Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Manninen ja Gruborovics liittyvät JJK-ryhmään

 
Manninen ja Gruborovics liittyvät JJK-ryhmään

Paluumuuttaja Mikko Manninen sekä Jyväskylässä vuosia opiskellut Tamás Gruborovics täydentävät JJK:n keskikenttää tulevat kaudet.

JJK on solminut pelaajasopimukset TPS:a viime kaudella edustaneen Mikko Mannisen, 25, sekä IFK Mariehamnista siirtyvän Tamás Gruborovicsin, 26, kanssa. Mannisen sopimus on kolme- ja Gruborovicsin kaksivuotinen.

- Näillä vahvistuksilla me haluamme samalla osoittaa, ettei mitaleista puhuminen ole pelkkää haihattelua. Koemme olevamme uskolliselle jyväskyläläisyleisölle velkaa sen, että joukkue menestyy ja voittaa myös kotona, toimitusjohtaja Joni Vesalainen sanoo viitaten myös viime viikolla julkaistuihin Eero Kortteen ja Babatunde Wusun sopimuksiin.

Sekä Manninen että Gruborovics ovat keskikenttäpelaajia, jotka tuovat osaamisellaan joukkueeseen lisää päävalmentaja Kari Martosen kaipaamaa pallollista lahjakkuutta. Martonen tuntee kaksikosta erityisesti Mannisen, jota oli aikanaan hankkimassa JJK:sta Hakaan.

- Mannisen mukaantulo tuo joukkueeseen selkeästi lisää taitoa ja juonikkuutta. Hän on loistava 1 vastaan 1 -tilanteissa, minkä lisäksi Manun puolustuspeli ja kokonaisvaltainen pelikäsitys on kehittynyt isoin harppauksin.

- Gruborovics taas tuo lisää voimaa ja vaarallisuutta meidän hyökkäyspeliin. Hän on tehnyt viime kausina paljon maaleja, ja miehen kehityskäyrä osoittaa tasaisesti ylöspäin, Martonen kuvailee uusia hankintoja.

Tuoreiden hankintojen myötä JJK:n joukkue näyttää vuodenaikaan nähden jo varsin hyvältä. Koossa on kaikkiaan 20 sopimuspelaajan ryhmä. Tilannetta kartoitetaan erityisesti puolustuspään osalta jatkossakin.

- Kaikki tämän syksyn aikana hankitut pelaajat ovat erittäin kovan luokan vahvistuksia, joilla on erittäin kovat näytöt viime vuosilta. Tärkeintä on kuitenkin, että kaikilla ovat parhaat vuodet vielä edessä, Martonen huomauttaa.

Toimitusjohtaja Vesalainen puolestaan korostaa, että JJK:lla on juuri nyt kotikaupunkinsa puolesta hyvät neuvotteluasemat pelaajamarkkinoilla.

- Ollaan saatu neljä uutta pelaajaa, joista jokaiselle Jyväskylä on ollut suuri tekijä ratkaisun tekemisessä. Tietysti Wusulla on siteet tänne, Manninen palaa kotiin ja Gruborovics on opiskellut kaupungissa kuusi vuotta – mutta tarjokkaita olisi enemmänkin. Kaupunki on maineeltaan maan paras, mikä näkyy pelaajaneuvotteluissa.

JJK:n tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JJK Jyväskylä ry - logo

JJK - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRiihimäki ja Luoma jatkavat JJK:ssa - Heikkiselle sopimus

Riihimäki ja Luoma jatkavat JJK:ssa - Heikkiselle sopimus

JJK:n alakerran vahvistaminen jatkuu: Kettuvahti Aati Riihimäki ja laitapuolustaja Juho Luoma jatkavat JJK:ssa kaudella 2021. B-nuorten viime kauden maalivahti Joni Heikkinen liittyy niinikään sopimuspelaajien joukkoon.

Lue lisää
Vesa Stenroos palaa JyPK:n päävalmentajaksi

Vesa Stenroos palaa JyPK:n päävalmentajaksi

Jyväskylän Pallokerhon uudeksi seuran päävalmentajaksi on valittu Vesa Stenroos ja hän aloittaa tehtävässään 18.1.2021 alkaen.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää