Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

JJK aloittaa Liigacupin - testissä virolaistoppari

 
JJK aloittaa Liigacupin - testissä virolaistoppari

Kettupaitojen kauden ensimmäinen kilpailullinen ottelu pelataan tänään, kun joukkue kohtaa Liigacupin avauskierroksen "kotiottelussaan" VPS:n Vaasan Botniahallissa. JJK:n lähtökohdat otteluun ovat hankalista harjoitusolosuhteista johtuen haasteelliset.

- Pieni haaste olosuhteet tietenkin ovat, kun ei olla päästy isolle kentälle oikeastaan lainkaan. Toisaalta pienelläkin kentällä pystyy tekemään paljon asioita, se on valmentajan suunnittelukyvystä kiinni. Tilan hahmottaminen isolla kentällä on kuitenkin tänään keskeinen haaste, päävalmentaja Kari Martonen toteaa.

Martonen on olosuhdevaikeuksista huolimatta ollut tyytyväinen joukkueensa tekemiseen harjoituskaudella. Vahvistusten ja vanhan rungon lisäksi harjoituksissa on nähty testimiehiä, joista Vaasan Liigacup-avauksessakin on kokoonpanossa kaksi. Uusi tuttavuus näistä on virolaistoppari Mikk Reintam, joka on harjoitellut joukkueen mukana pari viikkoa.

- Hän on nuori, urheilullinen kaveri joka on ollut erittäin hyvällä ilmeellä ja asenteella mukana nämä viikot. On mielenkiintoista nähdä miten hän esiintyy isolla kentällä, treeneissä Mikk on ainakin esittänyt hyviä asioita, Martonen kommentoi toukokuussa 21 vuotta täyttävää Reintamia.

191-senttinen Reintam edusti viime kaudella Viron Meistriliigassa seitsemänneksi sijoittunutta JK Viljandi Tulevikia. Edelliset kaksi kautta hänen seuranaan oli Viron suurseura Flora Tallinn.

Toinen testipelaajan statuksella mukana oleva pelaaja on viime kaudella FC Blackbirdiä edustanut JJK-kasvatti Niko Kautto.

- Niko on erittäin mielenkiintoinen pelaaja, jolla on todella hyvät fyysiset ominaisuudet. Hänellä on paljon potentiaalia ja annetaan kaverille nyt näyttöpaikka, Martonen sanoo.

Monimerkityksinen Liigacup

Vaasassa käynnistyvä Liigacup on hyvä piristysruiske talveen. JJK:n tähtäin kilpailussa on kolmetasoinen.

- Tavoitteena on voittaa joka peli johon lähdetään, siitä ei tingitä yhtään. Toinen taso on sitten oman pelaamisen kehittäminen, prosessi jatkuu viime kaudesta ja meillä on aika paljon uusia pelaajia. Lisäksi ovat sitten mahdolliset testipelaajat, joiden katsastamiseen Liigacup tarjoaa hyvät puitteet.

- Onhan se kiva päästä aloittamaan pelit, joissa on panosta ja jaetaan sarjapisteitä - ja hienoa vielä aloittaa kotikentällä, Martonen virnistää.

Vaikka Liigacupin ensi kierrokset ovat harjoitustaustan vuoksi haasteelliset, eivät olosuhteet muodosta suurta uhkaa joukkueen valmistautumiselle kohti kevättä.

- Viikolla 7 on luvattu laittaa lämmöt päälle Vehkalammelle, joten ei tässä ole kuin muutama hassu viikko enää jäljellä. Ihan normaalisti ehditään valmistautua kauteen, päävalmentaja päättää.

JJK-VPS Vaasassa tänään kello 18.

JJK:n tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JJK Jyväskylä ry - logo

JJK - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


KariMartonen

Kari Martonen

Tiedot


Riihimäki ja Luoma jatkavat JJK:ssa - Heikkiselle sopimus

Riihimäki ja Luoma jatkavat JJK:ssa - Heikkiselle sopimus

JJK:n alakerran vahvistaminen jatkuu: Kettuvahti Aati Riihimäki ja laitapuolustaja Juho Luoma jatkavat JJK:ssa kaudella 2021. B-nuorten viime kauden maalivahti Joni Heikkinen liittyy niinikään sopimuspelaajien joukkoon.

Lue lisää
Vesa Stenroos palaa JyPK:n päävalmentajaksi

Vesa Stenroos palaa JyPK:n päävalmentajaksi

Jyväskylän Pallokerhon uudeksi seuran päävalmentajaksi on valittu Vesa Stenroos ja hän aloittaa tehtävässään 18.1.2021 alkaen.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää