Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jensen ja Hänninen jatkavat Jaguaareissa

 
Jensen ja Hänninen jatkavat Jaguaareissa

Jyväskylän Jaguaarien päävalmentaja Benjamin Jensenin jatko on virallisesti varmistunut ja hän jatkaa valmennusuraansa Jaguaareissa.

Jensenin tavoin erikoisjoukkueiden valmentaja Mikko Hänninen jatkaa Jyväskylässä. Jensen ja Hänninen ovat työskennelleet yhdessä neljän vuoden ajan, ensin kolme vuotta juniorijoukkueiden peräsimessä, ja nyt viime vuoden edustusjoukkueessa.

"Jyväskylä on ollut kotini viimeiset seitsemän vuotta ja olen innoissani voidessani jatkaa Jaguaarien ohjelmassa. Olen viiden vuoden aikana valmentanut monia pelaajia ja ollut jännittävää seurata heidän kasvuaan junioreista miesten saappaisiin", Jensen sanoo.

Hänninen vastasi viime kaudella Jyväskylän erikoisjoukkueiden valmennuksesta. Jälki oli hyvää sillä Jaguaarit mm. blokkasivat yhteensä kahdeksan potkua ja olivat yksi parhaista potkunpalauttajajoukkuiesta. Ensi kaudella hän on mukana myös puolustuksen puolella.

"Meillä on erittäin hyvä tunne organisaatiostamme. Juniorimäärämme ovat kasvaneet mahtavasti viimeisen kahden vuoden aikana, ja olemme saaneet uusia pelaajia myös miesten joukkeeseen. Meillä on apunamme myös voima- ja kuntovalmentaja Jarkko Hoviala, joka harjoittaa kahdesti viikossa n. kymmentä-viittätoista pelaajaa."

Jensen antaa tunnustusta myös seuran puheenjohtajalle Reo Landenille. "Seuran hallinto toimii nyt tehokkaammin ja sujuvammin kuin koskaan aikaisemmin. Tuntuu, että meillä on koossa kaikki tarvittavat elementit loistavan tulevaisuuden rakentamiseen."

Jaguaarien tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Jyväskylän Seudun Jaguaarit ry - logo

Jaguaarit - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Jaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Lauantaina Hyvinkää Falconsia vastaan pelattavassa ottelussa riittää panosta, sillä molemmat joukkueet mielivät taistelemaan lohkon kakkostilasta ja kotiedusta pudotuspeleihin.

Lue lisää
Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Keski-Suomen ja Pirkanmaan jenkkifutiksessa otetaan miesten puolella tänä vuonna yksi yhteinen askel kohti tavoitteellisempaa harrastustoimintaa, kun kakkosdivisioonassa pelaava Jaguars ja Vaahteraliigaan valmistautuva Saints solmivat farmisopimuksen, joka mahdollistaa pelaajavaihdon seurojen välillä.

Lue lisää
Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Vaikka amerikkalainen jalkapallo on Suomessa pieni laji, on Jyväskylässä pyöritetty harrastustoimintaa useassa eri seurassa. Toiminnan kasvattamiseksi ja kehittämiseksi naisten seura Jyväskylä Jaguars sekä miesten ja nuorten seura Jyväskylän seudun Jaguaarit yhdistävät rivinsä.

Lue lisää
Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarien juoksuhyökkäys on oli ollut ennen ottelua sarjan tehokkokkain. Kuopio Steelers onnistui kuitenkin pysäyttämään Jyväskylän juoksun erinomaisesti, varsinkin ottelun alussa.

Lue lisää
Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Ensi kesänä historian kahdennenkymmenennen kautensa pelaava Jyväskylän Jaguaarit vahvistuu tukimies Sami Mäkisellä ja brittilaituri Jarrad Gabbidonilla.

Lue lisää
Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst on 20-vuotisjuhlakauteensa valmistautuvan Jyväskylän Jaguaarien tuorein vahvistus.

Lue lisää