Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Riikka Lehtonen ja Taru Lahti Jyväskylän kansainvälisen turnauksen finaalissa

Riikka Lehtonen ja Taru Lahti Jyväskylän kansainvälisen turnauksen finaalissa

Turnausrankingin kärjestä Jyväskylässä pelattavaan Pohjoismaiseen beach volley -turnaukseen lähteneet Lahti/Lehtonen selvittivät tiensä naisten finaaliin tiukassa välierässä ruotsalaisparia Nilsson/Yoken vastaan. Miesten turnaus on mennyt vahvasti norjalaiskomennossa, kun välieriin ovat tiensä selvittäneet kolmen norjalaisen parin lisäksi vain englantilaiset Sheaf ja Gregory.

NEVZA Zonal Jyväskylä -turnauksessa olisi voitu nähdä jopa kokonaan suomalainen naisten finaali, kun myös Anniina Parkkinen ja Essi Hasu pääsivät pelaamaan finaalipaikasta Ruotsin ykkösparia Grawender/Lundqvist vastaan. Ensimmäisessä erässä Hasu/Parkkinen laittoi hyvin kampoihin pitkille ruotsalaisille, mutta toinen erä ja ottelu menivät jo selvemmin naapurimaahan. Ruotsalaiset etenivät siis finaaliin lukemin 2–0 (21–18, 21–14).

Lehtonen ja Lahti joutuivat omassa välierässään pelaamaan täydet kolme erää, kun loistavasti puolustaneet Nilsson/Yoken onnistuivat hetkittäin hyvin myös syöttöpelissään. Ensimmäistä erää veivät selvästi suomalaiset ja toista puolestaan ruotsalaiset. Lahti/Lehtonen kuittasi lopulta tasaisen kolmannen erän jälkeen voiton 2–1 (21–17, 16–21, 15–12).

Miesten turnauksessa nähtiin perjantaina huipputasaisia pelejä, kun peräti puolet päivän 14 ottelusta ratkaistiin vasta kolmannessa erässä. Vahvimmista esityksistä ovat vastanneet kokeneet norjalaiset Horrem/Eithun, jotka eivät ole hävinneet turnauksessa vielä erääkään. Myös englantilaiset Sheaf/Gregory ovat voittaneet kaikki ottelunsa.

Suomalaispareista olivat vielä puolivälierissä mukana Jyrki Nurminen ja Pekka Piippo sekä Santeri Sirén ja Saku Viljamaa. Puolivälierät noudattivat samaa kaavaa, kun molemmat suomalaisparit kokivat niukan tappion norjalaisille kolmieräisessä ottelussa. Sirénin ja Viljamaan voittaneet Solhaug/Bergerud saavat lauantaiaamupäivän välierässä vastaansa britit Sheaf/Gregory. Nurminen/Piippoa vastaan välierässä pelanneet Retterholt/Usken tekivät lauantaina kovan päivätyön kammettuaan tiensä välieriin tappiokaaviosta neljällä voitetulla ottelulla. Heitä vastaan välierissä asettuvat maamiehet Horrem/Eithun.

Jyväskylässä pelataan lauantaina klo 10 naisten pronssiottelu ja miesten välierät, klo 11 naisten finaali, klo 12 miesten pronssiottelu sekä klo 13 miesten finaali.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Beach volley -kausi huipentuu Jyväskylässä

Beach volley -kausi huipentuu Jyväskylässä

Kotimaisen beach volley -kauden huipennus nähdään viikonloppuna Jyväskylässä pelattavissa SM-finaaleissa. Jyväskylän satamassa sekä Tuomiojärvellä pallolle antavat kyytiä maamme parhaimmisto niin aikuisissa kuin junioreissakin.

Lue lisää
Riikka Lehtonen ja Taru Lahti juhlivat turnausvoittoa Jyväskylässä

Riikka Lehtonen ja Taru Lahti juhlivat turnausvoittoa Jyväskylässä

Kansainväliselle NEVZA Zonal Jyväskylä beach volley -turnaukselle saatiin upea päätöspäivä, kun Riikka Lehtonen ja Taru Lahti veivät turnauksen kirkkaimmat mitalit kovatasoisessa finaalissa ruotsalaisia Nina Grawenderia ja Karin Lundqvistia vastaan.

Lue lisää
Pohjoismaiden beach volley -huiput Jyväskylässä

Pohjoismaiden beach volley -huiput Jyväskylässä

Jyväskylässä, Tuomiojärven uimarannan kentillä 18.–20.9. pelattavassa kansainvälisessä beach volley -turnauksessa nähdään Suomen parhaiden parien lisäksi liuta Pohjoismaiden huippunimiä.

Lue lisää