Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jaguaarit matkaa lauantaina Lappeenrantaan

 

Jaguaarit matkaa lauantaina Lappeenrantaan


Jyväskylän Jaguaarit matkaa lauantaina Lappeenrantaan haastamaan Rajaritarit. Jyväskyläläisillä on mahdollisuus kiilata itsensä sarjataulukossa neljännelle sijalle.

Jyväskylän Jaguaarien kausi on lähtenyt liikkeelle voitolla ja kahdella tappiolla. Sarjakärjen ja -jumbon kohtaamista enemmän Jyväskylän tämän kauden iskukyvystä kertoi viime sunnuntainen Wolverines-ottelu, jossa Jaguaarit pystyi taistelemaan tasapäisesti voitosta sarjassa toisena majailevien helsinkiläisten kanssa. Rajaritarit on pelannut Jaguaarien tavoin kolme ottelua ja saldo kaksi voittoa ja yksi tappio takaa tällä hetkellä sarjataulukossa neljännen sijan Jyväskylän yläpuolella. Voitto keskinäisessä ottelussa eteläkarjalaisista nostaisi Jaguaarit Lappeenrannan ohi neljänneksi samalla pistemäärällä.

Rajaritareiden hyökkäys on esittänyt vahvaa peliä. Otteluissa tehdyt 56+54+55 pistettä kertovat, että vastustajien puolustukset ovat puhjenneet kerta toisensa jälkeen. Oulu ja Roosters eivät toki ole liigan parhaimmistoa, mutta 54 pistettä Butchersia vastaan on kovan luokan suoritus. Jaguaarien on paitsi kyettävä parhaimpaansa puolustuksessa, oltava valmis myös todelliseen hyökkäyskilpailuun. Tähän sillä onkin kaikki valmiudet, sillä ottelussa Wolverinesia vastaan Jaguaarit teki ukkosmyrskyn alkamiseen saakka tuhoja sekä heittäen että juosten.

Rajaritareiden laitahyökkääjä Markku Luodon ja takamies Miika Heikkisen puuttuminen kokoonpanosta asettanee jonkin verran haasteita lappeenrantalaisille. Hyökkäyksen puolelta avainpelaajat on nyt helppo tunnistaa. Pelinrakentaja Selwayn selkeä ykköskohde on amerikkalaislaituri Squillini. Juoksupeli taas pohjautuu hyvään linjan ja keskushyökkääjä Mike Bolion juoksuihin. Ritareiden puolustuksessa eniten taklauksia keränneet nimet ovat tukimies Kalle da Silva sekä takakentän Marko Kinnunen, Matti Airaksinen ja kahteen suuntaan urakoiva Squillini.

Jaguaarien puolustuksen johtohahmoina ovat esiintyneet tähän mennessä Antti Yläjärvi, Joonas Raatikainen ja Sami Mäkinen. Heidän ohella etenkin Markus Blombergin, Jake Forsheyn ja Mika Luoman pitää pystyä pitämään esimerkillään keskushyökkääjä Bolio aisoissa. Takakentän taas pitää pystyä jarruttamaan Squillinin menoa. Hyökkäyksessä Jaguaareilta löytyy useita, monipuolisia aseita, joten kaiken loksahtaessa kohdalleen, todellinen pisteiloittelu on mahdollista.

HUOM! URHOtv televisioi ottelun suorana lähetyksenä lauantaina alkaen klo 15.00.

Jaguaarien tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Jyväskylän Seudun Jaguaarit ry - logo

Jaguaarit - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Jaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Lauantaina Hyvinkää Falconsia vastaan pelattavassa ottelussa riittää panosta, sillä molemmat joukkueet mielivät taistelemaan lohkon kakkostilasta ja kotiedusta pudotuspeleihin.

Lue lisää
Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Keski-Suomen ja Pirkanmaan jenkkifutiksessa otetaan miesten puolella tänä vuonna yksi yhteinen askel kohti tavoitteellisempaa harrastustoimintaa, kun kakkosdivisioonassa pelaava Jaguars ja Vaahteraliigaan valmistautuva Saints solmivat farmisopimuksen, joka mahdollistaa pelaajavaihdon seurojen välillä.

Lue lisää
Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Vaikka amerikkalainen jalkapallo on Suomessa pieni laji, on Jyväskylässä pyöritetty harrastustoimintaa useassa eri seurassa. Toiminnan kasvattamiseksi ja kehittämiseksi naisten seura Jyväskylä Jaguars sekä miesten ja nuorten seura Jyväskylän seudun Jaguaarit yhdistävät rivinsä.

Lue lisää
Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarien juoksuhyökkäys on oli ollut ennen ottelua sarjan tehokkokkain. Kuopio Steelers onnistui kuitenkin pysäyttämään Jyväskylän juoksun erinomaisesti, varsinkin ottelun alussa.

Lue lisää
Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Ensi kesänä historian kahdennenkymmenennen kautensa pelaava Jyväskylän Jaguaarit vahvistuu tukimies Sami Mäkisellä ja brittilaituri Jarrad Gabbidonilla.

Lue lisää
Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst on 20-vuotisjuhlakauteensa valmistautuvan Jyväskylän Jaguaarien tuorein vahvistus.

Lue lisää