Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Riihimäki ja Luoma jatkavat JJK:ssa - Heikkiselle sopimus

Riihimäki ja Luoma jatkavat JJK:ssa - Heikkiselle sopimus

JJK:n alakerran vahvistaminen jatkuu: Kettuvahti Aati Riihimäki ja laitapuolustaja Juho Luoma jatkavat JJK:ssa kaudella 2021. B-nuorten viime kauden maalivahti Joni Heikkinen liittyy niinikään sopimuspelaajien joukkoon.

1998 syntynyt JJK:n oma kasvatti Aati Riihimäki palasi muualla vietetyn vuoden jälkeen Kettupaitaan kaudelle 2020 ja kantoi pääasiassa torjuntavastuun koko kauden ajan pelaten kahta ottelua lukuun ottamatta kaikki pelit. Riihimäki nostettiin ensimmäistä kertaa JJK:n edustusjoukkueen mukaan Ykkösen kaudelle 2018 ja tuolloin vasta 20-vuotias nuorukainen nappasikin debyyttikautensa käynnistyttyä nopeasti itselleen ykköstorjujan paikan. Syksyllä kärsitty loukkaantuminen lopetti kuitenkin vahvaa kautta pelanneen miehen ottelut ennen aikojaan. Kaudella 2019 Riihimäki siirtyi ensin AC Oulun miehistöön Ykköseen ja sieltä kesken kauden toisen Ykkösen seuran AC Kajaanin maalinsuulle. Viime keväänä JJK:n noustua Kakkoseen oli aika palata kotiin.

Nousijajoukkueen sijoitus tasaisessa Kakkosen C-lohkossa oli lopulta kuudes, tasapisteissä sekä viidennen että tavoitteeksi asetetun neljännen sijan kanssa. Vielä alkukaudesta JJK taisteli tosissaan sarjan kärkipaikasta, mutta elokuussa koetun notkahduksen myötä kärkisijat lipuivat lopulta kettujen ulottumattomiin. Nuoren joukkueen otteissa näkyikin ajoittain vaikeuksia saada peliesityksiin tasaisuutta ja Riihimäen mukaan parannettavaa jäi myös henkilökohtaisella tasolla.

–  Koen, että minulla olisi todella paljon enemmän annettavaa, mitä en jostain syystä saanut viime kaudella itsestäni irti. Jos suoraan sanotaan olin viime kaudella huono ja ensi kaudella lupaan olla parempi! Tosi odottavainen fiilis on kuitenkin ensi kaudesta ja näen, että meillä on aidosti hyvät mahdollisuudet pärjätä niin varsinaisella Kakkosen kaudella kuin cupissakin. Alkaisipa jo pelit! Riihimäki toivoo.

21-vuotissyntymäpäiväänsä juuri tänään viettävä Juho Luoma operoi päättyneellä kaudella JJK:n oikeana laitapakkina, mutta myös muut pelipaikat ovat tulleet kettukasvatille tutuksi. Luoma on monipuolinen ja älykäs puolustaja, joka pystyy pelaamaan erilaisissa rooleissa sekä tuomaan lisäpotkua hyökkäyspeliin.

– Menneestä kaudesta jäi itselle vähän kaksijakoiset fiilikset. Meillä oli hyvä porukka kasassa kentällä ja kopissa, mutta ei kuitenkaan saatu ihan parasta irti itsestämme, ainakaan kaikissa peleissä. Sen takia menetettiin aika monessa pelissä sellaisia pisteitä mitkä olisi pitänyt raapia, että voidaan pelata kärkisijoista. Omassakin pelaamisessa jäi kyllä parannettavaa, mutta siihen pitää olla tyytyväinen, että vastuuta tuli siitäkin huolimatta paljon, Luoma kiittelee.

Saadusta vastuusta kertoo osaltaan myös se, että Luoma oli joukkueensa ainoa, joka pelasi kaikissa kauden 17 ottelussa. Johtajuutta huokuvana niin sanottuna ”koppipelaajana” mies onkin varsin tärkeä palanen joukkueelle ja joukkuehengelle myös kentän ulkopuolella. Riihimäen tapaan myös Luoma uskoo, ettei joukkue esittänyt viime kaudella vielä parastaan ja halu kehittyä on kova.

– Tulevasta kaudesta on aika odottavat fiilikset, kun tilanne on futiksen ja muunkin maailman menon osalta vielä tällä hetkellä aika sekava. Oma toive olisi, että päästäisiin pelaamaan nousua tavoitellen ihan täysimittainen sarja ja peleissä ulosmittaamaan omaa potentiaaliamme vielä paremmin ja tasaisemmin kuin viime kaudella, Luoma ennakoi.

Heikkinen täydentämään maalivahtiosastoa
Vuonna 2003 syntynyt maalivahti Joni Heikkinen täydentää JJK:n maalivahtiosastoa 2-vuotisella sopimuksellaan. Heikkinen on Palokan Riennon kasvatti, joka on pelannut Kettupaidassa viimeiset kaksi kautta. Viime kaudella B-nuorten otteluissa Aleksi Partasen kanssa torjuntavastuun jakaneen Heikkisen peliaikaa verottivat loukkaantumishuolet. 17-vuotiaan veskarin vahvuus on hänen omien sanojensa mukaan jalalla pelaaminen.

JJK:n ottelut käynnistyvät Kakkosen Cupin merkeissä tulevana sunnuntaina 7.2., kun Kettupaidat matkustavat Ilves/2 vieraaksi Tampereen Pirkkahalliin. Peli toimii samalla joulukuussa puikkoihin hypänneen päävalmentajan Ari Kosken aikakauden ensimmäisenä harjoitusotteluna, sillä koronasta ja kenttätilanteesta johtuen ei pelejä tänä talvena ole vielä päästy pelaamaan. JJK:n tämän hetkisen sopimustilanteen näet alta ja listaan saadaan täydennystä vielä ennen viikonloppua.

JJK:n pelaajasopimukset 2021:
Artimo Matti (MV)
Björn Jaakko
Ciriaco Eduard
Ervasti Rasmus
Ervasti Roope
Ervasti Vili
Heikkinen Joni (MV)
Kauppinen Niklas
Kirvesoja Ville
Kivelä Nico
Koivisto Tuomas
Korhonen Konsta
Korhonen Teemu
Luoma Juho
Madetoja Joonas
Manninen Mikko
Nevala Niklas
Nzeza Maxime
Paananen Lauri
Partanen Aleksi (MV)
Pasanen Joel
Pllana Altin
Riihimäki Aati (MV)
Saastamoinen Robin
Stier Veeti
Åke Antti
Österlund Tatu (MV)

Lähde: jjk.fi


Takaisin edelliselle sivulle


JJK Jyväskylä ry - logo

JJK - 2020 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVesa Stenroos palaa JyPK:n päävalmentajaksi

Vesa Stenroos palaa JyPK:n päävalmentajaksi

Jyväskylän Pallokerhon uudeksi seuran päävalmentajaksi on valittu Vesa Stenroos ja hän aloittaa tehtävässään 18.1.2021 alkaen.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Pasojalle kahden vuoden jatkosopimus

Pasojalle kahden vuoden jatkosopimus

Kaudella 2013 JJK:n päävalmentajaksi noussut Juha Pasoja jatkaa kettuseurassa myös tulevat kaksi kautta.

Lue lisää