Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jaguaarien A-nuorille kotivoitto

 

Jaguaarien A-nuorille kotivoitto


Jaguaarien joukkueesta näki selvästi, että avausottelusta Roostersia vastaan oli jäänyt paljon hampaankoloon.

TAFT putosi Jyväskylän kyydistä lopullisesti viimeistään ensimmäisen neljänneksen lopussa, kun joukkueen palauttaja fumblasi pallon kahdessa perättäisessä palautuksessa. Keskisuomalaisilla oli jo  ennen tätä johtoasema ja Vantaan pallonmenetysten jälkeen Jaguaarit karkasivat tavoittamattomiin. Puoliajalla lukemat olivat jo 60-6.

Jaguaarien pelinrakentajana pelasi koko ottelun Verneri Villanen. TAFT ei saanut aikaiseksi kovaa painetta ja hänellä oli hyvin aikaa toimittaa palloa laitahyökkääjilleen. Jaguaarit käyttivät tosin juoksupelejä enemmän kuin Villasen kättä. Keskushyökkääjä Mika Nissinen oli pelipäällä ja hänen lisäkseen pallon sai kainaloonsa silloin tällöin joku laitahyökkääjäkaartista. Juoksut upposivat hyvin ja silloin tällöin kutsutut heittopelit pitivät vantaalaisia varpaillaan.

TAFTin pelinrakentajalla oli usein aivan liian vähän aikaa, ja Jaguaaripuolustus säkitti hänet useasti. Vantaan juoksupelit upposivat silloin tällöin hyvin keskeltä, mutta jatkuvuus puuttui. Joukkueen ainoa maali syntyi ensimmäisellä neljänneksellä pitkästä heitosta. Tämän nukahduksen lisäksi ainoa miinus Jaguaarien otteissa oli suuri rangaistusten määrä. Päätösvihellyksen jälkeen loppulukemiksi jäivät 78-6.

"Vantaa vaikutti hyvin valmistautuneelta, mutta ottelun edetessä meidän kova materiaali alkoi näkyä selvästi. Hyökkäyksemme pystyi jauhamaan pisteitä perusjuoksupeleillä ja puolustus hoiti hommansa tehokkaasti", joukkueen valmennukseen siirtynyt Santeri Supi kommentoi.

Hän ja päävalmentaja Jensen nostivat esiin hyökkäyksestä Villasen ja Nissisen, ja puolustuksesta Ian Damonin ja koko puolustuksen linjan.

Jaguaareilla on nyt siis takanaan kaksi runkosarjan neljästä ottelusta ja niistä on plakkarissa yksi voitto ja tappio. Joukkueen urakka jatkuu sunnuntaina 5.5. Porvoossa klo 12, jolloin vastassa on hallitseva suomenmestari Butchers.

Jaguaarien tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle
Jaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Jaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Lauantaina Hyvinkää Falconsia vastaan pelattavassa ottelussa riittää panosta, sillä molemmat joukkueet mielivät taistelemaan lohkon kakkostilasta ja kotiedusta pudotuspeleihin.

Lue lisää
Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Keski-Suomen ja Pirkanmaan jenkkifutiksessa otetaan miesten puolella tänä vuonna yksi yhteinen askel kohti tavoitteellisempaa harrastustoimintaa, kun kakkosdivisioonassa pelaava Jaguars ja Vaahteraliigaan valmistautuva Saints solmivat farmisopimuksen, joka mahdollistaa pelaajavaihdon seurojen välillä.

Lue lisää
Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Vaikka amerikkalainen jalkapallo on Suomessa pieni laji, on Jyväskylässä pyöritetty harrastustoimintaa useassa eri seurassa. Toiminnan kasvattamiseksi ja kehittämiseksi naisten seura Jyväskylä Jaguars sekä miesten ja nuorten seura Jyväskylän seudun Jaguaarit yhdistävät rivinsä.

Lue lisää
Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarien juoksuhyökkäys on oli ollut ennen ottelua sarjan tehokkokkain. Kuopio Steelers onnistui kuitenkin pysäyttämään Jyväskylän juoksun erinomaisesti, varsinkin ottelun alussa.

Lue lisää
Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Ensi kesänä historian kahdennenkymmenennen kautensa pelaava Jyväskylän Jaguaarit vahvistuu tukimies Sami Mäkisellä ja brittilaituri Jarrad Gabbidonilla.

Lue lisää
Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst on 20-vuotisjuhlakauteensa valmistautuvan Jyväskylän Jaguaarien tuorein vahvistus.

Lue lisää