Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jaguaarit ja Royals iskevät yhteen Laukaassa

Jaguaarit ja Royals iskevät yhteen Laukaassa

 

Jyväskylän seudun Jaguaarit pelaa tulevan lauantaian kotiottelunsa poikkeuksellisesti Laukaassa. Vastaansa Jaguaarit saa vaasalaisen Royalsin, joka on sarjan hallitseva mestari.

Luvassa nopean ja fyysisen joukkueen taisto!

Vaasa Royals on Jaguaareja fyysisempi joukkue, joka perustaa pelinsä agressiiviseen puolustukseen ja vahvaan juoksupeliin. Jaguaarien pelillinen identiteetti on puolestaan aina perustunut nopeaan ja näyttävään heittopeliin. Jaguaarien on oltava valmiita Royalsin pelaamaan järeään peliin ja kyettävä esittämään parastaan omalla vahvuusalueellaan, jotta sarjan hallitseva mestari voidaan kaataa.

Vaasa aloitti kautensa varsin vakuuttavalla voitolla Kouvola Indiansista. Royals juoksi ottelussa peräti 220 jaardia ja antoi tylyn näytteen siitä miten dominoivaa heidän linjapelaamisensa voi parhaimmillaan olla. Eniten jaardeja Vaasalle ottelussa juoksi vahvajalkainen Tom Suoste, jota Jaguaarien tulee taklata alhaalta ja kovaa mikäli tahtovat miehen pysäyttää.

Puolustusta Vaasalla johtaa yhdysvaltalaisvahvistus Jordan Patterson tukimiehen paikalta. Jaguaarien ei kannata turhan montaa kertaa juosta kovaa taklaavaa Pattersonia vastaan, vaan etsiä heikkouksia Vaasan kovasta puolustuksesta Pattersonia kiertäen. Jaguaarien voittokkaan avausottelun parhaan pelaajan Juha Rapolan odotetaan pystyvän tähän huikeilla otteillaan ja olevan Jaguaarien yksi suurimmista uhista Jyväskylän heittohyökkäyksen rinnalla. Heittopeli onkin toinen tapa, jolla Jaguaarit voivat kiertää Royalsin fyysisyyttä. Pelinrakentaja Craig Maynard tarjoaa varmasti laitureille mahdollisuuksia pelien tekoon. Kovaa Vaasan puolustusta vastaan näiden tulee ottaa koppi jokaisesta mahdollisuudesta ja nakuttaa pisteitä taululle.

Myös petolauman puolustuksen tarvitsee näyttää, ettei Jaguaareja kesytetä helpolla. Oulu-ottelussa Jaguaaripuolustuksen valopilkkuja olivat Juuso Kivimurto, Ville Rajalainen, Aleksi Nummelin sekä Roope Pentinmikko. Heidän kovia onnistumisiaan kaivataan nytkin, kun vastus kovenee.

Jaguaarien tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Jaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Jaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Lauantaina Hyvinkää Falconsia vastaan pelattavassa ottelussa riittää panosta, sillä molemmat joukkueet mielivät taistelemaan lohkon kakkostilasta ja kotiedusta pudotuspeleihin.

Lue lisää
Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Keski-Suomen ja Pirkanmaan jenkkifutiksessa otetaan miesten puolella tänä vuonna yksi yhteinen askel kohti tavoitteellisempaa harrastustoimintaa, kun kakkosdivisioonassa pelaava Jaguars ja Vaahteraliigaan valmistautuva Saints solmivat farmisopimuksen, joka mahdollistaa pelaajavaihdon seurojen välillä.

Lue lisää
Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Vaikka amerikkalainen jalkapallo on Suomessa pieni laji, on Jyväskylässä pyöritetty harrastustoimintaa useassa eri seurassa. Toiminnan kasvattamiseksi ja kehittämiseksi naisten seura Jyväskylä Jaguars sekä miesten ja nuorten seura Jyväskylän seudun Jaguaarit yhdistävät rivinsä.

Lue lisää
Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarien juoksuhyökkäys on oli ollut ennen ottelua sarjan tehokkokkain. Kuopio Steelers onnistui kuitenkin pysäyttämään Jyväskylän juoksun erinomaisesti, varsinkin ottelun alussa.

Lue lisää
Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Ensi kesänä historian kahdennenkymmenennen kautensa pelaava Jyväskylän Jaguaarit vahvistuu tukimies Sami Mäkisellä ja brittilaituri Jarrad Gabbidonilla.

Lue lisää
Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst on 20-vuotisjuhlakauteensa valmistautuvan Jyväskylän Jaguaarien tuorein vahvistus.

Lue lisää