Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jaguaareille tiukka tappio teurastajia vastaan

 

Jaguaareille tiukka tappio teurastajia vastaan


Jaguaarit kärsi jälleen ottelun lopussa kirvelevän tappion. Tällä kertaa Jyväskylän 7-6 johto muuttui viimeisellä neljänneksellä 7-12 tappioksi Porvoo Butchersia vastaan.

1. Neljännes

Ottelu lähti käytiin Porvoon hyökkäysvuorolla. Joukkueen peli ei lähtenyt kulkemaan, mutta lentopotkaisijaan törmäämisen myötä se sai uudet yritykset. Scott Perlinin säkitys päätti kuitenkin Butchersin matkan.

Jaguaarien hyökkäysvuoron parasta antia olivat Mika Nissisen juoksut ja William Lahden pitkä koppi. Yritykset meinasivat loppua puolen kentän jälkeen kesken, mutta neljännellä yrityksellä pelattu kikkapeli toimi kuin unelma ja Harmon Bruno juoksi pallon maalialueelle saakka. Mika Kulmalan lisäpistepotku onnistui ja Jaguaarit siirtyi 7-0 johtoon.

Porvoon toinen vuoro pysähtyi jälleen Perlinin säkityksen ansiosta. Butchersin lentopotku onnistui kuitenkin erinomaisesti ja Jaguaarit joutuivat lähtemään vuoroonsa syvältä omasta päästään.

2. neljännes.

Parin lyhyen juoksun jälkeen Nissinen karkasi jälleen ja pääsi juoksullaan puolenkentän tuntumaan. Seuraavaksi Akumatti Leskinen toi uudet yritykset, jonka jälkeen Nissinen liikutti jälleen ketjuja pariin kertaan. Sen jälkeinen kiinnipitorangaistus teki kuitenkin hommasta hankalamman. Mika Kulmala kutsuttiin pitkään potkumaaliyritykseen, mikä kuitenkin epäonnistui. Seuraava Butchersin vuoro jäi ensimmäisen puoliajan viimeiseksi. Kun silläkään ei tullut pisteitä, mentiin tauolle 7-0 numeroissa.

3. Neljännes

Toinen puoliaika alkoi Jaguaarien hyökkäyksellä, mutta Jyväskylän yritykset loppuivat puolen kentän jälkeen kesken. Ottelun aikana rankentunut sade heikensi Butchersin heittomahdollisuuksia. McKentizie McGrady juoksi kuitenkin itse kertaalle uudet yritykset ja löysi tämän jälkeen Micky Kyein screen-heitolla. Kyei näytti nopeuttaan avoimella kentällä ja juoksi pallon maaliin asti. Lisäpistepotku epäonnistui ja lukemiksi kaventui tilanne 7-6. Jaguaarien hyökkäysvuoro päättyi jälleen puolen kentän jälkeen, mutta kun Porvookaan ei onnistunut omallaan, pääsi Jaguaarit jälleen kentälle.

4. Neljännes

Leskinen polki jälleen parit uudet yritykset, mutta sen jälkeinen laitahyökkääjän taakse päin suuntautunut screen-heitto möhlittiin ja Buthcers peitti pallon. Butchers möhli kuitenkin oman tilaisuutensa rähmäyksellä, jonka jälkeen se ei enää onnistunut saamaan kokoon uusia yrityksiä.

Keskisuomalaisten hyökkäysvuoro päättyi tällä kertaa lentopotkuun. Tämän jälkeen nähtiin ottelun ratkaisu. Butchers ajautui omassa päässään neljännelle yritykselle, mutta Micky Kyei nappasi lyheyn heiton kiinni ja juoksi sen jälkeen pallon kanssa vielä maaliin asti. Näin Porvoo siirtyi ottelussa 7-12 johtoon.

Jaguaareille tämä tuntui olevan liian kova pala ja Jyväskylän viimeinen hyökkäysvuoro päättyi lentopotkuun. Tämän jälkeen Porvoo tarvitsi pelin lopettamiseen enää yhdet uuudet yritykset ja onnistui saamaan ne. Näin sateen piiskaama ottelu päättyi ja Buthcers matkasi nihkeä voitto taskussa Porvooseen.

Jaguaarien tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Jyväskylän Seudun Jaguaarit ry - logo

Jaguaarit - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Jaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Lauantaina Hyvinkää Falconsia vastaan pelattavassa ottelussa riittää panosta, sillä molemmat joukkueet mielivät taistelemaan lohkon kakkostilasta ja kotiedusta pudotuspeleihin.

Lue lisää
Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Keski-Suomen ja Pirkanmaan jenkkifutiksessa otetaan miesten puolella tänä vuonna yksi yhteinen askel kohti tavoitteellisempaa harrastustoimintaa, kun kakkosdivisioonassa pelaava Jaguars ja Vaahteraliigaan valmistautuva Saints solmivat farmisopimuksen, joka mahdollistaa pelaajavaihdon seurojen välillä.

Lue lisää
Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Vaikka amerikkalainen jalkapallo on Suomessa pieni laji, on Jyväskylässä pyöritetty harrastustoimintaa useassa eri seurassa. Toiminnan kasvattamiseksi ja kehittämiseksi naisten seura Jyväskylä Jaguars sekä miesten ja nuorten seura Jyväskylän seudun Jaguaarit yhdistävät rivinsä.

Lue lisää
Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarien juoksuhyökkäys on oli ollut ennen ottelua sarjan tehokkokkain. Kuopio Steelers onnistui kuitenkin pysäyttämään Jyväskylän juoksun erinomaisesti, varsinkin ottelun alussa.

Lue lisää
Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Ensi kesänä historian kahdennenkymmenennen kautensa pelaava Jyväskylän Jaguaarit vahvistuu tukimies Sami Mäkisellä ja brittilaituri Jarrad Gabbidonilla.

Lue lisää
Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst on 20-vuotisjuhlakauteensa valmistautuvan Jyväskylän Jaguaarien tuorein vahvistus.

Lue lisää