Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jaguaareille tiukka yhden pisteen tappio

 

Jaguaareille tiukka yhden pisteen tappio


Ensimmäinen neljännes

Porvoo aloitti pelin hyvällä palautuksella, joka pohjusti mainiot kenttäasemat. Peltomäelle tarjottiin maali lyhellä juoksulla. Jaguaarien ensimmäisellä vuorolal Santeri Supi heitti hyvin, mutta Pasi Raatikainen pudotti märän pallon kentän pintaan.

Butchersin ensimmäinen neljännes taas oli tehokas, kun Ville Kurvinen voitti kaksinkamppailussa Luke Painterin ja vei teurastajat 0-14 johtoon. Supi jatkoi hyvää peliä ja tarjoili Aki Ollenbergille mahtavan heiton. Tämä kuitenkin pudotti märän saippua Raatikaisen tavoin.

Toinen neljännes

Jaguaarien kiri alkoi kuitenkin Walter Pam syötönkatkosta. Butchersin puolustus syyllistyi vuoron aikana vielä kahteen rangaistukseen ja Jaguaarit pääsivät Porvoon kenttäpäätyyn. Siellä pallo annettiin syötönkatkon napanneen Pamin kainaloon ja hän kavensi lukemiksi 6-14.

Porvoo paineli kuitenkin kahden maalin johtoon, kun Butchersin Kurvinen voitti jälleen Luke Painterin.
Jaguaarit vastasivat saman tien. Demetrius Cody vei pohjiin uusimaalaisten aloituspotkun ja kavensi lukemiksi 13-21.

Toinen puoliaika ja huikea taistelu

Jaguaarien hyökkäys eteni toisen puoliajan alussa Aki Ollenbergin kopilla sekä Butchersin kahdella rangaistuksella Porvoon seitsemän jaardin linjalle saakka, muttei onnistunut maalinteossa. Porvoon seuraava vuoro pysähtyi Akumatti Leskisen säkitykseen. Lentopotkukaan ei lähtenyt koskaan ilmaan, kun pallo lipsahti Kurvisen käsistä. Jyväskylän hyökkäys pääsi näin kentälle mainioista kenttäasetelmista. Tämän jälkeen Jaguaarit tekivät maalin, kun Santeri Supi heitti pallon oman miehensä voittaneelle Pamille. Peli kaventui näin 19-21 lukemiin.

Butchersin hyökkäys ei päässyt taaskaan mihinkään. Josef Saker kantoi sen sijaan palloa mainiosti ja Jyväskylä pääsi Porvoon maalin tuntumaan. Syötönvastaanotonhäirinnästä tulleen rangaistuksen jälkeen pallo annettiin Pamille, joka pääsi täpärästi maalialueelle asti ja vei Jyväskylän 25-21 johtoon.

Porvoon hyökkäys sai neljännellä neljänneksellä viimein pelistä kiinni. Lyhyet heitot ja juoksu kuljettivat teurastajien hyökkäystä ja vuoro päättyi pelinrakentaja Bill Ashburn lyhyellä juoksulla tehtyyn 25-28 maaliin.

Jaguaarit tulivat kuitenkin vielä. BJ Jensen kaivoi pelikirjasta kikkapelin ja Pasi Raatikainen heitti pallon Ollenbergille pystyyn. Sen jälkeen temput kuitekin loppuivat. Supi yritti heittää pallon väkisin Raatikaiselle ja Toni Nystörm otti syötönkatkon oman kahden jaardin linjalla. Porvoolaiset joutuivat lähtemään pelin viime hetkillä liikkeelle omalta maalialueeltaan. Kolmen ensimmäisen juoksun jälkeen kelloon jäi kaksikymmentä sekuntia, jonka jälkeen Porvoo teki tahallaan oman maalin. Ottelu oli näin 27-28 lukemissa.

Sivurajasta yli menneen aloituspotkun jälkeen kelloon jäi 12 sekuntia. Jaguaarit ehtivät yrittää puolesta kenttää kolmea heittopeliä, mutta ne eivät tuoneet tulosta ja ottelu päättyi yhden pisteen tappioon.

Santeri Supi suoriutui ottelusta pelituntumaansa nähden loistavasti. Märkä keli haittasi laitahyökkääjien peliä varsinkin ensimmäisellä neljänneksellä niin paljon, että nämä eivät kyenneet hyödyntämään Supin heittoja.

Tappio tietää sitä, että Jaguaarien ensi vuoden liigapaikka riippuu muiden joukkueiden halukkuudesta pelata korkeimmalla sarjatasolla.

Jaguaarien tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle
Jaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Jaguarsin miesten kotiavaus lauantaina Viitaniemessä

Lauantaina Hyvinkää Falconsia vastaan pelattavassa ottelussa riittää panosta, sillä molemmat joukkueet mielivät taistelemaan lohkon kakkostilasta ja kotiedusta pudotuspeleihin.

Lue lisää
Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Jyväskylä Jaguars farmisopimukseen Vaahteraliigaseura Tampere Saintsin kanssa

Keski-Suomen ja Pirkanmaan jenkkifutiksessa otetaan miesten puolella tänä vuonna yksi yhteinen askel kohti tavoitteellisempaa harrastustoimintaa, kun kakkosdivisioonassa pelaava Jaguars ja Vaahteraliigaan valmistautuva Saints solmivat farmisopimuksen, joka mahdollistaa pelaajavaihdon seurojen välillä.

Lue lisää
Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Jyväskylän jenkkifutarit yhdistävät voimansa, tavoitteena Hippos 2023

Vaikka amerikkalainen jalkapallo on Suomessa pieni laji, on Jyväskylässä pyöritetty harrastustoimintaa useassa eri seurassa. Toiminnan kasvattamiseksi ja kehittämiseksi naisten seura Jyväskylä Jaguars sekä miesten ja nuorten seura Jyväskylän seudun Jaguaarit yhdistävät rivinsä.

Lue lisää
Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarien juoksuhyökkäys on oli ollut ennen ottelua sarjan tehokkokkain. Kuopio Steelers onnistui kuitenkin pysäyttämään Jyväskylän juoksun erinomaisesti, varsinkin ottelun alussa.

Lue lisää
Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Ensi kesänä historian kahdennenkymmenennen kautensa pelaava Jyväskylän Jaguaarit vahvistuu tukimies Sami Mäkisellä ja brittilaituri Jarrad Gabbidonilla.

Lue lisää
Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst on 20-vuotisjuhlakauteensa valmistautuvan Jyväskylän Jaguaarien tuorein vahvistus.

Lue lisää