Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

KaDy kohtaa lauantaina Espoossa EBK:n

KaDy kohtaa lauantaina Espoossa EBK:n

Kampuksen Dynamo suuntaa lauantaina vierasreissuun pääkaupunkiseudulle, jossa kohdataan espoolainen EBK.

Esbo Bollklub eli EBK pelaa toista kauttaan Naisten Futsal-Liigassa. Viime kaudella joukkue päätyi karsijan paikalle, mutta säilytti liigapaikkansa kukistamalla vastustajansa – sittemmin liigaan myös nousseen MaD Maxin – suoraan kahdella voitolla. Tällä kaudella espoolaiset ovat pelanneet tasaisia otteluita, joista voittoja on kertynyt kaksi: FC Sport kaatui kotona 3-2 ja Mad Max vieraissa 4-2. Sarjataulukossa EBK on kahdeksantena. Joukkueen tehokkaimpina ovat alkukaudesta olleet Saana Laine (3+1) sekä Mathilda Carpelan (2+1).

Viikko sitten espoolaiset vierailivat Tampereen Kaupissa, jossa kotijoukkue Ilves FS oli vahvempi maalein 5-2.

Kampuksen Dynamo on sarjataulukossa tasapistein espoolaisten kanssa seitsemäntenä. Viime sunnuntaina Dynamo kohtasi kotonaan ÄSSÄ-Areenalla vahvan HIFK:n. Helsinkiläiset olivat pelätyn tehokkaita ja takoivat tulostauluun pelin tasaisuuden huomioiden tylyt loppulukemat 4-8. KaDy taisteli hyvin, mutta ei päässyt varsinkaan tehokkuudessa sarjaa puhtaalla pelillä johtavien helsinkiläisten tasolle. Punamustien maaleista vastasivat Hanna-Mari Pietilä, Sofi Salonen sekä kaksi maalia iskenyt Emmi Rauhala.

Dynamon tehokkaimpina pelaajina ovat seitsemän kierroksen jälkeen olleet viiden maalin Emmi Rauhala sekä tehoilla 2+3 kunnostautuneet Sofi Salonen ja Henni Parkkinen.

Näin tulevaa espoolaisten kohtaamista luonnehtii KaDyn liukas laituri Niina Talvensaari:

“Viime viikonlopun HIFK-häviön jälkeen voitontahto itse kullakin on varmasti tapissaan, ja Espoon reissulle joukkueella on selkeä tavoite: tuoda kolme pistettä kotiin. Lauantaina avainasemassa on jokaisen pelaajan oikea asennoituminen edessä olevaan matsiin sekä se, miten yhdessä pystytään toteuttamaan viime viikkoina treeneissä jauhettuja teemoja ja sovittuja asioita. Myös poikkipuita ja tolppia ollaan kolisteltu alkukaudesta niin paljon, että kunhan viimeistelyynkin saadaan viimeinen terä kuntoon, on meillä kaikki edellytykset tuoda Espoosta voitto kotiin!”

KaDy ja EBK ovat kohdanneet liigatasolla toisensa kahdesti. Molemmissa viime kauden otteluissa KaDy oli vahvempi; vieraissa maalein 3-1 ja kotona luvuin 4-0.

Naisten Futsal-Liiga
LA 17.12.2022 klo 15:00
Opinmäen liikuntahalli, Espoo
EBK – KaDy

Dynamon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Kampuksen Dynamo ry - logo

KaDy - 2023-2024 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2023-2024

Ottelut kaudella 2023-2024

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Champions League -kävijä Kampuksen Dynamo kotiareenalla

Champions League -kävijä Kampuksen Dynamo kotiareenalla

Kampuksen Dynamon miehet jatkavat pistejahtiaan lauantaina 11.11., kun vieraaksi Monitoimitalon ÄSSÄ-Areenalle saapuu TPK Turusta.

Lue lisää
KaDyn miehet kohti ´pohjoisen tuplaa´, lauantaina vastassa FC Kemin tähtisikermä

KaDyn miehet kohti ´pohjoisen tuplaa´, lauantaina vastassa FC Kemin tähtisikermä

UEFA:n futsalin Mestarien Liigan peleistä Kaunasista myöhään sunnuntaina kotiutunut Kampuksen Dynamo pääsee jälleen tien päälle.

Lue lisää
Kampuksen Dynamo kaatoi AEL Limassolin 2-7, jatkopaikka on yhä mahdollinen

Kampuksen Dynamo kaatoi AEL Limassolin 2-7, jatkopaikka on yhä mahdollinen

Kampuksen Dynamo otti komean voiton UEFA:n Futsalin Mestarien Liigan Main Roundilla Kaunasissa torstaina. Keskiviikon heikon avausottelun jälkeen KaDy pelasi kuin uudelleensyntyneenä ja selättä Kyproksen mestari AEL Limassolin maalein 2-7.

Lue lisää
KaDy kohtaa sunnuntaina ÄSSÄ-Areenalla hallitsevan mestarin, HIFK:n

KaDy kohtaa sunnuntaina ÄSSÄ-Areenalla hallitsevan mestarin, HIFK:n

KaDyn syyskausi Naisten Futsal-Liigassa jatkuu kotiottelulla, kun Monnarin ÄSSÄ-Areenalle saapuu hallitseva Suomen mestari HIFK.

Lue lisää
KaDy haastaa kotonaan pronssijoukkue YIlveksen

KaDy haastaa kotonaan pronssijoukkue YIlveksen

KaDyn naiset palaavat sunnuntaina Monnarin Ässä-Areenalle, jossa otetaan mittaa Ylöjärven Ilveksestä.

Lue lisää
KaDy Intalan hattutempulla voittoon PJK:sta

KaDy Intalan hattutempulla voittoon PJK:sta

Kampuksen Dynamo aloitti Pirkanmaan tuplapeliviikonlopun Pirkkalan Jalkapalloklubin vieraana.

Lue lisää