Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jaguaareja palkittiin Vaahteraliigan päätöstilaisuudessa

 

Jaguaareja palkittiin Vaahteraliigan päätöstilaisuudessa


Forshey All stars-miehistöön

Jaguaarien ulkomaalaisvahvistus Jake Forshey nimettiin Vaahteraliigan All stars-miehistöön hyökkäyksen linjamiehen tontille. Jaguaarien hyökkäyksessä ulompana linjamiehenä pelannut Forshey pelasi itse loistavasti ja nosti myös muiden linjamiesten tasoa valmennuksellaan ja esimerkillään.  Suorituksen arvoa nostaa se, että Forshey pelasi myös puolustuksen puolella, jossa hän keräsi kaikkiaan 20 taklausta.

Ahilasta vuoden etenijä

Lauantaina Ruotsia kaatamassa ollut Perttu Ahila taas palkittiin Vaahteraliigan vuoden etenijä-palkinnolla Ari Tuuli Trophylla. Ahila eteni 67:llä juoksulla 599 jaardia ja teki yhdeksän touchdownia. Lisäksi jaardeja kertyi 14:sta kiinniotolla 440. Kiinniotoista viidellä syntyi touchdown.

Maaottelun Jaguaarit

Suomi kellisti Ruotsin maaottelussa lauantaina 34-35. Pelinrakentaja Supilla piti kiirettä ja hänet säkitettiin kolme kertaan. Kuudesta heitosta hän onnistui kahdella, joista toinen päättyi Ilkka Laitisen touchdowniin. Ahila näytti, että hänen nopeutensa riittää myös kansainvälisissä otteluissa. Hän onnistui tekemään muutaman pitkän juoksun, mutta Suomen harmiksi osa niistä mitätöitiin kiinnipitorangaistuksien vuoksi. Potkunpalautuksilla Ahila keräsi kuitenkin 137 jaardia. Puolustuksessa Joonas Raatikainen metsästi kaksi taklausta, joista toinen oli pelinrakentajan säkitys. Markus Blombergille merkattiin yksi taklauksen avustus.

Jaguaarien tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Jyväskylän Seudun Jaguaarit ry - logo

Jaguaarit - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Jaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Lauantaina Hyvinkää Falconsia vastaan pelattavassa ottelussa riittää panosta, sillä molemmat joukkueet mielivät taistelemaan lohkon kakkostilasta ja kotiedusta pudotuspeleihin.

Lue lisää
Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Keski-Suomen ja Pirkanmaan jenkkifutiksessa otetaan miesten puolella tänä vuonna yksi yhteinen askel kohti tavoitteellisempaa harrastustoimintaa, kun kakkosdivisioonassa pelaava Jaguars ja Vaahteraliigaan valmistautuva Saints solmivat farmisopimuksen, joka mahdollistaa pelaajavaihdon seurojen välillä.

Lue lisää
Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Vaikka amerikkalainen jalkapallo on Suomessa pieni laji, on Jyväskylässä pyöritetty harrastustoimintaa useassa eri seurassa. Toiminnan kasvattamiseksi ja kehittämiseksi naisten seura Jyväskylä Jaguars sekä miesten ja nuorten seura Jyväskylän seudun Jaguaarit yhdistävät rivinsä.

Lue lisää
Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarien juoksuhyökkäys on oli ollut ennen ottelua sarjan tehokkokkain. Kuopio Steelers onnistui kuitenkin pysäyttämään Jyväskylän juoksun erinomaisesti, varsinkin ottelun alussa.

Lue lisää
Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Ensi kesänä historian kahdennenkymmenennen kautensa pelaava Jyväskylän Jaguaarit vahvistuu tukimies Sami Mäkisellä ja brittilaituri Jarrad Gabbidonilla.

Lue lisää
Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst on 20-vuotisjuhlakauteensa valmistautuvan Jyväskylän Jaguaarien tuorein vahvistus.

Lue lisää