Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Vänttinen tuo pelinopeutta Jaguaarien takakentälle

Vänttinen tuo pelinopeutta Jaguaarien takakentälle

Jaguaarien takakenttä vahvistuu Ohio Northernissa syksyn viettäneellä Heikki Vänttisellä.

23-vuotias Vänttinen aloitti jenkkifutiksen Mikkeli Bouncersin paidassa 2012. Kahden Bouncers kauden jälkeen Vänttinen matkasi Yhdysvaltoihin opiskelijavaihtoon ja valitsi kohteeksi pienessä Adan kaupungissa sijaitsevan Ohio Northern-yliopiston, koska amerikkalaisen yliopistokokemuksen lisäksi hän elätteli toiveita koulun jenkkifutisjoukkueeseen pääsystä.

Ohio Northernissa hän pelasi pääasiassa kehitysjoukkueen, eli junior varsityn puolella, mutta loppukaudesta peliaikaa tuli myös edustusjoukkueen puolella erikoisjoukkueissa ja viimeisessä ottelussa myös kulmapuolustajana.

Junior varsityn puolella Vänttinen pelasi yhtä paljon kuin joukkueen muutkin kulmapuolustajat. Joukkue voitti lähes kaikki ottelunsa ja vei oman sarjansa epävirallisen mestaruuden.

- Omalta osaltani kausi meni hyvin ja parhaita hetkiä olivat luultavasti loppukauden kotipelissä otettu red zone-syötönkatko ja tosi hyvin onnistunut viimeinen peli. Sain sen lopussa pari todella tärkeää maahanlyöntiä ja onnistuimme pysäyttämään vastustajan viimeisen hyökkäysvuoron.

Jaguaarien riveihin Vänttinen saapui opintojen päätyttyä Yhdysvalloissa ja Mikkelissä.

- Alun perin olen Jyväskylästä kotoisin, ja kun koulut loppuivat, päätin palata kotikulmille viettämään välivuotta.

Jaguaareilta hän odottaa luonnollisesti ensisijaisesti voittoja ja hyvää peliä, mutta myös viihdyttävää jenkkifutista, jota on katsojien kiva katsoa.

- Kovia taklauksia, pitkiä juoksuja ja näyttäviä inttereitä. Itse yritän omalta osaltani ainakin tuoda pelinopeutta kentälle ja toivottavasti pääsen tekemään kaikkea kolmea noista edellä mainituista asioista.

Vänttinen debytoi Jaguaarien paidassa kotiottelussa lauantaina 14.6. klo 17.00 Oulua vastaan. Hänet voi bongata kentältä pelinumerosta  #2.

Jaguaarien tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Jaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Jaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Lauantaina Hyvinkää Falconsia vastaan pelattavassa ottelussa riittää panosta, sillä molemmat joukkueet mielivät taistelemaan lohkon kakkostilasta ja kotiedusta pudotuspeleihin.

Lue lisää
Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Keski-Suomen ja Pirkanmaan jenkkifutiksessa otetaan miesten puolella tänä vuonna yksi yhteinen askel kohti tavoitteellisempaa harrastustoimintaa, kun kakkosdivisioonassa pelaava Jaguars ja Vaahteraliigaan valmistautuva Saints solmivat farmisopimuksen, joka mahdollistaa pelaajavaihdon seurojen välillä.

Lue lisää
Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Vaikka amerikkalainen jalkapallo on Suomessa pieni laji, on Jyväskylässä pyöritetty harrastustoimintaa useassa eri seurassa. Toiminnan kasvattamiseksi ja kehittämiseksi naisten seura Jyväskylä Jaguars sekä miesten ja nuorten seura Jyväskylän seudun Jaguaarit yhdistävät rivinsä.

Lue lisää
Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarien juoksuhyökkäys on oli ollut ennen ottelua sarjan tehokkokkain. Kuopio Steelers onnistui kuitenkin pysäyttämään Jyväskylän juoksun erinomaisesti, varsinkin ottelun alussa.

Lue lisää
Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Ensi kesänä historian kahdennenkymmenennen kautensa pelaava Jyväskylän Jaguaarit vahvistuu tukimies Sami Mäkisellä ja brittilaituri Jarrad Gabbidonilla.

Lue lisää
Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst on 20-vuotisjuhlakauteensa valmistautuvan Jyväskylän Jaguaarien tuorein vahvistus.

Lue lisää