 jatkaa vahvistumistaan, kun punapaitaan saapuu torniolaisesta LRK:sta Joonas Hiltunen ja Juho Kaaretkoski.

Lue lisää
Jarno Eronen ja Jasu Koljonen jatkavat JPS:n riveissä

Jarno Eronen ja Jasu Koljonen jatkavat JPS:n riveissä

Bandyliigakauteen 2020-2021 valmistautuva JPS:n edustusjoukkue on jatkanut joukkueen rakentamista. Tällä kertaa jatkosopimukset on solmittu kahden maalinälkäisen luottomiehen kanssa, kun Jarno Eronen ja Jasu Koljonen jatkavat Jipsissä myös ensi kaudella.

Lue lisää
Jatkosopimuksia JPS:n alakertaan

Jatkosopimuksia JPS:n alakertaan

Bandyliigakauteen 2020-2021 valmistautuva JPS:n edustusjoukkue on tehnyt jatkosopimukset kahden alakerran luottopelaajan kanssa. Aku Palsola ja Aleksi Niemi edustavat punapaitoja myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Paluumuuttajia Jipsin riveihin

Paluumuuttajia Jipsin riveihin

Bandyliigakauteen 2020-2021 valmistautuva JPS on tehnyt sopimuksen kahden uusvanhan pelaajan kanssa. Joukkueeseen palaavat Joni Vuopio ja Tuukka Ässämäki.

Lue lisää
Saku Hämäläinen Bandyliigan pudotuspelien paras pelaaja

Saku Hämäläinen Bandyliigan pudotuspelien paras pelaaja

JPS:n Saku Hämäläinen on valittu Bandyliigan pudotuspelien parhaaksi pelaajaksi. Hämäläinen teki kahdeksaan pudotuspeliotteluun 10 maalia ja 12 tehopistettä.

Lue lisää