Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Gilganin sopimus päättyy - Krikorian tilalle

 

Gilganin sopimus päättyy - Krikorian tilalle


Jaguaarien Lukkes Gilgan palaa viime vuotiseen tapaan Yhdysvaltoihin kesken Vaahteraliigakauden. Gilganin pelaajasopimus oli solmittu niin, että hän pystyy toimimaan valmennustehtävissä Quincy Universityssä, ja tuo pesti vie hänet nyt takaisin Atlantin toiselle puolelle.

Gilgan on ollut Jaguaareille tänäkin vuonna todellinen vahvistus. Hän on kantanut palloa 526 jaardia ja tehnyt 7 juoksumaalia. Hän ehti ottaa lisäksi 11 kiinniottoa ja heittää yhden touchdownin. Puolustuksen puolella hän kirjautti mm. 22 taklausta.

Gilganin korvaa toinen amerikkalaisvahvistus Tony Krikorian, jonka liittymisestä joukkueeseen Jaguaarit oli sopinut jo ennen kesän alkua. Krikorian on Jaguaarien muiden yhdysvaltalaisten tavoin pelannut Willametten yliopistossa ja tuntee näin Jaguaarien fly-sweep -hyökkäysjärjestelmän kuin omat taskunsa.

Krikorianin yliopistouran tilastot eivät ole samaa luokkaa kuin Gilganilla, mutta hänen monipuolisuudestaan on varmasti hyötyä Jaguaareille. Willamettessa hän pelasi laitahyökkääjänä ja saavutti tätä ennen kaksi All-league mainintaa Costa Mesa highschoolissa, jossa hän pelasi keskushyökkääjänä ja takapuolustajana. Willametten jälkeen Krikorian on toiminut Costa Mesan valmennuksessa ja suorittanut jatko-opintoja Chapman Universityssä.

Krikorian on Jaguaarien mukana ensi sunnuntain ottelussa Seinäjoki Crocodilesia vastaan. Voitto sarjakärjestä jatkaisi Jaguaarien taistelua playoff-paikasta.

Jaguaarien tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Jyväskylän Seudun Jaguaarit ry - logo

Jaguaarit - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Jaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Lauantaina Hyvinkää Falconsia vastaan pelattavassa ottelussa riittää panosta, sillä molemmat joukkueet mielivät taistelemaan lohkon kakkostilasta ja kotiedusta pudotuspeleihin.

Lue lisää
Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Keski-Suomen ja Pirkanmaan jenkkifutiksessa otetaan miesten puolella tänä vuonna yksi yhteinen askel kohti tavoitteellisempaa harrastustoimintaa, kun kakkosdivisioonassa pelaava Jaguars ja Vaahteraliigaan valmistautuva Saints solmivat farmisopimuksen, joka mahdollistaa pelaajavaihdon seurojen välillä.

Lue lisää
Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Vaikka amerikkalainen jalkapallo on Suomessa pieni laji, on Jyväskylässä pyöritetty harrastustoimintaa useassa eri seurassa. Toiminnan kasvattamiseksi ja kehittämiseksi naisten seura Jyväskylä Jaguars sekä miesten ja nuorten seura Jyväskylän seudun Jaguaarit yhdistävät rivinsä.

Lue lisää
Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarien juoksuhyökkäys on oli ollut ennen ottelua sarjan tehokkokkain. Kuopio Steelers onnistui kuitenkin pysäyttämään Jyväskylän juoksun erinomaisesti, varsinkin ottelun alussa.

Lue lisää
Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Ensi kesänä historian kahdennenkymmenennen kautensa pelaava Jyväskylän Jaguaarit vahvistuu tukimies Sami Mäkisellä ja brittilaituri Jarrad Gabbidonilla.

Lue lisää
Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst on 20-vuotisjuhlakauteensa valmistautuvan Jyväskylän Jaguaarien tuorein vahvistus.

Lue lisää