Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomen sisäiset siirrot nyt tehty

 
Suomen sisäiset siirrot nyt tehty

JJK:n kanssa alkuviikosta 4,5-vuotisen sopimuksen allekirjoittanut maalivahti Janne Korhonen palaa kotimaisemiinsa Jyväskylään hyvissä tunnelmissa. Mies myöntää avoimesti, että pitkän sopimuksen taustalla on osaltaan ajatus uran pelaamisesta loppuun kotikaupungissa.

- Kyllä se toiveissa ainakin olisi. Tai sanotaan, että Suomessa tapahtuvat siirrot on nyt tehty. Jotta Jyväskylästä pois lähtisin, pitää tarjouksen olla jotain mahtavaa jostain muusta maasta. Sitä en sano, että ura loppuisi tuohon sopimuskauteen.

Korhosen henkilökohtaiset tavoitteet tulevaan ovat maltilliset.

- Tarkoitus on päästä nyt ensiksi joukkueeseen sisään. Mitäpä tässä muuten ihmeitä. JJK tietää kyllä mitä saa, yritän olla oma itseni enkä aio yrittää mitään ylimääräisiä ihmeitä. Joukkueen osalta taas mennään tietenkin ensiksi tämä kausi. JJK on hyvissä asemissa, pisteitä pitää saada että tilanne pysyy sellaisena jatkossakin.

Korhonen lähti Jyväskylästä reissuun nuorena maalivahtilupauksena vuonna 1998 Ykkösestä putoamiseen päättyneen kauden jälkeen. Suuntana oli Myllykoski ja MyPa, jossa mies pelasi aina toissa kauteen saakka, voittaen Saviniemen stadionilla muun muassa Suomen mestaruuden vuonna 2005. Mestaruuden lisäksi vuodet MyPa:ssa kartuttivat palkintokaappia yhdellä hopeisella ja kolmella pronssisella mitalilla, sekä Suomen Cupin voitolla.

Viime kaudeksi tie vei Valkeakoskelle ja Hakaan.

Korhosen perhe viihtyi Valkeakoskella mainiosti, mutta lopulta siirto muualle ja Jyväskylään tuli ajankohtaiseksi hieman yllättäen.

- Sinänsä ikävästi päättyi tämä jakso, että kesken kauden vähän pakon sanelemana tapahtuu tämä siirto. Seura oli valmis päästämään ja jopa toivoikin minun lähtöä, jotta säästäisin heidän rahojaan. Perheen kanssa ollaan tosiaan viihdytty Valkeakoskella, se on mukava paikka. Mutta ovathan nämä viimeiset puolitoista vuotta olleet yhtä sirkusta, Korhonen huokaa.

- Todella hyvillä fiiliksillä tulen Jyväskylään.

Korhosella ja vaimollaan on 3,5- ja 7-vuotiaat pojat, joista vanhempi aloittaa koulunkäyntinsä syksyllä. Lisäksi vaimolla on työpaikka Valkeakoskella, joten asumisjärjestelyjen selvittäminen ottaa aikansa.

- Koitetaan tässä rauhassa etsiä fiksua järjestelyä. Jos ei muuta, niin äidin hoivaan voi tässä alkuvaiheessa ainakin mennä.

Valkeakoskella niin ikään asuvan päävalmentaja Kari Martosen kanssa Korhonen ei aio ajella kimppakyytiä koko sopimuskautta.

- Korkeintaan tämä syksy, tuore JJK-maalivahti naurahtaa.

JJK:n tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JJK Jyväskylä ry - logo

JJK - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRiihimäki ja Luoma jatkavat JJK:ssa - Heikkiselle sopimus

Riihimäki ja Luoma jatkavat JJK:ssa - Heikkiselle sopimus

JJK:n alakerran vahvistaminen jatkuu: Kettuvahti Aati Riihimäki ja laitapuolustaja Juho Luoma jatkavat JJK:ssa kaudella 2021. B-nuorten viime kauden maalivahti Joni Heikkinen liittyy niinikään sopimuspelaajien joukkoon.

Lue lisää
Vesa Stenroos palaa JyPK:n päävalmentajaksi

Vesa Stenroos palaa JyPK:n päävalmentajaksi

Jyväskylän Pallokerhon uudeksi seuran päävalmentajaksi on valittu Vesa Stenroos ja hän aloittaa tehtävässään 18.1.2021 alkaen.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää