Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jaguaarien A-nuoret SM-finaaliin

 
Jaguaarien A-nuoret SM-finaaliin

Jaguaarien A-juniorit kukistivat sunnuntaina SM-sarjansa välierässä Helsinki Wolverinesin. Ottelu alkoi tasaisena puolustusten pelatessa vahvaa peliä. Ensimmäinen käänne nähtiin kun Wolverines oli jo onnistunut pakottamaan Jaguaarit luopumaan pallosta lentopotkulla. Helsinkiläiset törmäsivät kuitenkin sääntöjen vastaisesti Jaguaarien potkaisijaan ja Jyväskylä pääsi näin jatkamaan hyökkäysvuoroaan. Jaguaarit kiitti ja vuoron päätteeksi Paavo Ryynänen viimeisteli ottelun ensimmäisen touchdownin. Perttu Ahilan potku upposi tolppien väliin Jyväskylä siirtyi 7-0 johtoon.

Wolverinesin hyökkäys myllytti eteen päin pääosin kolmen keskushyökkääjän muodostelmalla ja varsinkin Anssi Saari onnistui etenemään ajoittain vahvasti. Kaksi pallon rähmäystä pelinrakentajan ja sentterin välillä päätti kuitenkin helsinkiläisten hyökkäysvuoron ennen aikojaan. Jaguaarit sen sijaa onnistuivat maalinteossa vielä kertaalleen ensimmäisellä puoliajalla, kun pelinrakentaja Santeri Supi juoksi itse pitkän touchdownin. Ahilan upottaessa lisäpisteen haarukkaan, mentiin puoliajalle kotijoukkueen 14-0 johdossa.

Toisen puoliajan alussa Wolverines yritti päästä peliin mukaan lyhyellä aloituspotkulla, siinä kuitenkaan onnistumatta. Jaguaarien hyökkäyskään ei kuitenkaan kyennyt pistesuorituksiin vaan joutui luopumaan pallosta. Toisen puoliajan ensimmäisistä pisteistä vastasi Jaguaarien puolustuksen Joonas Raatikainen, joka repi pallon kiertopeliä juosseen helsinkiläiskeskushyökkääjän käsistä, ja palautti riistämänsä pallon aina Wolverinesin maalialueelle asti. Ahilan potku oli jälleen varma, ja Jaguaarien johto kasvoi lukemiin 21-0.

Pelin edetessä Wolverinesin hyökkäys alkoi käyttää yhä enemmän heittopeliä. Menestys oli kuitenkin vaihtelevaa ja parin kiinnioton jälkeen Jaguaarien William Lahti katkaisi pelinrakentajan syötön ja viimeisteli sen jälkeen Jyväskylän neljännen touchdownin. Ahilan potkun jälkeen numerot olivat 28-0.

Ennen ottelun loppua Jaguaarit saivat vielä kaksi pistettä, kun Wolverines yritti lentopotkua läheltä omaa maalialuettaan, ja aloitussyöttö lensi potkaisijan ja päätyrajan ylitse. Tästä seurausi omamaali ja loppulukemat 30-0 olivat myös sitä myöten valmiit.

Finaalissa Jaguaarit saavat vastaansa omaa lohkoaan isännän ottein dominoineen Helsinki Roostersin, joka kuritti omassa välierässään Kuopio Steelersiä peräti 61-0. Ottelu pelataan Vehkalammen kentällä sunnuntaina 5.2. klo 13.30. Tervetuloa kannustamaan Jaguaarit voittoon ja SM-kultaan!

Jaguaarien tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Jyväskylän Seudun Jaguaarit ry - logo

Jaguaarit - 2010 A-nuoret

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Jaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Jaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Lauantaina Hyvinkää Falconsia vastaan pelattavassa ottelussa riittää panosta, sillä molemmat joukkueet mielivät taistelemaan lohkon kakkostilasta ja kotiedusta pudotuspeleihin.

Lue lisää
Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Keski-Suomen ja Pirkanmaan jenkkifutiksessa otetaan miesten puolella tänä vuonna yksi yhteinen askel kohti tavoitteellisempaa harrastustoimintaa, kun kakkosdivisioonassa pelaava Jaguars ja Vaahteraliigaan valmistautuva Saints solmivat farmisopimuksen, joka mahdollistaa pelaajavaihdon seurojen välillä.

Lue lisää
Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Vaikka amerikkalainen jalkapallo on Suomessa pieni laji, on Jyväskylässä pyöritetty harrastustoimintaa useassa eri seurassa. Toiminnan kasvattamiseksi ja kehittämiseksi naisten seura Jyväskylä Jaguars sekä miesten ja nuorten seura Jyväskylän seudun Jaguaarit yhdistävät rivinsä.

Lue lisää
Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarien juoksuhyökkäys on oli ollut ennen ottelua sarjan tehokkokkain. Kuopio Steelers onnistui kuitenkin pysäyttämään Jyväskylän juoksun erinomaisesti, varsinkin ottelun alussa.

Lue lisää
Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Ensi kesänä historian kahdennenkymmenennen kautensa pelaava Jyväskylän Jaguaarit vahvistuu tukimies Sami Mäkisellä ja brittilaituri Jarrad Gabbidonilla.

Lue lisää
Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst on 20-vuotisjuhlakauteensa valmistautuvan Jyväskylän Jaguaarien tuorein vahvistus.

Lue lisää