Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jaguaareilla kaikki pelissä viimeisessä kotiottelussa

 

Jaguaareilla kaikki pelissä viimeisessä kotiottelussa


Jyväskylän Jaguaarit kohtaa kauden viimeisessä kotiottelussaan sarjaa johtavan Seinäjoki Crocodilesin. Taistelu pudotuspelipaikasta jatkuu vain ja ainoastaan voitolla seinäjokelaisista. Jaguaareilla on siis sunnuntaina kaikki pelissä.

Seinäjoki on ollut Jyväskylälle aina vaikea vastustaja. Jaguaarien historian ainoa voitto krokotiileistä löytyy vuodelta 2008. Tälläkään kertaa keskisuomalaisten urakka ei ole helppo, sillä Crocodiles on ollut vahvin joukkue tämän vuoden Vaahteraliigassa. Lyömätön se ei kuitenkaan ole. Lappeenrannan Rajaritarit pystyivät voittamaan Pohjanmaan ylpeyden kotonaan jatkoajalla ja Helsinki Wolverines oli viime viikolla ottaa voiton seinäjokelaisista. Crocodiles teki kuitenkin kolme maalia päätösneljänneksellä ja vei tuon ottelun nimiinsä.

Seinäjoen hyökkäyksen selkeät ykkösveturit ovat olleet keskushyökkääjä Greg Fountain sekä pelinrakentaja Alex Good, jotka ovat paukutelleet vastustajien puolustuksia puhki option-juoksuilla. Silloin tällöin pallo on annettu myös Robert Bishopin kainaloon, mutta joka tapauksessa Seinäjoki on ennen kaikkea vahva juoksujoukkue. Jaguaarit ei voi varmasti pitää Crocodilesin hyökkäystä nollilla, mutta muutama pysäytys on varmasti saatava aikaan, jotta oma hyökkäys saa tilaisuuksia pisteiden tekemiseen.

Jaguaarien hyökkäyksen on sitä vastoin pystyttävä pelaamaan pitkiä hyökkäysvuoroja, ja päätettävä ne mahdollisimman usein pisteisiin. Jaguaarien juoksuhyökkäys on yhtä asetta ohuempi Lukkes Gilganin lähdön myötä, joten Akumatti Leskisen ja Perttu Ahilan pystyttävä kantamaan palloa useammin ja taisteltava joukkueelle uusia yrityksiä.

Valmentaja Benjamin Jensen tietää myös varmasti, että tappio tarkoittaisi kauden päättymistä runkosarjaan. Hän on aiemmin tällä kaudella päättänyt monesti hakea uusia yrityksiä neljännellä downilla, lentopotkun suorittamisen sijaan. Tuloksen hakeminen isolla riskillä ei ole varmasti yllätys ensi sunnuntainakaan, kun kaikki on pelissä, eikä kauden suhteen ole enää mitään hävittävää.

On myös mielenkiintoista nähdä, siirtyykö Jaguaarit käyttämään enemmän heittohyökkäystä Gilganin poistuttua. Mikäli näin käy, suuntaa Santeri Supi heittonsa kohti James Perezin, Tuukka Pernun, Perttu Ahilan ja tuoreen vahvistuksen Tony Krikorianin käsiä.

Ottelu Palokan urheilukeskuksessa alkaa sunnuntaina klo 16.00. Tervetuloa seuraamaan miten pitkälle kissaeläinten taistelu matelijoita vastaan kauden hurjimmassa live-luontodokumentissa riittää!

Jaguaarien tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Jyväskylän Seudun Jaguaarit ry - logo

Jaguaarit - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Jaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Jaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Lauantaina Hyvinkää Falconsia vastaan pelattavassa ottelussa riittää panosta, sillä molemmat joukkueet mielivät taistelemaan lohkon kakkostilasta ja kotiedusta pudotuspeleihin.

Lue lisää
Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Keski-Suomen ja Pirkanmaan jenkkifutiksessa otetaan miesten puolella tänä vuonna yksi yhteinen askel kohti tavoitteellisempaa harrastustoimintaa, kun kakkosdivisioonassa pelaava Jaguars ja Vaahteraliigaan valmistautuva Saints solmivat farmisopimuksen, joka mahdollistaa pelaajavaihdon seurojen välillä.

Lue lisää
Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Vaikka amerikkalainen jalkapallo on Suomessa pieni laji, on Jyväskylässä pyöritetty harrastustoimintaa useassa eri seurassa. Toiminnan kasvattamiseksi ja kehittämiseksi naisten seura Jyväskylä Jaguars sekä miesten ja nuorten seura Jyväskylän seudun Jaguaarit yhdistävät rivinsä.

Lue lisää
Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarien juoksuhyökkäys on oli ollut ennen ottelua sarjan tehokkokkain. Kuopio Steelers onnistui kuitenkin pysäyttämään Jyväskylän juoksun erinomaisesti, varsinkin ottelun alussa.

Lue lisää
Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Ensi kesänä historian kahdennenkymmenennen kautensa pelaava Jyväskylän Jaguaarit vahvistuu tukimies Sami Mäkisellä ja brittilaituri Jarrad Gabbidonilla.

Lue lisää
Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst on 20-vuotisjuhlakauteensa valmistautuvan Jyväskylän Jaguaarien tuorein vahvistus.

Lue lisää