Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

KaDy aloitti vuoden kotivoitolla

Futsal-kausi palasi joulutauolta Jyväskylässä lauantaina KaDyn saadessa vieraita Tampereelta. Peli-Pojat-70 on pelannut varsin tyydyttävän alkukauden ja tähtää tosissaan mukaan pudotuspeleihin. PP-70 on kotijoukkueelle muutenkin erityinen vastus, sillä KaDyssa nykyisin pelaavat SERGEI KORSUNOV, TERO INTALA ja JOONA VALKAMA ovat saaneet futsal-oppinsa tamperelaisseurassa.

PP-70 aloitti ottelun pirteästi ja siirtyi 0-1 johtoon jo vajaan kahden minuutin kohdalla. Illan hahmo Sergei Korsunov kuitenkin tasoitti tilanteen nopeasti ja triplasi KaDy-johdon 3-1:n erän puolessa välissä puhtaalla hattutempulla. Ensimmäinen puoliaika oli hieman hakemista varsinkin kotijoukkueen osalta, sillä alla oli pitkä tauko yhteisistä treeneistä. PP-70 prässäsi hyvin ja iski nopeasti vastaan pallonriistoista. Lisämaaleja ei ensimmäisellä puoliajalla silti nähty hyvistä tilanteista huolimatta.

KaDy tuli toiselle puoliajalle selvästi paremmin, ja latoi taululle nopeasti 5-1 lukemat JANI KORPELAN ja MIKKO KYTÖLÄN toimesta. Kotijoukkue liikutti palloa nopeammin ja PP-70:n tilanteet alkoivat olla harvassa. Toinen puoliaika etenikin pääosin KaDyn hallinnassa. PP-70 haki kavennusta erän loppuhetkillä lentävän maalivahdin avulla, ja RIKU PARTALA pääsi pukkaamaan pallon maaliin kaventaen tilanteeksi 5-2. KaDy kuitenkin kaunisteli loppulukemat 7-2 pari minuuttia ennen päätössummeria, kun Korpela ja Kytölä osuivat toistamiseen.

KaDy vankisti asemiaan sarjakärjessä, sillä pahin vastus GFT hävisi ottelunsa samaan aikaan. Ero kärkijoukkueiden välillä on nyt 6 pistettä KaDyn (34 p.) hyväksi. Sievi FS jatkaa kolmantena tasapisteissä (28 p.) GFT:n kanssa. Futsal-liiga jatkuu ensi viikon lauantaina 12.1. KaDyn matkustaessa Valkeakoskelle MadMaxin vieraaksi. PP-70 puolestaan kohtaa SoVon vieraskentällä.

Champions League -kävijä Kampuksen Dynamo kotiareenalla

Kampuksen Dynamon miehet jatkavat pistejahtiaan lauantaina 11.11., kun vieraaksi Monitoimitalon ÄSSÄ-Areenalle saapuu TPK Turusta.

Lue lisää
KaDyn miehet kohti ´pohjoisen tuplaa´, lauantaina vastassa FC Kemin tähtisikermä

UEFA:n futsalin Mestarien Liigan peleistä Kaunasista myöhään sunnuntaina kotiutunut Kampuksen Dynamo pääsee jälleen tien päälle.

Lue lisää
KaDy kohtaa lauantaina Espoossa EBK:n

Kampuksen Dynamo suuntaa lauantaina vierasreissuun pääkaupunkiseudulle, jossa kohdataan espoolainen EBK.

Lue lisää
Kampuksen Dynamo kaatoi AEL Limassolin 2-7, jatkopaikka on yhä mahdollinen

Kampuksen Dynamo otti komean voiton UEFA:n Futsalin Mestarien Liigan Main Roundilla Kaunasissa torstaina. Keskiviikon heikon avausottelun jälkeen KaDy pelasi kuin uudelleensyntyneenä ja selättä Kyproksen mestari AEL Limassolin maalein 2-7.

Lue lisää
KaDy kohtaa sunnuntaina ÄSSÄ-Areenalla hallitsevan mestarin, HIFK:n

KaDyn syyskausi Naisten Futsal-Liigassa jatkuu kotiottelulla, kun Monnarin ÄSSÄ-Areenalle saapuu hallitseva Suomen mestari HIFK.