Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lahtinen pyytää anteeksi kannattajilta

 
Lahtinen pyytää anteeksi kannattajilta

JJK:n hyökkääjä Mika Lahtinen pyytää JJK:n kannattajilta anteeksi Lahti-ottelun lopussa tapahtunutta tunteenpurkaustaan.

- Siinä tuli omasta kannattajakatsomosta meidän hyökkäyksen jälkeen jotain huutelua. Itsellä oli tunteet pinnassa kuten pelitilanteessa on, tuli sitten reagoitua typerästi ja näytettyä keskisormea kannattajakatsomoon. Se oli erittäin sopimattomasti tehty ja olen todella pahoillani, Lahtinen sanoo.

Tunteet ovat tiukassa paikassa pinnalla niin kentällä kuin katsomossa, eikä Lahtinen halua piiloutua selitysten taakse.

- Pitäisi pystyä kontrolloimaan tunteita paremmin.

Itse ottelussa JJK meni Tommi Karin rankkarimaalilla johtoon kymmenen minuuttia ennen loppua, mutta vierailijat tasoittivat heti seuraavasta hyökkäyksestä. Tasoitusmaalin aiheuttamasta pettymyksestä huolimatta Lahtinen pitää tasapeliä lopulta hyvänä tuloksena.

- Oltiin aika pahasti alakynnessä toisella jaksolla ja Lahdella oli aika paljon paikkoja. Tämä oli taistelupiste meiltä, oli aika paljon loukkaantumisia ja Hyyrynen vielä pelikiellon vuoksi poissa. Tulokseen pitää kyllä olla ihan tyytyväinen. Tietenkin johtomaalin jälkeen pitäisi pystyä pelaamaan tiiviisti ja järkevästi, annettiin Lahdelle liian helposti tilaisuus kuitata maali.

Seuraavan kerran JJK pelaa vasta runsaan kahden viikon kuluttua. Lahtinen myöntää, että tauko tulee hyvään saumaan.

- Osa ehjistäkin pelaajista oli maanantain pelin jäljiltä vielä aika väsyneitä. Todella hyvään saumaan tulee tauko, saa itse kukin fyysisen levon lisäksi vähän ladattua akkuja henkiselläkin puolella, Lada sanoo.

JJK:n tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JJK Jyväskylä ry - logo

JJK - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNauti jalkapallon Euroopan mestaruuskisoista

Nauti jalkapallon Euroopan mestaruuskisoista

Jalkapallon Eurooppan mestaruuskisat pidetään kesäkuun 12. ja 12. heinäkuuta välisenä aikana ja sen 60-vuotista historiaa juhlitaan pelaamalla 12 kaupungissa 12 eri Euroopan maassa kesällä 2020.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Pasojalle kahden vuoden jatkosopimus

Pasojalle kahden vuoden jatkosopimus

Kaudella 2013 JJK:n päävalmentajaksi noussut Juha Pasoja jatkaa kettuseurassa myös tulevat kaksi kautta.

Lue lisää
Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Jalkapalloliiga ry:n hallitus päätti torstaisessa vuosikokouksessaan Liigacupin 2015 lohkojaosta.

Lue lisää
Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylen kanaville sunnuntaina 28. syyskuuta. Edellisen kerran Yle on esittänyt Veikkausliigaa kaudella 2009.

Lue lisää