Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Porvoo karkasi Jaguaareilta toisella puoliajalla

 

Porvoo karkasi Jaguaareilta toisella puoliajalla


Jaguaarien puolustus aloitti otteluun hyvin. Porvoon ensimmäinen hyökkäysvuoro päättyi Tuukka Pernun nappaamaan syötönkatkoon, eikä toisellakaan saavutettu uusia yrityksiä. Jaguaarien hyökkäys onnistui toisella vuorollaan tuomaan pallon porvoolaisten päähän lähinnä juoksupelien avulla. Pisteitä ei kuitenkaan syntynyt, kun Butchers onnistui katkaisemaan Santeri Supin syötön maalialueellaan.

Tämän jälkeen Porvoon pelinrakentaja McGrady karkasi pitkällä juoksulla lähes Jaguaarien maaliin saakka. Tämän jälkeen keskushyökkääjä Chris Watkinsilla oli suhteellisen helppo työ juosta pallo maaliin. Lisäpistepotkun upottua Butchers siirtyi 7-0 johtoon.

Jaguaarien hyökkäys toimi edelleen kohtalaisen hyvin. Heittopelejä kutsuttiin edelleen maltillisesti, mutta kuitenkin huomattavasti Roosters-peliä enemmän. Supi näytti myös juoksuosaamistaan muutamaan kertaan, kun laitahyökkääjiä ei löytynyt ja hankki Jyväskylälle uudet yritykset. Hyökkäykselle sattui kuitenkin ensimmäisellä puoliajalla vielä toinen pallonmenetys, kun porvoolaiset saivat revittyä pallon irti Lukkes Gilganilta.

Butchers onnistui menemään 14-0 johtoon jälleen pitkälti McGradyn juoksuosaamisen ansiosta. Hän ei löytänyt vapaita laitahyökkääjiä ja otti jalat alleen ja tuli taklatuksi vasta aivan Jaguaarien maalin tuntumaan. Seuraavalla pelillä hänelle kutsuttiin lyhyt juoksupeli, joka riitti touchdownin syntymiseen.

Jaguaarit onnistui kuitenkin vielä ennen puoliajan loppua. Porvoon hyökkäysvuoro päättyi Jaguaarien päässä pelattuun neljänteen yritykseen. Supi löysí pitkällä heitollaan James Perezin, joka otti kopin puolenkentän tuntumassa. Tämän jälkeen hyökkäys ei kuitenkaan saanut uusia yrityksiä kolmella ensimmäisellä downilla. Jensenin pelikirjasta löytyi kuitenkin tilanteeseen sopiva kikkapeli, jolla Akumatti Leskinen polki Jaguaareille uudet yritykset. Tämän jälkeen tilanteeksi kaventui 14-6, kun Supin heitto tavoitti maalialueelle juosseen Perezin. Tässä tilanteessa mentiin myös puoliajalla.

Jaguaarien miehistö kuitenkin harveni jo ensimmäisen puoliajan aikana. Ainakin Mika Luoma, Perttu Ahila, Aki Ollenberg ja Joonas Raatikainen ottivat jonkinlaista kolhua. Kolmannella neljänneksellä miehien vähyyden ja kovan helteen yhtälö alkoi näkyä. Ahilan puuttuessa Jaguaarit ei enää juuri edennyt kiertopeleillä ja Porvoon puolustuksen keskustastakin tuli näin tiiviimpi. Porvoon hyökkäys taas alkoi saada isoja pelejä ja uusia yrityksiä turhan helpolla. McGrady ja Watkins tekivät kolmannella neljänneksellä maalin mieheen ja veivät Porvoon karkuteille ja 28-6 johtoon.

Päätösneljänneksellä ei enää ihmeitä nähty. Butchers antoi varamiehilleen peliaikaa, kun taas Jaguaarien kokoonpanossa tapahtuneet muutokset johtuivat loukkaantumisista ja väsymyksistä. Watkins teki vielä yhden touchdownin ja loppulukemiksi kirjattiin 35-6.

Jaguaarien tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Jyväskylän Seudun Jaguaarit ry - logo

Jaguaarit - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Jaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Lauantaina Hyvinkää Falconsia vastaan pelattavassa ottelussa riittää panosta, sillä molemmat joukkueet mielivät taistelemaan lohkon kakkostilasta ja kotiedusta pudotuspeleihin.

Lue lisää
Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Keski-Suomen ja Pirkanmaan jenkkifutiksessa otetaan miesten puolella tänä vuonna yksi yhteinen askel kohti tavoitteellisempaa harrastustoimintaa, kun kakkosdivisioonassa pelaava Jaguars ja Vaahteraliigaan valmistautuva Saints solmivat farmisopimuksen, joka mahdollistaa pelaajavaihdon seurojen välillä.

Lue lisää
Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Vaikka amerikkalainen jalkapallo on Suomessa pieni laji, on Jyväskylässä pyöritetty harrastustoimintaa useassa eri seurassa. Toiminnan kasvattamiseksi ja kehittämiseksi naisten seura Jyväskylä Jaguars sekä miesten ja nuorten seura Jyväskylän seudun Jaguaarit yhdistävät rivinsä.

Lue lisää
Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarien juoksuhyökkäys on oli ollut ennen ottelua sarjan tehokkokkain. Kuopio Steelers onnistui kuitenkin pysäyttämään Jyväskylän juoksun erinomaisesti, varsinkin ottelun alussa.

Lue lisää
Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Ensi kesänä historian kahdennenkymmenennen kautensa pelaava Jyväskylän Jaguaarit vahvistuu tukimies Sami Mäkisellä ja brittilaituri Jarrad Gabbidonilla.

Lue lisää
Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst on 20-vuotisjuhlakauteensa valmistautuvan Jyväskylän Jaguaarien tuorein vahvistus.

Lue lisää