Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Porista kylmää vettä niskaan

 
Porista kylmää vettä niskaan

Miesten voitottomat ottelut saivat jatkoa Porissa kun paikallinen FBT piti pisteet kotona lukemin 5-3 (0-2,2-0,3-1).

- Harmi, että pisteet jäivät Poriin. Ensimmäinen erä oli meiltä hyvää, mutta sitten pilasimme peliä jäähyillä. Vaikka linja oli tasapuolinen, olisin toivonut että pelaajat olisivat saaneet tänään pelatakin, Happeen päävalmentaja Seppo Pulkkinen kertoi.

Alku Happeen hallinnassa

Ottelun ensimmäinen erä oli täysin Happeen hallinnassa ja maalinteko onnistukin alivoimalla Johnny Kotron karatessa puolittaiseen läpiajoon oman riiston jälkeen. Tarkka ranneveto painui tuopin korkuisena taka-alakulmaan. Erän toinen osuma syntyi tasakentin vastahyökkäyksestä Joona Pylsyn laukoessa Lasse Riitesuon syötöstä lukemiksi 0-2. Maali oli pitkästä aikaa viime kaudelta tuttua tehokasta kääntöpeliä, jossa peli käännetään terävästi ylöspäin heti riiston jälkeen.

- Tasapaino on ollut heikko ja sitä kautta karvauspelin oikea-aikaisuus on kärsinyt. Hyökkäykset lähtevät hitaasti liikkeelle ja palloa ei saada pelattua tarpeeksi nopeasti kärjelle riiston jälkeen. Siinä kai tämän hetken suurimmat haasteet meidän pelaamisessa, pohdiskeli Pasi Kotilainen.

Ensimmäisessä erässä olisi ollut paikat karata suurempaankin johtoasemaan, mutta ottelun parhaana palkittu porilaisvahti Petri Elo esiintyi edukseen veräjällään.

Toisen erän jäähysuma sekoitti pasmat

Toinen erä oli jäähyjen osalta murheellinen. Tuomariparin hieman ailahteleva linja aiheutti paljon jäähyjä ja tasakentin ei juurikaan pelissä sen koommin pelattu. Mm. Otto Tikan ja Eemeli Salinin heppoisesti maalinedusselvittelystä tuomitut kympit toivat lisähaasteita molempien joukkueiden peluutukseen.

- Harmi, että pallollisesti aktiivisempana joukkueena saimme paljon jäähyjä ja pelimme sekosi erikoistilanteiden myötä toisessa erässä. Kolmanteen kuitenkin lähdettiin tasatilanteesa 2-2, joten homma olisi pitänyt pystyä hoitamaan kotiin. Selityksille ei siis ole sijaa. Ensimmäisessä erässä pelasimme pitkästä aikaa lupauksia antavaa 5-5 peliä, mutta töitä on kuitenkin vielä rutkasti edessä jos meinaamme saada kurssimme käännettyä positiiviseksi, sanaili valmentaja Kotilainen.

Kolmannessa erässä Pori rankaisi 4-4 tasakentin sekä ylivoimalla. Happee tekaisi jälleen maalin ilman maalivahtia Riitesuon kiskaistua Paul Kotilaisen syötön verkkoon viisi minuutta ennen loppua. Viimeisen maalin teki kuitenkin pirteästi pelannut FBT Pori Happeen hakiessa tutuksi tulleeseen tyylin tasoitusta ilman maalivahtia.

Happeen tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Happee ry - logo

Happee - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Roni Laasonen pukee Hirvipaidan ylleen myös ensi vuonna

Roni Laasonen pukee Hirvipaidan ylleen myös ensi vuonna

Ensimmäistä kauttaan Jyväskylässä pelaava Roni Laasonen on solminut vuoden jatkosopimuksen Happeen kanssa.

Lue lisää
Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen Amppareihin

Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen Amppareihin

Kaksikko liittyy O2-Jyväskylän riveihin lainasopimuksella Sveitsistä.

Lue lisää
Steamersille kaksi tärkeää jatkosopimusta

Steamersille kaksi tärkeää jatkosopimusta

Eino Heinonen ja Miika Malkamäki jatkavat Steamersin riveissä ensi kaudella.

Lue lisää
Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa

Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa

Joukkueen monivuotinen kapteeni surisee Ampparipaidassa myös ensi kaudella.

Lue lisää
Julius Sieppi palaa Amppareihin

Julius Sieppi palaa Amppareihin

O2-Jyväskylän Miesten Edustusjoukkue saa tulevalle kaudelle riveihinsä mieluisan paluumuuttajan, kun siviilikiireiden johdosta välivuoden pitänyt puolustaja Julius Sieppi palaa Ampparipaitaan.

Lue lisää
Happee julkaisi joukkueensa

Happee julkaisi joukkueensa

Happeen miesten liigajoukkueen pelaajarunko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta samanlaisena. Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät Sveitsistä kotiinpalaava Jonne Junkkarinen, EräViikingeistä siirtyvä hyökkääjä Roni Laasonen sekä sveitsiläishyökkääjä Silvan Bolliger.

Lue lisää