Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Veikkausvinkit

Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

 

Ensi kesänä historian kahdennenkymmenennen kautensa pelaava Jyväskylän Jaguaarit vahvistuu tukimies Sami Mäkisellä ja brittilaituri Jarrad Gabbidonilla.

Sami Mäkinen tekee comebackin

Vaahteraliigassa 2003 debytoinut Jaguaarien tukimies Sami Mäkinen tekee paluun kentille muutaman välivuoden jälkeen. Syksyn alusta lähtien Jaguaarien mukana harjoitellut Mäkinen on viimeksi pelannut kausina 2009 ja 2011, jolloin hän kuului keskisuomalaisten ja koko Vaahteraliigan parhaimpiin taklaajiin.

- Sami on todella kovassa kunnossa oleva kokenut kettu. Hienoa saada hänet mukaan juhlakaudelle, Jaguaarien päävalmentaja Mikko Sammal kehuu.

Mäkisen sopimuksen myötä Jaguaarien tukimiestilanne näyttää herkulliselta, sillä kolmikkoon kuuluvat myös kahtena viime vuotena divisioonan top-5 taklaajiin kuulunut Ville Rajalainen sekä vuoden 2014 divisioonan tilastokolmonen Juuso Kivimurto. Heidän takanaan nuoret Heikki Lukkarinen ja Iiro Piippo ovat myös harjoitelleet ja kehittyneet paljon talven aikana.Jarrad Gabbidon jatkaa Jyväskylässä

Jyväskylän riveissä viime kesänä 21 koppia napannut kookas brittilaituri Jarrad Gabbidon on sopinut jatkosta Petopaidassa. Gabbidon kuului pelinrakentaja Craig Maynardin toivelistalle.

- Meillä on laitahyökkääjäosastolla kova kilpailu, eikä "Jakkelle" ole tarjolla aloittavan pelaajan paikkaa hopeatarjottimella. Uskomme, kuitenkin, että hänellä on paljon potentiaalia parantaa viime kaudesta. Saamme leveyttä laituriosastolle ja tulivoimaa potkupeleihimme, Sammal kertoo.

- Olen kiitollinen, että saan mahdollisuuden palata mahtavaan joukkueeseen ja olla osana isoja asioita, joita seuralle tapahtuu ensi kaudella, Gabbidon kommentoi.

Jaguaarien tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarien juoksuhyökkäys on oli ollut ennen ottelua sarjan tehokkokkain. Kuopio Steelers onnistui kuitenkin pysäyttämään Jyväskylän juoksun erinomaisesti, varsinkin ottelun alussa.

Lue lisää
Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst on 20-vuotisjuhlakauteensa valmistautuvan Jyväskylän Jaguaarien tuorein vahvistus.

Lue lisää
Jaguaarit ja Royals iskevät yhteen Laukaassa

Jaguaarit ja Royals iskevät yhteen Laukaassa

Jyväskylän seudun Jaguaarit pelaa tulevan lauantaian kotiottelunsa poikkeuksellisesti Laukaassa. Vastaansa Jaguaarit saa vaasalaisen Royalsin, joka on sarjan hallitseva mestari.

Lue lisää
Jaguaarit kohtasi sunnuntaina Northern Lightsin

Jaguaarit kohtasi sunnuntaina Northern Lightsin

Jaguaarit aloittivat ottelun hyökkäyksellä. Ensimmäisellä draivilla Jaguaarit kokeilivat Oulun takakenttää pitkin heitoin.

Lue lisää
Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää
Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Amerikkalaisen jalkapallon kotimainen pääsarja Vaahteraliiga näkyy Nelonen Prolla myös kaudella 2015.

Lue lisää