Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jaguaarit taipui Wolverinesille Kangasniemen myräkässä

 
Jaguaarit taipui Wolverinesille Kangasniemen myräkässä

Wolverines aloitti ottelun hivenen ennakko-odotusten vastaisesti heittopainotteisella hyökkäyksellä. Ensimmäisen maalin teki Stepehen Stokes. Jaguaarit vastasi kuitenkin nopeasti Lukkes Gilganin touchdownilla. Tämän jälkeisellä hyökkäysvuorolla Wolverinesin Doss juoksi pallon draw-pelillä maaliin. Jaguaarit jatkoi kuitenkin ilotulitusta James Perezin kahdella touchdownilla. Kun Wolverinesin seuraava hyökkäysvuoro päätyi syötönkatkoon ja Jyväskylän Santeri Supi löysi pitkällä heitollaan Perttu Ahilan, siirtyi Jaguaarit jo 28-14 johtoon. Wolverines terästäytyi kuitenkin toisella neljänneksellä ja toi ottelun tasoihin Stokesin kopilla ja Dossin juoksulla. Kun ukkoskuuro ja kaatosade täyttivät toisen neljänneksen loppuvaiheet haitaten molempien hyökkäysten otteita, ei pistesuorituksia enää nähty ja ensimmäinen puoliaika päättyi lukemissa 28-28.

Kolmas neljännes alkoi  Jaguaarien hyökkäysvuorolla, mutta joukkue joutui luopumaan pallosta yksien uusien yritysten jälkeen.  Helsinki eteni lähinnä Jaguaarien maalin lähellä juoksemalla. Tämän jälkeen nähtiin ensimmäinen ottelunratkaisuhetkistä. Jaguaarit ahdistivat Wolverinesin käyttämään vielä neljännen yrityksen, mutta kun pelinrakentaja Cedric Johnson onnistui tavoittamaan heitollaan laituri Ben Webbin, siirtyivät ahmat johtoon. Musta hetki jatkui, kun Jaguaarien seuraava vuoro päättyi Stokesin nappaamaan syötönkatkoon ja heti tämän jälkeen keskushyökkääjä Doss onnistui tekemään maalin jo kertalleen hajonneella juoksupelillä. Näin Helsinki siirtyi hetkessä kahden maalin johtoon.

Jaguaarit pysyi pelissä vielä mukana, kun Akumatti Leskinen kantoi palloa seuraavalla vuorolla todella vahvasti ja toi joukkueen 10 jaardin päähän Wolverinesin maalista. Kolme ensimmäistä yritystä eivät tuoneet tulosta, mutta neljännellä pelattu komea kikkapeli kavensi tilanteeksi 34-42. Doss vei kuitenkin maalin jälkeisen aloituspotkun suoraan pohjiin ja ero kasvoi jälleen lukemiin 34-48. Jaguaarit toi seuraavalla vuorollaan pallon yli puolen kentän, mutta takaa päin estämisestä tullut rangaistus pakotti joukkueen neljäs ja pitkä-tilanteeseen. Perttu Ahila kantoi palloa hyvin, mutta jäi hieman uusista yrityksistä. Tämän jälkeen Wolverinesille riitti kellon kuluttamiseen muutama juoksupeli, ja voitto matkasi helsinkiläisten mukaan tällä kertaa lukemin 34-48.

Wolverinesin peli oli tällä kertaa pitkälti heidän ulkomaalaispelaajiensa varassa. Myös Jaguaarien vahvistukset esiintyivät hyvin, mutta heidän lisäksi suomalaiset Supi, Leskinen, Ahila sekä lukuisan määrän taklauksia tehneet Antti Yläjärvi ja Sami Mäkinen näyttelivät joukkueen pelissä suurta roolia.
Jaguaarien urakka Vaahteraliigassa jatkuu ensi viikon lauantaina Lappeenrannassa, jossa Jaguaarien tavoin pudotuspelipaikasta taisteleva Rajaritarit isännöi jyväskyläläisiä.

Jaguaarien tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Jyväskylän Seudun Jaguaarit ry - logo

Jaguaarit - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Jaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Lauantaina Hyvinkää Falconsia vastaan pelattavassa ottelussa riittää panosta, sillä molemmat joukkueet mielivät taistelemaan lohkon kakkostilasta ja kotiedusta pudotuspeleihin.

Lue lisää
Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Keski-Suomen ja Pirkanmaan jenkkifutiksessa otetaan miesten puolella tänä vuonna yksi yhteinen askel kohti tavoitteellisempaa harrastustoimintaa, kun kakkosdivisioonassa pelaava Jaguars ja Vaahteraliigaan valmistautuva Saints solmivat farmisopimuksen, joka mahdollistaa pelaajavaihdon seurojen välillä.

Lue lisää
Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Vaikka amerikkalainen jalkapallo on Suomessa pieni laji, on Jyväskylässä pyöritetty harrastustoimintaa useassa eri seurassa. Toiminnan kasvattamiseksi ja kehittämiseksi naisten seura Jyväskylä Jaguars sekä miesten ja nuorten seura Jyväskylän seudun Jaguaarit yhdistävät rivinsä.

Lue lisää
Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarien juoksuhyökkäys on oli ollut ennen ottelua sarjan tehokkokkain. Kuopio Steelers onnistui kuitenkin pysäyttämään Jyväskylän juoksun erinomaisesti, varsinkin ottelun alussa.

Lue lisää
Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Ensi kesänä historian kahdennenkymmenennen kautensa pelaava Jyväskylän Jaguaarit vahvistuu tukimies Sami Mäkisellä ja brittilaituri Jarrad Gabbidonilla.

Lue lisää
Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst on 20-vuotisjuhlakauteensa valmistautuvan Jyväskylän Jaguaarien tuorein vahvistus.

Lue lisää