Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Vesa Stenroos palaa JyPK:n päävalmentajaksi

Vesa Stenroos palaa JyPK:n päävalmentajaksi

Jyväskylän Pallokerhon uudeksi seuran päävalmentajaksi on valittu Vesa Stenroos ja hän aloittaa tehtävässään 18.1.2021 alkaen. 

Vesa on toiminut jalkapallovalmennuksen parissa yli 20 vuotta ja käynyt UEFA A - valmentajatutkinnon. Pääasiallisesti Vesa on valmentanut 11 v 11 poika- ja tyttöjoukkueita ja naisten joukkueita sekä toiminut erilaisissa seuratehtävissä mm. valmennuspäällikkönä, junioripäällikkönä, talenttivalmentajana ja tyttövastaavana. Vesa on toiminut valmentajana JyPK:ssa aiemmin 8 vuoden ajan. Tänä aikana hän valmensi seurassamme BSM- ja B1 – joukkueita sekä naisten edustusjoukkuetta kausilla 2008 - 2015. Saavutuksina JyPK:ssa mainittakoon kausilla 2010 ja 2011 saavutettu B – tyttöjen Sm-pronssi ja kaudella 2015 Naisten Suomen Cupin pikkufinaalin voitto. Vesa siirtyy JyPK:n päävalmentajaksi KJP:n valmennuspäällikön paikalta.

”Palaan Vihreään Perheeseen erittäin hyvillä mielin ja innoissani. On hienoa päästä tuomaan oma panokseni ja osaamiseni JyPK:n valmennukseen ja sen johtamiseen sekä valmentamaan ja kehittämään innokasta ja tavoitteellista liigajoukkuetta”, kertoo Vesa Stenroos.

”Olemme oikein tyytyväisiä, kun saamme Vesan paluumuuttajana takaisin seuraamme viiden vuoden jälkeen. Vesan valinnan uudeksi JyPK:n päävalmentajaksi ratkaisi erityisesti hänen pitkä ja monipuolinen kokemuksensa jalkapallovalmennuksesta ja sen johtamisesta, pelaajakehityksestä sekä vankka tyttö- ja naisjalkapallon tuntemuksensa. Lisäksi on tärkeä asia seurallemme, että Vesalla on laajat verkostot jalkapallon saralta niin Jyväskylässä kuin valtakunnallisesti”, sanoo toiminnanjohtaja Petri Oksanen.

Lähde: jypkliiga.fi


Takaisin edelliselle sivulle


JyPK - 2020 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRiihimäki ja Luoma jatkavat JJK:ssa - Heikkiselle sopimus

Riihimäki ja Luoma jatkavat JJK:ssa - Heikkiselle sopimus

JJK:n alakerran vahvistaminen jatkuu: Kettuvahti Aati Riihimäki ja laitapuolustaja Juho Luoma jatkavat JJK:ssa kaudella 2021. B-nuorten viime kauden maalivahti Joni Heikkinen liittyy niinikään sopimuspelaajien joukkoon.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Pasojalle kahden vuoden jatkosopimus

Pasojalle kahden vuoden jatkosopimus

Kaudella 2013 JJK:n päävalmentajaksi noussut Juha Pasoja jatkaa kettuseurassa myös tulevat kaksi kautta.

Lue lisää