Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

JPS kaatoi avauksessaan OLS:n

 

JPS kaatoi avauksessaan OLS:n


JPS matkasi bandyliigan sarja-avaukseen Ouluun OLS:n vieraaksi. Pisteitä Oulusta ei ole juurikaan herunut, mutta nyt oli aika kääntää uusi lehti. JPS otti kovan puristuksen jälkeen 4-3 voiton!!

JPS:n avausmaali bandyliigassa 2011-2012 syntyi pelin 10. minuutilla. Tuomas Rintala löi komeasti kaaren tuntumasta etukulmasta sisään. OLS kaventaa, kun Jarmo Mällinen karkaa läpiajoon maalivahdin heitosta. 20min. kohdalla Mikko Böhm lyö kulmasta 1-2. OLS:n ollessa kahden vajaalla kuljettaa Niko Herranen päättäväisesti päätyyn ja passaa Böhmille, joka lataa taukotilanteeksi 1-3. JPS puolusti kurinalaisesti ja pakotti OLS:n turvautumaan useasti pitkiin palloihin!

Toiselle jaksolle oli OLS muuttanut peliään ja voimakas myötätuuli apunaan painoi vahvasti JPS-päätyyn. Aluksi maalinteossa onnistui kuitenkin JPS. Matti Oksanen vapautti Sampsa Purhosen puolittaiseen läpiajoon ja "Sande" lakaisi pallon hallitusti takanurkkaan! JPS-vahti Aatu Valtonen taisteli maalinsa suulla leijonan lailla, tehden tukun loistavia torjuntoja! 76min. pelikellossa, kun Tommi Pikkuhookana kaventaa kulman jälkitilanteesta  2-4. 3 min. myöhemmin Mällinen lyö kulman aivan maalin kattoon tuoden OLS:n jo maalin päähän! LIsäajan lopuksi OLS:lla oli vielä kulma, mutta JPS puolustus peitti lyönnin uhrautuvasti. Tähän lyöntiin päättyi ottelu ja OLS.n sinnikäs takaa-ajo! JPS korjasi riemuvoiton lukemin 3-4. Toisella jaksolla JPS:n puolustuksen välimatkat venyivät ja OLS vyörytti vaarallisesti. Tosin oli "Jipsilläkin" muutamia paikkoja sekä selvä puhaltamatta jäänyt rangaistuslyönti!

Kaiken kaikkiaan hieno sarja-avaus, joka antaa uskoa jatkoon! Pienen levon jälkeen on edessä uusi koitos ja ankara taistelu pisteistä ToPV:n vieraana!

JPS pisteet: Mikko Böhm 2+0, Tuomas Rintala 1+0, Sampsa Purhonen 1+0, Joni Vuopio 0+1, Niko Herranen 0+1 ja Matti Oksanen 0+1. MV: Valtonen

JPS:n tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Jyväskylän Seudun Palloseura ry - logo

JPS - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRiku Hämäläinen solmi jatkosopimuksen JPS:n kanssa

Riku Hämäläinen solmi jatkosopimuksen JPS:n kanssa

Bandyliigakauteen valmistautuva JPS on kiinnittnyt tärkeän palasen joukkueeseen, kun seuran oma kasvatti ja viime kaudella kapteenin nauhaa kantanut Riku Hämäläinen on solminut jatkosopimuksen.

Lue lisää
JPS:n riveihin nuorta voimaa pohjoisesta

JPS:n riveihin nuorta voimaa pohjoisesta

JPS:n joukkue Bandyliigan kaudelle 2020-2021 jatkaa vahvistumistaan, kun punapaitaan saapuu torniolaisesta LRK:sta Joonas Hiltunen ja Juho Kaaretkoski.

Lue lisää
Jarno Eronen ja Jasu Koljonen jatkavat JPS:n riveissä

Jarno Eronen ja Jasu Koljonen jatkavat JPS:n riveissä

Bandyliigakauteen 2020-2021 valmistautuva JPS:n edustusjoukkue on jatkanut joukkueen rakentamista. Tällä kertaa jatkosopimukset on solmittu kahden maalinälkäisen luottomiehen kanssa, kun Jarno Eronen ja Jasu Koljonen jatkavat Jipsissä myös ensi kaudella.

Lue lisää
Jatkosopimuksia JPS:n alakertaan

Jatkosopimuksia JPS:n alakertaan

Bandyliigakauteen 2020-2021 valmistautuva JPS:n edustusjoukkue on tehnyt jatkosopimukset kahden alakerran luottopelaajan kanssa. Aku Palsola ja Aleksi Niemi edustavat punapaitoja myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Paluumuuttajia Jipsin riveihin

Paluumuuttajia Jipsin riveihin

Bandyliigakauteen 2020-2021 valmistautuva JPS on tehnyt sopimuksen kahden uusvanhan pelaajan kanssa. Joukkueeseen palaavat Joni Vuopio ja Tuukka Ässämäki.

Lue lisää
Saku Hämäläinen Bandyliigan pudotuspelien paras pelaaja

Saku Hämäläinen Bandyliigan pudotuspelien paras pelaaja

JPS:n Saku Hämäläinen on valittu Bandyliigan pudotuspelien parhaaksi pelaajaksi. Hämäläinen teki kahdeksaan pudotuspeliotteluun 10 maalia ja 12 tehopistettä.

Lue lisää