Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

JPS maksoi velat Torniolle

 

JPS maksoi velat Torniolle


Loistavissa olosuhteissa alkoi bandyliigan ottelu JPS-ToPV, jossa kotijoukkue yritti  vieraissa kärsityn roiman tappion kääntämistä. JPS aloitti hieman hutiloiden. Syötöt ja ajatukset eivät kulkeneet samaa latua. ToPV sai luotua hyviä paikkoja, niissä kuitenkaan onnistumatta. Läpi ottelun varmasti pelannut JPS-vahti Aatu Valtonen oli alun vaikeina hetkinäkin mies paikallaan. 11min. kohdalla "Jipsin" pistehai Matti Oksanen saa ruuhkasta pallon kaarelle, josta lataa 1-0 kotijohdoksi. ToPV:n jäähyn aikana JPS saa ylivoimahyökkäyksen, jonka päätteeksi Atte Pihlavamäki siirtää tilanteeksi 2-0. Sampsa Purhonen lyö 29min. kohdalla kulman sisään. Viisi minuuttia myöhemmin sama mies on asialla. "Sande" karkaa maalivahti Valtosen oivasta avauksesta ja JPS johtaa riemukkaasti 4-0. Taukonumerot 4-1 tekee ToPV:n Väinö Vierelä.

Toista jaksoa oli pelattu 7min. kun "Masi" Oksanen lyö kulman tolpan kautta aivan maalin yläristikkoon! (harvoin näkee noin hienoa kulmalyöntiä) Pari minuuttia myöhemmin saa Tornio hieman heppoisesti tuomitun rankkarin, jonka Jari Vaattovaara lyö varmasti verkkoon. Tornio nosti miehiä ylös ja aloitti sinnikkään takaa-ajon. Keskikentälle syntyi aukkoa, jota JPS yritti hyödyntää terävillä vastaiskuilla. 70min. kohdalla nähtiin lopulta maalikin näistä vastaiskuista. Oksanen passaa älykkäästi vauhtiin Vuopiolle, joka potkii vikkelästi maalintekoon. ToPV jaksoi kiitettävästi painaa peliä JPS-päätyyn. Vaattovaara tekee 80 min. kohdalla Tornion kolmannen ja neljä minuuttia myöhemmin Tommi Nurkkala kaventaa vielä kulmalyönnistä loppunumeroiksi 6-4. "Jipsillä" oli vielä paikkoja, mutta maltti puuttui muutamista tilanteista. Illan palkitut olivat kotijoukkueen "raataja" Tuomas Rintala ja vieraista älykkäitä syöttöjä jaellut "vanhaherra" Igor Zolotarev.

Toinen jakso oli välillä hiukan sekavaa peliä kotijoukkueelta, jota edesauttoi myös erotuomareiden lievä otteen katoaminen. Kaiken kaikkiaan tärkeät pisteet määrätietoisella asenteella, josta on hyvä jatkaa kohti seuravaa "savottaa"!

JPS pisteet: Matti Oksanen 2+2, Sampsa Purhonen 2+0, Joni Vuopio 1+1, Atte Pihlavamäki 1+0, Tuomas Rintala 0+1 ja Aatu Valtonen 0+1. MV: Valtonen.

JPS:n tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Jyväskylän Seudun Palloseura ry - logo

JPS - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRiku Hämäläinen solmi jatkosopimuksen JPS:n kanssa

Riku Hämäläinen solmi jatkosopimuksen JPS:n kanssa

Bandyliigakauteen valmistautuva JPS on kiinnittnyt tärkeän palasen joukkueeseen, kun seuran oma kasvatti ja viime kaudella kapteenin nauhaa kantanut Riku Hämäläinen on solminut jatkosopimuksen.

Lue lisää
JPS:n riveihin nuorta voimaa pohjoisesta

JPS:n riveihin nuorta voimaa pohjoisesta

JPS:n joukkue Bandyliigan kaudelle 2020-2021 jatkaa vahvistumistaan, kun punapaitaan saapuu torniolaisesta LRK:sta Joonas Hiltunen ja Juho Kaaretkoski.

Lue lisää
Jarno Eronen ja Jasu Koljonen jatkavat JPS:n riveissä

Jarno Eronen ja Jasu Koljonen jatkavat JPS:n riveissä

Bandyliigakauteen 2020-2021 valmistautuva JPS:n edustusjoukkue on jatkanut joukkueen rakentamista. Tällä kertaa jatkosopimukset on solmittu kahden maalinälkäisen luottomiehen kanssa, kun Jarno Eronen ja Jasu Koljonen jatkavat Jipsissä myös ensi kaudella.

Lue lisää
Jatkosopimuksia JPS:n alakertaan

Jatkosopimuksia JPS:n alakertaan

Bandyliigakauteen 2020-2021 valmistautuva JPS:n edustusjoukkue on tehnyt jatkosopimukset kahden alakerran luottopelaajan kanssa. Aku Palsola ja Aleksi Niemi edustavat punapaitoja myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Paluumuuttajia Jipsin riveihin

Paluumuuttajia Jipsin riveihin

Bandyliigakauteen 2020-2021 valmistautuva JPS on tehnyt sopimuksen kahden uusvanhan pelaajan kanssa. Joukkueeseen palaavat Joni Vuopio ja Tuukka Ässämäki.

Lue lisää
Saku Hämäläinen Bandyliigan pudotuspelien paras pelaaja

Saku Hämäläinen Bandyliigan pudotuspelien paras pelaaja

JPS:n Saku Hämäläinen on valittu Bandyliigan pudotuspelien parhaaksi pelaajaksi. Hämäläinen teki kahdeksaan pudotuspeliotteluun 10 maalia ja 12 tehopistettä.

Lue lisää