Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jaguaarien joukkueen kokoaminen hyvässä vauhdissa

 

Jaguaarien joukkueen kokoaminen hyvässä vauhdissa


Vaikka jenkkifutiskausi päättyi vasta hiljattain, valmistautuu Jyväskylän Jaguaarit jo kovaa vauhtia kesän 2012 Vaahteraliigaan. Joukkueen pelaajarunko on säilynyt hyvin kasassa. Esimerkiksi maajoukkuemiet Perttu Ahila ja Joonas Raatikainen kirjoittivat jatkosopimukset, vaikka ottajia olisi varmasti ollut muuallakin. Muita joukkueessa jatkavia avainpelaajia ovat mm. Vaahteraliigan parhaimpiin suomalaispelaajiin lukeutuvat Santeri Supi ja Akumatti Leskinen sekä Jaguaarien taklaustilaston ykkösnimi Sami Mäkinen. Paluumuuttajana voi pitää viime kauden henkilökohtaisten syiden vuoksi väliin jättänyttä ja 2010 Vaahteraliigan vuoden tulokkaana palkittua William Lahtea, jolle on varmasti tiedossa suuri rooli joukkueessa.

Jaguaarien neljän vuoden projektista on käynnistymässä sen kolmas vuosi. Jaguaarien tavoite kaudelle 2012 on pudotuspelipaikka. Tavoite on sama kuin 2011, mutta ensi kesänä sen saavuttaminen on varmasti huomattavasti realistisempaa: Joukkueen runko on edelleen vahvasti jyväskyläläinen, mutta nyt sitä ollaan täydentämässä myös muualta tulevilla pelaajilla. Tähän mennessä sopimuksen ovat Jaguaarien kanssa allekirjoittaneet Kuopio Steelersistä Jyväskylään siirtyvät Kimmo Pasanen ja Samuel Seppälä, sekä viimeisimpinä Helsinki Roostersin Esa Van Hoja sekä Turku Trojansin Ville-Valtteri Suojanen. Nelikosta Van Hojalle on ehtinyt kertyä pelikokemusta myös miesten maajoukkueesta. Muut tulijat ovat kuuluneet sekä aikaisemman seuransa että nuorten maajoukkueen avainpelaajiin.

-Joukkue täydentynee vielä kolmella ulkomaalaisella pelaajalla. Näiden lisäksi saamme toivottavasti nimen paperiin muutamalta viime kauden Jaguaarilta sekä muualla pelanneelta, kommentoi päävalmentaja Benjamin Jensen.

Vaahteraliigan lisenssikriteereihin kuuluu 25 pelaajasopimuksen hankkiminen joulukuun loppuun mennessä.

Tämän hetkinen sopimustilanne näyttää tältä:
1 Perttu Ahila WR
2 Joonas Berg LB
3 Marko        Havu DB - Jyväskylä Pirates
4 Terho        Hytönen LB
5 Timo        Kosunen DB
6 Aleksi Kriivarinmäki OL/DL
7 Mika Kulmala DB
8 Kalle        Lahtinen OL/DL
9 William Lahti  WR/LB
10 Akumatti Leskinen RB
11 Ottopekka Leskinen WR
12 Mika        Luoma LB
13 Sami        Mäkinen LB
14 Lasse-Mattii Nieminen OL
15 Mikael Paloniemi OL/DL
16 Kimmo Pasanen DB - Kuopio Steelers
17 Joonas Raatikainen FB/LB
18 Markus Rämä DB
19 Samuel Seppälä OL/DL - Kuopio Steelers
20 Ville Valtteri Suojanen DB - Turku Trojans
21 Santeri Supi        QB
22 Niko        Taimiaho DB
23 Joona Teittinen OL
24 Esa        Van Hoja DB - Helsinki Roosters
25 Ilari Villanen DL

Jaguaarien tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Jyväskylän Seudun Jaguaarit ry - logo

Jaguaarit - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Jaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Lauantaina Hyvinkää Falconsia vastaan pelattavassa ottelussa riittää panosta, sillä molemmat joukkueet mielivät taistelemaan lohkon kakkostilasta ja kotiedusta pudotuspeleihin.

Lue lisää
Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Keski-Suomen ja Pirkanmaan jenkkifutiksessa otetaan miesten puolella tänä vuonna yksi yhteinen askel kohti tavoitteellisempaa harrastustoimintaa, kun kakkosdivisioonassa pelaava Jaguars ja Vaahteraliigaan valmistautuva Saints solmivat farmisopimuksen, joka mahdollistaa pelaajavaihdon seurojen välillä.

Lue lisää
Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Vaikka amerikkalainen jalkapallo on Suomessa pieni laji, on Jyväskylässä pyöritetty harrastustoimintaa useassa eri seurassa. Toiminnan kasvattamiseksi ja kehittämiseksi naisten seura Jyväskylä Jaguars sekä miesten ja nuorten seura Jyväskylän seudun Jaguaarit yhdistävät rivinsä.

Lue lisää
Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarien juoksuhyökkäys on oli ollut ennen ottelua sarjan tehokkokkain. Kuopio Steelers onnistui kuitenkin pysäyttämään Jyväskylän juoksun erinomaisesti, varsinkin ottelun alussa.

Lue lisää
Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Ensi kesänä historian kahdennenkymmenennen kautensa pelaava Jyväskylän Jaguaarit vahvistuu tukimies Sami Mäkisellä ja brittilaituri Jarrad Gabbidonilla.

Lue lisää
Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst on 20-vuotisjuhlakauteensa valmistautuvan Jyväskylän Jaguaarien tuorein vahvistus.

Lue lisää