Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Inter kaatui pilkulta, JJK Liigacupin välieriin

 
Inter kaatui pilkulta, JJK Liigacupin välieriin

JJK voitti FC Interin Liigacupin puolivälieräottelussa rangaistuspotkukilpailun jälkeen 6-5. Varsinainen peliaika päättyi lukemiin 1-1 (0-0).

Vierasjoukkue Inter aloitti Vehkalammen koleassa kevätsäässä väkevästi, ja sai heti ensi minuuteilla kovaa painetta JJK:n maalin edustalle. Erityisesti joukkue tuli oikean laitansa kautta, jossa Mika Ojala aiheutti Niko Markkulalle vaikeuksia.
Kettupaidat pääsivät puoliajan loppua kohti paremmin peliin mukaan, ja liuhulettikaksikko Manninen-Virtanen järjesteli muutamia näyttäviä ja vaarallisia sommitelmia Magnus Bahnen maalin edustalle. Paras tilanne siunaantui Manniselle, joka pääsi reilun puolen tunnin pelin jälkeen ampumaan vajaasta kymmenestä metristä, mutta vasemman jalan laukaus Virtasen hieman taakse jääneestä syötöstä suuntautui reilusti yli maalin. Toisessa  päässä Daniel Osinachi ja Joni Kauko joutuivat toteamaan Janne Korhosen etevyyden puoliajan lopun erinomaisissa maalipaikoissaan. Tauolle marssittiin lukemissa 0-0.

Toinen puoliaika käynnistyi sekin Interin rynnistyksellä, joka kuitenkin taittui suhteellisen nopeasti. JJK:n jakson ensimmäinen hyökkäys tuotti tulosta, kun harkitsemattomasti tilanteeseen mennyt Inter-puolustaja Sami Sanevuori kaatoi Mannisen puolivaarattoman näköisessä tilanteessa rangaistusalueella, ja Tamás Gruborovics ampui pallon pilkulta vasemmallaan varmasti maaliin. Näin Kettupaidat 1-0 -johtoon 50. minuutilla. Johtomaalin jälkeen aloitteet siirtyivät yhä selkeämmin tasoitusta hakeneen Interin käsiin. Vieraat nostivat puolustuslinjaansa ja isäntien olisi pitänyt pystyä hyödyntämään muutamat hyvistä keskialueen katkoista syntyneet vastahyökkäyspaikat. Virtasella ja Gruborovicsilla oli paikat ottelun ratkaisemiseen jakson ensimmäisen 20 minuutin aikana, mutta kumpikaan ei osunut maalipuiden väliin.
Interin painostus tuotti tulosta 78. minuutilla. Mika Ojala pääsi niittaamaan päätyrajalta takaviistoon tulleen keskityksen vasemmallaan oikeaan alanurkkaan.

Lopulta ottelu eteni tasatuloksessa rangaistuspotkukilpailuun asti. Ratkaisu tapahtui viidennessä laukojaparissa, kun Interin Ville Nikkari ampui vasemmalta ohi ja Markkula paukautti omansa vasempaan ylänurkkaan. Muut Kettupaitojen onnistujat rankkarikilpailussa olivat Gruborovics (tällä kertaa pilkku sisään oikealla jalalla), Kari, Pasoja ja Korte.

JJK:n tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JJK Jyväskylä ry - logo

JJK - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Riihimäki ja Luoma jatkavat JJK:ssa - Heikkiselle sopimus

Riihimäki ja Luoma jatkavat JJK:ssa - Heikkiselle sopimus

JJK:n alakerran vahvistaminen jatkuu: Kettuvahti Aati Riihimäki ja laitapuolustaja Juho Luoma jatkavat JJK:ssa kaudella 2021. B-nuorten viime kauden maalivahti Joni Heikkinen liittyy niinikään sopimuspelaajien joukkoon.

Lue lisää
Vesa Stenroos palaa JyPK:n päävalmentajaksi

Vesa Stenroos palaa JyPK:n päävalmentajaksi

Jyväskylän Pallokerhon uudeksi seuran päävalmentajaksi on valittu Vesa Stenroos ja hän aloittaa tehtävässään 18.1.2021 alkaen.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää