Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jaguaarit vahvisti valmennusryhmäänsä

 

Jaguaarit vahvisti valmennusryhmäänsä


Pitkään jyväskyläläisessä jenkkifutiksessa mukana ollut Jukka Pääkkönen sekä Keski-Suomeen muuttanut lajikonkari Mikko Sammal vahvistavat Jaguaarien kauden 2013 valmennusryhmää.

Jukka Pääkkönen - Hyökkäyksen linjamiehet

Viimeksi kaudella 2006 pelannut pitkän linjan Jaguaari Jukka Pääkkönen ottaa vastuulleen hyökkäyksen linjamiesten valmennuksen. Aikaisemmin Jaguaarien linjamiesten pelipaikkavalmennus on kuulunut 14 vuotta amerikkalaista jalkapalloa pelanneen Pääkkösen vastuulle Anthony De Carvalhon päävalmentajakausina 1997-1999 sekä Jaguaarien viimeisimpänä ykkösdivarikaudella 2006. Lisäksi Pääkkösellä on kokemusta Jaguaarien A-nuorten sekä naisten joukkueen valmentamisesta.

Mikko Sammal - Potkujoukkueet ja puolustuksen takakentän pelaajat

Aikaisemmin Etelä-Suomessa vaikuttanut, usealla pelipaikalla pelannut ja kovista otteista tunnettu Mikko Sammal on toinen Jaguaarien valmennusporrasta vahvistava lenkki. Sammal on pelannut pitkän uran eri joukkueissa ja  edustanut pelaajana seuraavia seuroja: 1994-2000 East City Giants, 2001-2002 Porvoo Butchers, 2003-2006 GS Demons, 2007-2008 Helsinki 69ers ja 2011-2012 East City Giants. Pelaamisen ohella hän on toiminut myös pelipaikkavalmentajana vuodesta 2001. Jaguaareissa Sammal ottaa vastuulleen puolustuksen takakentän sekä erikoisjoukkueiden valmennuksen.

Jaguaarien tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Jyväskylän Seudun Jaguaarit ry - logo

Jaguaarit - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Jaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Lauantaina Hyvinkää Falconsia vastaan pelattavassa ottelussa riittää panosta, sillä molemmat joukkueet mielivät taistelemaan lohkon kakkostilasta ja kotiedusta pudotuspeleihin.

Lue lisää
Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Keski-Suomen ja Pirkanmaan jenkkifutiksessa otetaan miesten puolella tänä vuonna yksi yhteinen askel kohti tavoitteellisempaa harrastustoimintaa, kun kakkosdivisioonassa pelaava Jaguars ja Vaahteraliigaan valmistautuva Saints solmivat farmisopimuksen, joka mahdollistaa pelaajavaihdon seurojen välillä.

Lue lisää
Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Vaikka amerikkalainen jalkapallo on Suomessa pieni laji, on Jyväskylässä pyöritetty harrastustoimintaa useassa eri seurassa. Toiminnan kasvattamiseksi ja kehittämiseksi naisten seura Jyväskylä Jaguars sekä miesten ja nuorten seura Jyväskylän seudun Jaguaarit yhdistävät rivinsä.

Lue lisää
Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarien juoksuhyökkäys on oli ollut ennen ottelua sarjan tehokkokkain. Kuopio Steelers onnistui kuitenkin pysäyttämään Jyväskylän juoksun erinomaisesti, varsinkin ottelun alussa.

Lue lisää
Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Ensi kesänä historian kahdennenkymmenennen kautensa pelaava Jyväskylän Jaguaarit vahvistuu tukimies Sami Mäkisellä ja brittilaituri Jarrad Gabbidonilla.

Lue lisää
Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst on 20-vuotisjuhlakauteensa valmistautuvan Jyväskylän Jaguaarien tuorein vahvistus.

Lue lisää