Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jaguaarit Trojansin vieraaksi

 

Jaguaarit Trojansin vieraaksi


Jaguaarien urakka playoff-paikan metsästyksestä hankaloitui monen pykälän verran, kun Helsinki Wolverines nappasi varsin yllättävän voiton Lappeenrannan Rajaritareista, joka oli edellisellä viikolla pystynyt kukistamaan sarjakärki Seinäjoki Crocodilesin.

Turkua vastaan Jaguaareille riittää oma peruspelaaminen, mutta kahdesta viimeisestä ottelusta Crocodilesia ja Wolverinesia vastaan on todennäköisesti myös irrottava voitto, mikäli Jaguaarit pudotuspeleihin mielii.

Turkulaisten kausi on ollut täynnä epäonnistumisia ja Jaguaarit lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina. Trojansin kapea pelaajarunko oli tiedossa jo ennen kauden alkua, ja seura odotti ulkomaalaisvahvistuksiltaan paljon. Tämä ei ole kuitenkaan toteutunut, sillä Trojansin vahvistukset ovat kauden mittaan joko loukkaantuneet tai poistuneet joukkueen vahvuudesta henkilökohtaisiin syihin vedoten. Kun vielä moni kotimainen avainpelaaja on kärsinyt loukkaantumisista, on Turun tilanne ollut epätoivoinen.

Hyökkäyspelissä Trojans on viime aikoina turvautunut todella paljon juoksun varaan. Palloa ovat kantaneet ensisijaisesti tukimiehinä pelaavat Sami Toivonen, Ilja Redin ja Ilkka Koiranen. Pelinrakentaja Joonas Andersson pystyy myös heittämään nopeita kuvioita, mutta aika hyökkäyslinjan takana on käynyt vähiin mikäli ensimmäinen kohde ei ole heti vapaana.

Jaguaarien puolustukselle on siis tiedossa pääosin juokua vastaan puolustamista. Tässä Jaguaareilla onkin ollut ajoittain ongelmia kauden aikana. Trojansia vastaan blokeista irtautumisen ja taklausten pitää onnistua jo varmasti, mikäli halajaa seuraavalla viikolla pysyä Seinäjoen hyökkäyksen kyydissä.

Puolustuksen puolella Trojansin vahvuus on sen agressiivinen tukimiesosasto Toivonen-Redin-Koiranen. Tämän kolmikon lisäksi hyviä otteita esittänevät Itävallasta palannut Arto Ahtola ja hyvin Porvootavastaan viime viikolla urakoineet Doug Palmer ja Juha Yli-Arvela.

Ahtola ei voi kuitenkaan puolustaa koko takakenttää yksinään ja Jaguaarien heittohyökkäykseltä voi odottaa onnistumisia. Santeri Supi pelasi viime viikonloppuna loistavan ottelun Oulua vastaan ja pystyy tarvittaessa samaan Turun takakenttää vastaan. Supin ykköskohteita lienevät viime viikon Vaahterakierroksen pahraaksi valittu Perttu Ahila sekä Tuukka Pernu ja James Perez. Ahila ja Perez osallistuvat myös juoksuhyökkäykseen silloin tällöin, mutta eniten palloa kantanevat Lukkes Gilgan ja Akumatti Leskinen.

Ottelu Turun urheilupuiston yläkentällä alkaa lauantaina klo 16.00

Jaguaarien tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Jyväskylän Seudun Jaguaarit ry - logo

Jaguaarit - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Jaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Lauantaina Hyvinkää Falconsia vastaan pelattavassa ottelussa riittää panosta, sillä molemmat joukkueet mielivät taistelemaan lohkon kakkostilasta ja kotiedusta pudotuspeleihin.

Lue lisää
Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Keski-Suomen ja Pirkanmaan jenkkifutiksessa otetaan miesten puolella tänä vuonna yksi yhteinen askel kohti tavoitteellisempaa harrastustoimintaa, kun kakkosdivisioonassa pelaava Jaguars ja Vaahteraliigaan valmistautuva Saints solmivat farmisopimuksen, joka mahdollistaa pelaajavaihdon seurojen välillä.

Lue lisää
Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Vaikka amerikkalainen jalkapallo on Suomessa pieni laji, on Jyväskylässä pyöritetty harrastustoimintaa useassa eri seurassa. Toiminnan kasvattamiseksi ja kehittämiseksi naisten seura Jyväskylä Jaguars sekä miesten ja nuorten seura Jyväskylän seudun Jaguaarit yhdistävät rivinsä.

Lue lisää
Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarien juoksuhyökkäys on oli ollut ennen ottelua sarjan tehokkokkain. Kuopio Steelers onnistui kuitenkin pysäyttämään Jyväskylän juoksun erinomaisesti, varsinkin ottelun alussa.

Lue lisää
Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Ensi kesänä historian kahdennenkymmenennen kautensa pelaava Jyväskylän Jaguaarit vahvistuu tukimies Sami Mäkisellä ja brittilaituri Jarrad Gabbidonilla.

Lue lisää
Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst on 20-vuotisjuhlakauteensa valmistautuvan Jyväskylän Jaguaarien tuorein vahvistus.

Lue lisää