Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jatkosopimuksia JPS:n alakertaan

Jatkosopimuksia JPS:n alakertaan

Bandyliigakauteen 2020-2021 valmistautuva JPS:n edustusjoukkue on tehnyt jatkosopimukset kahden alakerran luottopelaajan kanssa. Aku Palsola ja Aleksi Niemi edustavat punapaitoja myös tulevalla kaudella.

Niemi, 19, on nuoresta iästään huolimatta kuulunut jo kolmen kauden ajan edustuksen miehistöön. Kokemusta löytyy myös nuorten maajoukkueista. Viime kaudella JPS-kasvatti esiintyi varmaotteisesti läpi kauden liberon tontilla.

- Viime kausi meni omasta mielestäni hyvin niin joukkueelta kuin itseltäkin. Mukavaa oli lopettaa kausi jälleen mitaliin. Ensi kaudelta odotan taas kovia pelejä ja joukkueelta menestystä, Aleksi sanelee kevättreenien keskeltä.

Palsola, 24, murtautui Bandyliigan puolustajaeliittiin mestaruuskaudella 2018-2019. Viime kaudella kovaluinen pelimies otti jälleen yhden askeleen eteenpäin ja tuli valituksi Bandyliigan tähdistökentälliseen puolustajan paikalle. Palsolalla riittää edelleen nälkää, ja tavoitteena on taas kehittyä pelaajana ja auttaa sitä kautta joukkuetta entistä paremmin.

- Vaikka eletään vaikeita aikoja, on fiilis nyt silti hyvä ja tulevaa kautta odotellaan innolla. Haluan haastaa itseäni vielä entistä kovemmin ja saavuttaa joukkueen kanssa jälleen menestystä.

Jipsin sopimusneuvottelut pyörivät hyvällä vauhdilla, ja lisää uutisia kuullaan taas pian. Joukkue harjoittelee tällä hetkellä aktiivisesti pienryhmissä.

Lähde: jps.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Jyväskylän Seudun Palloseura ry - logo

JPS - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRiku Hämäläinen solmi jatkosopimuksen JPS:n kanssa

Riku Hämäläinen solmi jatkosopimuksen JPS:n kanssa

Bandyliigakauteen valmistautuva JPS on kiinnittnyt tärkeän palasen joukkueeseen, kun seuran oma kasvatti ja viime kaudella kapteenin nauhaa kantanut Riku Hämäläinen on solminut jatkosopimuksen.

Lue lisää
JPS:n riveihin nuorta voimaa pohjoisesta

JPS:n riveihin nuorta voimaa pohjoisesta

JPS:n joukkue Bandyliigan kaudelle 2020-2021 jatkaa vahvistumistaan, kun punapaitaan saapuu torniolaisesta LRK:sta Joonas Hiltunen ja Juho Kaaretkoski.

Lue lisää
Jarno Eronen ja Jasu Koljonen jatkavat JPS:n riveissä

Jarno Eronen ja Jasu Koljonen jatkavat JPS:n riveissä

Bandyliigakauteen 2020-2021 valmistautuva JPS:n edustusjoukkue on jatkanut joukkueen rakentamista. Tällä kertaa jatkosopimukset on solmittu kahden maalinälkäisen luottomiehen kanssa, kun Jarno Eronen ja Jasu Koljonen jatkavat Jipsissä myös ensi kaudella.

Lue lisää
Paluumuuttajia Jipsin riveihin

Paluumuuttajia Jipsin riveihin

Bandyliigakauteen 2020-2021 valmistautuva JPS on tehnyt sopimuksen kahden uusvanhan pelaajan kanssa. Joukkueeseen palaavat Joni Vuopio ja Tuukka Ässämäki.

Lue lisää
Saku Hämäläinen Bandyliigan pudotuspelien paras pelaaja

Saku Hämäläinen Bandyliigan pudotuspelien paras pelaaja

JPS:n Saku Hämäläinen on valittu Bandyliigan pudotuspelien parhaaksi pelaajaksi. Hämäläinen teki kahdeksaan pudotuspeliotteluun 10 maalia ja 12 tehopistettä.

Lue lisää
JPS:n Anssi Hänninen Bandyliigan joulukuun pelaaja

JPS:n Anssi Hänninen Bandyliigan joulukuun pelaaja

JPS:n kovan ja hyvän puolustuslinjan Anssi Hänninen on valittu bandyliigan joulukuun pelaajaksi.

Lue lisää