Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jaguaarit taisteli voiton revontulista

 

Jaguaarit taisteli voiton revontulista


Jyväskylän Jaguaarit otti kauden kolmannen voittonsa perjantain kotiottelussa Oulu Northern Ligthsia vastaan.Voiton myötä Jaguaareilla on yhä mahdollisuudet taistella neljän joukkoon ja pudotuspeleihin murtautumisesta.

Jaguaarit aloitti ottelun hyvin. Lukkes Gilgan ja Perttu Ahila tekivät maalin mieheen ensimmäisellä neljänneksellä. Oulun hyökkäys sen sijaa ei pystynyt esittämään ihmeitä ja toiselle neljännekselle lähdettiin kotijoukkueen 14-0 johdossa.

Toisella neljänneksellä Northern Lights tuli mukaan otteluun. Jaguaarit yritti yllättäen lyhyttä aloituspotkua, siinä kuitenkaan onnistumatta. Oulu pääsi näin kentälle hyvistä kenttäasemista ja keskushyökkääjä Olli Mämmelä kavensi hyvän draivin päätteeksi tilanteeksi 14-7. Jyväskylä ei onnistunut seuraavalla vuorollaan, mutta Norhern Lights ei pystynyt tulemaan tasoihin, sillä linjamies Mikael Paloniemi nappasi komeasti Hardestyn screen-heiton kiinni aloituslinjan tasolla ja päätti Oulun hyökkäysvuoron. Jyväskylä kaatoi lisää vettä oululaisten niskaan heti seuraavalla pelillä. Santeri Supi löysi komealla heitollaan Ahilan, joka kasvatti Jaguaarien johdon lukemiin 21-7. Näissä lukemissa lähdettiin myös puoliajalle.

Kolmas neljännes oli rangaistuksia täynnä ja jatkui tasaisissa merkeissä. Hardesty tavoitti heitollaan muutaman hyvän kopin ottelussa napanneen Riku Riepulan, joka pystyi taistelemaan itsensä maalialueelle. Tainan lisäpistepotkun upottua lukemiksi kavenivat näin 21-14. Jaguaarit eivät kuitenkaan hellittäneet. Pitkän hyökkäysvuoron päätteeksi Supi heitti pallon Tuukka Pernulle, joka nappasi sen varmasti kiinni vieden Jaguaarit taas kahden maalin karkumatkalle.

Ottelu ratkesi viimeisellä neljänneksellä Jaguaareille lopulta varsin selvästi. Ahila teki vielä kaksi touchdownia, ja Supi yhden. Oulun Hardestyn itse juoksema yksi maali oli näin pohjoisen joukkueelle laiha lohtu. Jaguaarit voittivat ottelun näin selvästi 50-21. Onnistujia löytyi Jyväskylän riveistä useita. Ahila ja Supi pelasivat molemmat kauden parhaan ottelunsa. Akumatti Leskinen polki hyökkäyksessä, niitti taklauksia potkupeleissä ja auttoi vielä puolustusta mm. yhdellä syötönkatkollaan. Myös konkari Jari Marttinen oli Oulua vastaan rautaisessa iskussa ja keräsi tukun hyviä taklauksia. Oulun parhaimmistoon kuuluivat pelinrakentaja Hardestyn lisäksi laitahyökkääjät Riepula sekä Aappo Saloranta, ja kahteen suuntaan urakoinut Stacey Thomas, jolta nähtiin tilastoihin päätyneiden suoritusten lisäksi muutama todella komea blokki.

Jaguaarit ottivat voitollaan tukevan kiinnityksen sarjataulukon viidenteen sijaan. Jäljellä olevissa kolmessa ottelussa Jyväskylä saa vastaansa Turku Trojansin, Seinäjoki Crocodilesin ja neljäntenä Jaguaarien yläpuolella majailevan Helsinki Wolverinesin. Turkua vastaan Jyväskylä lähtee selvänä ennakkosuosikkina ja Seinäjokea vastaan selvänä haastajana. Helsinkiä vastaan asetelmat ovat joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen perusteella sen sijaa varsin tasaväkiset.

Wolverines kohtaa tällä kierroksella Lappeenrannan Rajaritarit, ja sen jälkeen sillä on niin ikää jäljellä kohtaamiset Seinäjokea, Turkua ja Jyväskylää vastaan. Jo helsinkiläisten tämän sunnuntaisella ottelulla alkaa siis olla merkitystä Jaguaarien playoff-toiveiden kannalta.

Jaguaarien tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Jyväskylän Seudun Jaguaarit ry - logo

Jaguaarit - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Jaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Jaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Lauantaina Hyvinkää Falconsia vastaan pelattavassa ottelussa riittää panosta, sillä molemmat joukkueet mielivät taistelemaan lohkon kakkostilasta ja kotiedusta pudotuspeleihin.

Lue lisää
Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Keski-Suomen ja Pirkanmaan jenkkifutiksessa otetaan miesten puolella tänä vuonna yksi yhteinen askel kohti tavoitteellisempaa harrastustoimintaa, kun kakkosdivisioonassa pelaava Jaguars ja Vaahteraliigaan valmistautuva Saints solmivat farmisopimuksen, joka mahdollistaa pelaajavaihdon seurojen välillä.

Lue lisää
Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Vaikka amerikkalainen jalkapallo on Suomessa pieni laji, on Jyväskylässä pyöritetty harrastustoimintaa useassa eri seurassa. Toiminnan kasvattamiseksi ja kehittämiseksi naisten seura Jyväskylä Jaguars sekä miesten ja nuorten seura Jyväskylän seudun Jaguaarit yhdistävät rivinsä.

Lue lisää
Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarien juoksuhyökkäys on oli ollut ennen ottelua sarjan tehokkokkain. Kuopio Steelers onnistui kuitenkin pysäyttämään Jyväskylän juoksun erinomaisesti, varsinkin ottelun alussa.

Lue lisää
Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Ensi kesänä historian kahdennenkymmenennen kautensa pelaava Jyväskylän Jaguaarit vahvistuu tukimies Sami Mäkisellä ja brittilaituri Jarrad Gabbidonilla.

Lue lisää
Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst on 20-vuotisjuhlakauteensa valmistautuvan Jyväskylän Jaguaarien tuorein vahvistus.

Lue lisää