Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Daniel Smithwick Supin paikalle pelinrakentajaksi

 

Daniel Smithwick Supin paikalle pelinrakentajaksi


Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliigassa pelaavan Jyväskylän Jaguaarien kesän suunnitelmat menivät huhtikuun puolessa välissä uusiksi, kun kävi ilmi, ettei Santeri Supi ole toipunut viime kautisesta aivotärähdyksestä. Palapeliä ei tarvinnut hajoittaa kuitenkaan kokonaan, sillä alun perin tukimieheksi kaavaillulla Daniel Smithwickillä on kokemusta pelinrakentajan paikalta San Ramon Valley highschoolista.

Joukkueen ykköspelinrakentajina pelasi ensin Corbin Louks ja tämän jälkeen Joe Southwick. Louks jatkoi otteluitaan Utahin ja Nevadan yliopistossa, ja Southwick Boise Statessa.

"Smithwick toimi heidän varamiehenään ja sai valmennusta mm. Green Bay Packersin nykyiseltä tähtipelinrakentajalta Aaron Rodgersilta", paljastaa Jaguaarien päävalmentaja Benjamin Jensen.

Koulun vahvasta pelinrakentajatuotannosta kertoo myös se, että San Ramon Valleyn tuorein pelinrakentajatuotos Zach Kline jatkaa pelejään University of Californiassa - Aaron Rodgersin entisessä yliopistossa.

Lukion loppupuolella Smithwick siirtyi takapuolustajaksi ja tuli valituksi Brown Universityyn puolustustaitojensa perusteella. Jensenin mukaan:

"Hän ei ole kuitenkaan vain monipuolinen urheilija, vaan osaa todella heittää palloa ja pelata pelinrakentajana. Kannattaa muistaa, että esimerkiksi Roostersin Robert Johnson pelasi yliopistossa laitahyökkääjänä, eikä jyväskyläläisille tuttu Ryan Rufenerkaan heittänyt yliopistossaan syötön syöttöä. Silti molemmat ovat tehneet Euroopassa todella kovaa jälkeä."

Jaguaarien tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Jyväskylän Seudun Jaguaarit ry - logo

Jaguaarit - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Jaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Lauantaina Hyvinkää Falconsia vastaan pelattavassa ottelussa riittää panosta, sillä molemmat joukkueet mielivät taistelemaan lohkon kakkostilasta ja kotiedusta pudotuspeleihin.

Lue lisää
Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Keski-Suomen ja Pirkanmaan jenkkifutiksessa otetaan miesten puolella tänä vuonna yksi yhteinen askel kohti tavoitteellisempaa harrastustoimintaa, kun kakkosdivisioonassa pelaava Jaguars ja Vaahteraliigaan valmistautuva Saints solmivat farmisopimuksen, joka mahdollistaa pelaajavaihdon seurojen välillä.

Lue lisää
Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Vaikka amerikkalainen jalkapallo on Suomessa pieni laji, on Jyväskylässä pyöritetty harrastustoimintaa useassa eri seurassa. Toiminnan kasvattamiseksi ja kehittämiseksi naisten seura Jyväskylä Jaguars sekä miesten ja nuorten seura Jyväskylän seudun Jaguaarit yhdistävät rivinsä.

Lue lisää
Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarien juoksuhyökkäys on oli ollut ennen ottelua sarjan tehokkokkain. Kuopio Steelers onnistui kuitenkin pysäyttämään Jyväskylän juoksun erinomaisesti, varsinkin ottelun alussa.

Lue lisää
Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Ensi kesänä historian kahdennenkymmenennen kautensa pelaava Jyväskylän Jaguaarit vahvistuu tukimies Sami Mäkisellä ja brittilaituri Jarrad Gabbidonilla.

Lue lisää
Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst on 20-vuotisjuhlakauteensa valmistautuvan Jyväskylän Jaguaarien tuorein vahvistus.

Lue lisää