Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jaguaarit saa Roostersin vieraakseen

 

Jaguaarit saa Roostersin vieraakseen


Jaguaarit pelaa seuraavan kotiottelunsa sunnuntaina Palokassa ja vieraaksi saapuu vaahteraliigan marathontaulukon ykkösjoukkue Helsinki Roosters, jonka voittotili on tämän kauden osalta vielä avaamatta.

Helsinkiläisten linjapelaaminen ei ole ollut samalla tasolla kuin aiempina vuosina. Tämä on hankaloittanut juoksupelaamista, ja kun pelinrakentajaksi hankittu Kavin Williams ei ole esittänyt kovin vahvoja otteita, on Roostersin hyökkäys ollut vaisu.

Jaguaareja vastaan joukkue saa kuitenkin yhden vahvistuksen lisää, kun Charles McCrea liittyy joukkueeseen. McCrea pystyy pelaamaan niin keskushyökkääjää kuin laitahyökkääjääkin. Hän pelasi alkukauden Itävallan sarjassa, joka päättyi juhannuksena. McCrean lisäksi Roostersin hyökkäyksessä astunee esiin laitahyökkääjä Henri Myöhänen, joka pelasi viime vuonna huikean kauden Porvoon paidassa.

Puolustuksen puolella Turusta siirtynyt Seikko Vennelä on kerännyt eniten taklauksia. Tukimiesosaston kovin nimi on ollut Olli Makkonen. Punakoneen puolustuksellakin on kuitenkin ollut alkukaudesta varsin suuria vaikeuksia.

Jaguaarien joukkue sai juhannuksen aikana mukavasti lisää syvyyttä. Muutaman uuden pelaajan myötä avainpelaajien kuorma kevenee hieman. Tähän mennessä Jyväskylä on pysynyt otteluissa usein hyvin mukana, mutta toisella puoliajalla ei ole enää, ehkä juuri väsymyksestä johtuen, kyetty tekemään isoja pelejä.

Santeri Supin ykköskohteet heittopeleissä lienevät nyt Tuukka Pernu, Perttu Ahila ja Jamez Perez. Juoksupeleissä joukkue jatkanee vaikeasti luettavalla taktiikalla, jossa mahdollisia pallonkantajia on useita. Akumatti Leskinen ja Lukkes Gilgan kantanevat kuitenkin palloa useimmiten.

Puolustuksen puolella Jaguaarien on oltava tarkkana McCrean kanssa. Jaguaarien puolustus voittanee kyllä taistelut Roostersin linjan kanssa, mutta helsinkiläisiltä löytyy paljon nopeita pelaajia, jos pallo pystytään heidän käsiinsä tarpeeksi nopeasti toimittamaan. Mikäli Williams tai kakkospelinrakentaja Nicolas Sandhu eivät tässä onnistu, iskevät Joonas Raatikainen ja Sami Mäkinen paitaan kiinni varmasti. Roosters on käyttänyt myös jonkin verran option-juoksupelejä, joita vastaan puolustamisessa Jaguaareilla on ollut vaikeuksia, varsinkin Crocodilesia ja Rajaritareita vastaan. Kulmapuolustajienkin on päästävä irti laitahyökkääjien blokeista, jottei pallonkantajalle jää vapaata kaistaa edetä kentän reunaa pitkin.

Ottelu Palokan urheilukeskuksessa alkaa sunnuntaina 3.7. klo 16.00. Tervetuloa seuraamaan viihdyttävää jenkkifutista!

Poissa:
Jaguaarit - Mika Kulmala, Joni Pyrhönen
Roosters - Mikko Tikkanen, Mikael Hietanen, Panu Porkka, Christopher Kuhfeldt, Lauri Pehu-Lehtonen

Epävarmat:
Jaguaarit -
Roosters - Mikko Mäkeläinen, Klaus Anjala

Jaguaarien tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Jyväskylän Seudun Jaguaarit ry - logo

Jaguaarit - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Jaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Lauantaina Hyvinkää Falconsia vastaan pelattavassa ottelussa riittää panosta, sillä molemmat joukkueet mielivät taistelemaan lohkon kakkostilasta ja kotiedusta pudotuspeleihin.

Lue lisää
Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Keski-Suomen ja Pirkanmaan jenkkifutiksessa otetaan miesten puolella tänä vuonna yksi yhteinen askel kohti tavoitteellisempaa harrastustoimintaa, kun kakkosdivisioonassa pelaava Jaguars ja Vaahteraliigaan valmistautuva Saints solmivat farmisopimuksen, joka mahdollistaa pelaajavaihdon seurojen välillä.

Lue lisää
Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Vaikka amerikkalainen jalkapallo on Suomessa pieni laji, on Jyväskylässä pyöritetty harrastustoimintaa useassa eri seurassa. Toiminnan kasvattamiseksi ja kehittämiseksi naisten seura Jyväskylä Jaguars sekä miesten ja nuorten seura Jyväskylän seudun Jaguaarit yhdistävät rivinsä.

Lue lisää
Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarien juoksuhyökkäys on oli ollut ennen ottelua sarjan tehokkokkain. Kuopio Steelers onnistui kuitenkin pysäyttämään Jyväskylän juoksun erinomaisesti, varsinkin ottelun alussa.

Lue lisää
Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Ensi kesänä historian kahdennenkymmenennen kautensa pelaava Jyväskylän Jaguaarit vahvistuu tukimies Sami Mäkisellä ja brittilaituri Jarrad Gabbidonilla.

Lue lisää
Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst on 20-vuotisjuhlakauteensa valmistautuvan Jyväskylän Jaguaarien tuorein vahvistus.

Lue lisää